Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خوزستان از تامین کل آب مورد نیاز اهواز از طرح آبرسانی غدیر در مدت چهار تا پنج ماه آینده و تامین آب شرب این شهر از آب کارون خبر داد.

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، غلامرضا شریعتی در آیین افتتاح پروژه‌های فاز دوم طرح آبرسانی غدیر که در ام‌الدبس دشت‌آزادگان برگزار شد، اظهار کرد: در شرایط سخت و بی‌آبی سال ۹۷ که برای تامین آب شهرهای آبادان و خرمشهر و شادگان در مضیقه بودیم و امکان برداشت آب از کارون نبود، مردم این شهرها به حق گله‌مند بودند و پیش‌بینی این بود که در سال‌های بعد دچار بحران آب می‌شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین دست به دست هم دادیم و خط دو هزار میلیمتری انتقال آب به این مناطق را اجرایی نمودیم.

او گفت: حدود ۸۰ تا ۹۰ کیلومتر خط لوله فولادی دو هزار میلیمتری در مدت ۱۲ ماه، اجرایی و ۱۳ تیر ماه سال ۹۷ آب وارد لوله‌های طرح غدیر شد و به مردم آبادان و خرمشهر رسید.

استاندار خوزستان افزود: سال ۹۷ یک سال عجیب بود؛ در آن سال شش ماه در شرایط خشکسال‌ترین مدت در ۵۰ سال اخیر و شش ماه در پرآب‌ترین مدت ۵۰ تا ۱۰۰ سال اخیر قرار داشتیم و در این دو دوره، قرارگاه خاتم هر کاری که به آن‌ها محول شد را به بهترین نحو انجام داد و در کنار مردم خوزستان بود.

نماینده عالی دولت در خوزستان با اشاره به افتتاح پروژه‌های فاز دوم طرح آبرسانی غدیر، بیان کرد: مجموعا پنج مخزن در طرح غدیر باید به بهره‌برداری برسد که امروز مخزن شماره ۲ به بهره‌برداری رسید. ششمین پمپ نیز به بهره‌برداری رسید که به این ترتیب، امکان انتقال آب به مخازن دو برابر شده است.

شریعتی با بیان اینکه اجرای این طرح باعث شده تامین آب به راحتی انجام و آب شهرهای هدف، پایدار شود، اضافه کرد: با اجرای مخزن این طرح، اکنون ۱۴۵ تا ۱۵۵ هزار متر مکعب آب به آبادان و بیش از ۱۰۰ هزار مکعب آب به خرمشهر می‌رسد و وضعیت آب در این مناطق بسیار پایدار شده است. حدود ۱۲۰ هزار متر مکعب آب نیز به شادگان می‌رسد.

او ادامه داد: اکنون شهرهای آبادان، خرمشهر و شادگان کل نیاز آب خود را از طرح غدیر تامین می‌کنند و تامین آب برای اهواز نیز پایدارتر شده است.

استاندار خوزستان تصریح کرد: این طرح در پایداری تامین آب نقش بسیار مهمی دارد و حساسیت اجرای آن نیز بسیار بالا بود زیرا تکمیل‌کننده طرح خط دو هزار بود که به شهرهای آبادان و خرمشهر و شادگان در زمان خشکسالی آبرسانی کرد.

نماینده عالی دولت در استان اضافه کرد: طرح انتقال آبی که از خط چمران به سمت تصفیه‌خانه شماره ۲ آب منتقل می‌کند و طول آن ۱۲ کیلومتر خط لوله دو هزار است، از امروز کلنگ‌زنی شد. این طرح، پنج متر مکعب آب از کانال چمران به تصفیه‌خانه آب می‌برد تا کل آب مورد نیاز اهواز از طرح غدیر تامین شود و دیگر نیازی به برداشت از کارون نباشد.

شریعتی بیان کرد: این یک طرح کوتاه‌مدت است و تامین آب اهواز را برای سال‌ها پایدار و نگرانی از تامین آب اهواز را کمتر می‌کند. امیدواریم در مدت چهار تا پنج ماه آینده شاهد اتمام این طرح باشیم.

او افزود: افق طرح غدیر، دز است اما هر چه راه تامین آب شهرها و به ویژه کلان شهرها را متنوع کنیم امکان قابلیت مانور را برای تامین آب بیشتر کرده‌ایم.

استاندار خوزستان با بیان اینکه ابتدا باید نسبت به امر عالم باشیم و پس از آن صحبت کنیم، توضیح داد: هر کسی صحبتی از روی دغدغه و دل‌نگرانی برای خوزستان داشته باشد و حتی به ما شلاق و تازیانه بزند ما سپاسگزار او خواهیم بود اما باید به این بحث توجه کرد که تامین آب در خوزستان با سایر استان‌ها متفاوت است.

شریعتی بیان کرد: ۸۰ درصد آب شرب کشور از طریق آب‌های زیرزمینی تامین می‌شود اما آب‌های زیرزمینی خوزستان شور هستند و امکان برداشت از آن‌ها وجود ندارد.

او افزود: زمانی که کشور برای استقلال، تامین امنیت غذایی و ارتقای معیشتی در خوزستان طرح‌های توسعه‌ای ایجاد کرد، شرایط برداشت آب در استان تغییر کرد و باید منابع آبی مدیریت شود.

نماینده عالی دولت در خوزستان گفت: مدیریت منابع آب در خوزستان و تامین آب برای استان بسیار سخت‌تر و متفاوت از دیگر استان‌های کشور است. این کارها چون با شرایط متفاوتی نسبت به سایر استان‌ها انجام می‌شود، قضاوت در خصوص آن نیز باید متفاوت باشد.

شریعتی افزود: اگر تحریم‌ها نبود، عملیات اجرایی طرح غدیر و طرح آب شمال شرق بسیار جلوتر بودند اما بازهم با همه سختی‌ها دست از کار نکشیده‌ایم و در تلاش هستیم این طرح‌ها را اجرایی کنیم. در تلاش هستیم راه‌های تامین آب در خوزستان متنوع شود تا مردم کمتر دچار مشکل شوند.

او گفت: یک طرح نیز در دست انجام است تا تامین آب غدیر از رودخانه دز انجام شود. در این زمینه قرار است اسپیل کرخه و عبور شش خط لوله از زیر رودخانه کرخه، آب را از دز به طرح غدیر منتقل کنند.

نماینده عالی دولت در خوزستان ادامه داد: اکنون ۹ مترمکعب بر ثانیه آب از قیصریه و ام‌الدبس به سمت اهواز، آبادان و خرمشهر پمپاژ می‌شود اما بر اساس طراحی‌ها، قرار است ۱۲ مترمکعب بر ثانیه از این ایستگاه آب به سمت اهواز و سایر شهرها پمپاژ شود.

استاندار خوزستان در پایان تصریح کرد: متعهد شده‌ایم که در مدت یک سال آینده این کار را انجام دهیم و دولت نیز به این مساله تاکید دارد که چنین کاری انجام شود تا کیفیت آب بسیار ارتقاء یابد.

آیین بهره برداری از فاز دوم طرح آبرسانی غدیر خوزستان

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دولت تدبیر و امید استانداری خوزستان طرح آبرسانی غدیر برنا خوزستان سد کرخه سد دز ام الدبس تامین آب خوزستان قضاوت ها نماینده عالی دولت استاندار خوزستان طرح آبرسانی غدیر آبادان و خرمشهر خرمشهر و شادگان آب در خوزستان بهره برداری تامین آب استان ها طرح غدیر دو هزار مکعب آب طرح آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۰۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزبانی آبی‌ها از 7 بازی، قبل از جریمه سنگین (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، پس از جنجال‌های رخ داده پیرامون بازی برگزار نشده استقلال آبی پوش ملاثانی و فجرسپاسی شیراز، کمیته انضباطی حکم به برگزاری مجدد این مسابقه داد و در ادامه نیز حکمی علیه استقلال خوزستان، به عنوان بهره بردار استادیوم غدیر صادر گردید.

در واقع در این حکم اعلام شده بود که استقلال خوزستان در عدم برگزاری این مسابقه مقصر تشخیص داده شده و آبی پوشان باید جریمه سنگین 350 میلیونی نیز پرداخت کنند.

در این حکم آمده بود: رفتار باشگاه خوزستان به عنوان بهره‌بردار ورزشگاه غدیر در عدم موافقت با بازگشایی درب این ورزشگاه، از مصادیق نقض اصول اخلاقی و جوانمردی حاکم بر مسابقات فوتبال تشخیص و مستند به مواد 51 و 117 مقررات انضاطی به پرداخت مبلغ سه میلیارد و پانصد میلیون ریال جریمه نقدی محکوم می‌گردد.

این در حالی است که امید علی نجفی، مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان، در مصاحبه‌ها و مواضعی که این باشگاه در هفته‌های اخیر گرفته بود، بر همکاری‌های قبلی خود با استقلال آبی پوش ملاثانی تأکید کرده بود و اینکه آبی‌ها بارها با دیگر تیم این استان همکاری داشته‌اند.

در شرایطی که فولاد خوزستان میزبانی یک بازی استقلال ملاثانی را در این فصل برعهده داشت و در جام حذفی پذیرای بازی با سپاهان بود، حالا هم باشگاه استقلال خوزستان تصویری از مسابقاتی که ورزشگاه غدیر را در اختیار استقلال آبی پوش ملاثانی قرار داده، منتشر کرده و مدعی شده که حکم صادره از سوی کمیته انضباطی برای پرداخت 350 میلیون جریمه، جای بازنگری دارد.

دیگر خبرها

  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • دیدار نماینده ولی فقیه در خوزستان با مردم شادگان +فیلم
  • جوی ناپایدار در اروند
  • عمران منطقه آزاد اروند عنوان برتر را به خود اختصاص داد
  • اوقات شرعی سیزدهم اردیبهشت ماه به افق آبادان و خرمشهر
  • میزبانی آبی‌ها از 7 بازی، قبل از جریمه سنگین (عکس)
  • جزئیات آلودگی‌ هوا در شهرهای خوزستان
  • بارش باران در اروند
  • اوقات شرعی دوازدهم اردیبهشت ماه به افق آبادان و خرمشهر
  • افت دما در آبادان و خرمشهر