Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز بسیج اساتید و نخبگان حوزه علمیه قم با صدور بیانیه ای ضمن تأکید بر این که غرب از گسترش یافتن اسلام ناب هراس دارد، گفت: لازم است وزارت خارجه قاطعانه این اقدامات وقیحانه را در مجامع بین المللی پیگیری کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، در پی توهین دوباره نشریه های فرانسوی و سوئدی به مقدسات اسلامی از جمله وجود نازنین و مقدس پیامبر گرامی اسلام(ص) و کتاب نورانی قرآن کریم، مرکز بسیج اساتید و نخبگان حوزه علمیه قم بیانیه ای صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

متن بیانیه به این شرح است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

وَ إِذْ قالَ عيسَى ابْنُ مَرْيَمَ يا بَني‏ إِسْرائيلَ إِنِّي رَسُولُ اللَّهِ إِلَيْكُمْ مُصَدِّقاً لِما بَيْنَ يَدَيَّ مِنَ التَّوْراةِ وَ مُبَشِّراً بِرَسُولٍ يَأْتي‏ مِنْ بَعْدِي اسْمُهُ أَحْمَدُ فَلَمَّا جاءَهُمْ بِالْبَيِّناتِ قالُوا هذا سِحرٌ مُبين‏.  (صف: 6)

 

چندی است که صحنه‌گردانان صهیونیست در کنار برافروختن جنگ‌های گوناگون و شکست‌های پی‌درپی، سیاست تخریب و استهزاء مقدسات مسلمین را پیش‌گرفته و با پوشش عوام‌فریبانه آزادی بیان، عواطف میلیون‌ها مسلمان را جریحه‌دار می‌کنند و هرازگاهی از گوشه و کناری با رفتارهایی جاهلانه به سبک قرون‌وسطی به دنبال بروز کینه‌های درونی خویش و خاموش کردن نور مبین اسلام‌اند و زهی خیال باطل؛ که این نور هرگز خاموش شدنی نیست؛ يُريدُونَ لِيُطْفِؤُا نُورَ اللَّهِ بِأَفْواهِهِمْ وَ اللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَ لَوْ كَرِهَ الْكافِرُونَ! (صف: 8)

 

آنچه باعث شده اینان چنین وقیحانه و عریان به مقابله با دین اسلام بپردازند، ترسی است عیان از اسلام ناب محمدی و ناکارآمدی همه مکاتب پرزرق‌وبرق غیر آن! چه آنکه اکنون ناکارآمدی همه نظام‌های فکری جاری در جهان که جذاب‌ترین گزاره‌های آن بازیچه دست ابرقدرت‌هاست از بدیهیات به شمار می‌رود؛ حوادث جاری در شنبه‌های فرانسه مهد «آزادی بیان» و نیز وقایع خون‌بار چندماهه اخیر آمریکا زادگاه «حقوق بشر» و کشتارهای وحشیانه‌ای که در یمن و گوشه و کنار این عالم رخ می‌دهد گواهی واضح بر عجز روزافزون همه مکاتب مبتنی بر «اومانیسم» و ضرورت بازگشت انسان به وحی منطبق بر فطرت است.

 

با عالم‌گیری بحران «کرونا»، ناتوانی همه نظام‌های علمی غرب که آرمان و قبله آمال بسیاری به شمار می‌رفت آشکار شد و اسطوره بودن دانش غربیان در ذهن جهانیان با تردیدها و چالش‌هایی بس عمیق مواجه گردید و اینک آنان با دشمن انگاشتن اسلامِ ناب و مقتدر، به دنبال بازیابی شکوه از دست رفته‌ی خویش‌اند.

 

بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم اقدام هنجارشکنانه‌ جسارت به کتاب هدایت و نور مبین، قرآن همیشه جاوید را که در کشور سوئد، انجام شد و نیز جسارت چندین‌باره‌ای که به نام آزادی بیان علیه پیامبر رحمت و رسول خاتم صلی‌الله علیه و آله و سلم

 

توسط هفته‌نامه منحط «شارلی‌ابدو» در فرانسه صورت پذیرفت را قاطعانه محکوم نموده و توجه به نکات ذیل را ضروری می‌داند:

 

1.             مقامات وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به‌جای بیانیه‌خوانی‌های روزمره با احضار سفرای کشورهای سوئد و فرانسه و نیز پیگیری در عرصه بین‌المللی، زمینه را برای پیوند روزافزون ملت‌های مسلمان برای برخوردی قاطع با این‌گونه رفتارهای وحشیانه فراهم سازند و در قامت وزارت خارجه جمهوری اسلامی ظاهر گردند.

 

2.             بر مقامات قوه قضائیه و بالأخص معاونت بین‌الملل آن قوه لازم است تا به صورتی جدی اقداماتی شایسته در عرصه جهانی را علیه حرکاتی ازاین‌دست، صورت دهند و نیز با تشکیل دادگاهی صالح بین کشورهای زمینه مجازات قاطع و برخورد با آمران و عاملان این جریانات فراهم نمایند تا بیش از این شاهد توهین و جسارت به مقدسات بیش از 1.8 میلیارد نفر مسلمان نباشیم.

 

3.             از همگان درخواست می‌کنیم فتوای تاریخی معمار کبیر انقلاب اسلامی در مورد سلمان رشدی ملعون را بار دیگر نصب العین خویش قرار داده و اقدامی عاجل صورت دهند.

 

4.             حاکمان دنیای اسلام به‌جای پیوند خوردن با رژیم‌های کودک کش اسرائیل و آمریکا و عاملان بدبختی مسلمین و دمل‌های چرکینی که بوی تعفن آن‌ها عالم‌گیر شده است و نادیده انگاشتن دستورات مسلم اسلامی، با تشکیل دادگاهی صالح در میان کشورهای اسلامی، برای مواردی ازاین‌دست چاره‌جویی نمایند و این‌چنین تنها نظاره‌گر جسارت و تعدی به مقدسات مسلمین نباشند.

 

5.             منورالفکرهای داخلی که قبله آمال خود را اینان قرار داده‌اند بدانند که دنیای امروز، دنیای بیداری فطری است و هیچ آموزه‌ای جز اسلام عزیز نمی‌تواند بشر را قانع نماید.

 

بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم

 

پایان پیام/694

منبع: شبستان

کلیدواژه: بسیج اساتید و نخبگان حوزه اهانت شارلی ابدو شارلی ابدو بسیج اساتید نخبگان حوزه علمیه قم بسیج اساتید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۹۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد

محمد بن سلمان ـ ولیعهد عربستان ـ از توسعه مسجد تاریخی «قُبا» در شهر مدینه، از زمان تأسیس آن در سال اول هجری، خبر داد.

غنی‌سازی تجربه‌های مذهبی و فرهنگی برای زائران و بهبود کیفیت زندگی تحت چشم‌انداز ۲۰۳۰ از جمله محورهای این پروژه اعلام شده است.

این پروژه، مسجد قبا را به همراه ۵۷ مکان تاریخی دیگر گسترش می‌دهد. این امر ارتباط بین این بناهای دیدنی و سایر مکان‌های میراثی را افزایش می‌دهد و یک نقطه تاریخی ایجاد می‌کند که بناهای تاریخی را به نمایش می‌گذارد.

برای این طرح، بودجه یک میلیارد دلاری در نظر گرفته شده و پس از پایان پروژه ظرفیت مسجد قبا به ۶۶ هزار نفر می‌رسد و مساحت آن نیز بالغ بر ۷۲ هزار متر خواهد بود که به بیانی دیگر ۱۰ برابر مساحت کنونی مسجد است.

مسجد قبا نخستین مسجد جهان اسلام است که در بیرون شهر مدینه قرار دارد و در روایت‌ها آمده است که نخستین سنگ‌های بنای آن توسط حضرت محمد (ص) پس از مهاجرت از مکه به مدینه گذاشته شد.

مقام‌های عربستان سعودی در راستای «راهبرد گردشگری کشور»، ‌توسعه چندین پروژه مختلف را آغاز کرده‌اند که از جمله آن‌ها به پروژه «نئوم» ‌(NEOM) می‌توان اشاره کرد که یک کلان‌شهر با بودجه ۵۰۰ میلیارد دلار است. مقام‌های این کشور امیدوارند «نئوم» و دیگر ابرپروژه‌های آنها به قطب گردشگری جهانی تبدیل شود.

گردشگری در واقع ستون «چشم‌انداز ۲۰۳۰» عربستان است که طرحی بلندپروازانه برای مدرن کردن و تنوع بخشیدن به اقتصاد عربستان و کاهش وابستگی آن به نفت به شمار می‌آید، که توسط محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در سال ۲۰۱۶ از آن رونمایی شد. هدف از این طرح، تغییر وضعیت پادشاهی نفتی با سابقه نه چندان مناسب در حوزه حقوق بشر به یک مقصد توریستی سطح بالاست.

بر اساس اعلام سازمان جهانی گردشگری، عربستان سعودی در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۱۹ افزایش ۵۶ درصدی در تعداد گردشگران ورودی را ثبت کرد. گزارش این سازمان همچنین حاکی از آن است که این کشور در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۱۹ به نرخ قابل توجه بازیابی گردشگری با ۱۵۶ درصد در تعداد گردشگران ورودی دست یافته است.

عربستان در کنار تلاش برای افزایش گردشگران سیاحتی، طرح‌های ویژه‌ای را نیز برای ترویج گردشگری مذهبی خود در دستور کار داده است و بر اساس چشم‌انداز ۲۰۲۳ این کشور، ۳۰ مسجد تاریخی در این کشور در برنامه توسعه و مرمت قرار دارند.

دیگر خبرها

  • افق پیش رو در مناسبات با عربستان روشن است
  • آمریکا ۵ واحد نظامی ارتش اسراییل اقدام به نقض حقوق بشر کرده اند
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»
  • چین: کشف گور‌های جمعی در بیمارستان الشفا شوکه کننده است
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»
  • هراس اسرائیل از صدور حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت از سوی دیوان کیفری بین‌المللی
  • وزیر خارجه اردن: حماس آتش جنگ غزه را روشن نکرد
  • گام اول فصلنامه «ماجرا»، پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب است
  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد