Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون عمران مجلس توسعه زیرساخت های بندری و دریایی را الزام و ضرورتی اجتناب ناپذیر دانست و گفت: کمیسیون عمران آمادگی کامل را برای همکاری با سازمان بنادر در این زمینه دارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، عادل نجف‌زاده با اشاره به موقعیت بی نظیر لجستیک کشور، اظهار کرد: ایران در شاهراه لجستکی دنیا قرار دارد و در صورتی که از ظرفیت های لجستیکی در حوزه حمل و نقل بین الملل اعم حمل و نقل دریایی، هوایی، ریلی و جاده ای استفاده کند قطعا می تواند زمینه ساز ترمیم GDP در اقتصاد کشور شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی ادامه داد: در زمان حاضر نقش لجستکی در تولید ناخالص داخلی7 تا 9 درصد است و با توجه به نقش و موقعیت ویژه ایران در حمل و نقل بین المللی اگر بتوان زیر ساخت های مورد نیاز حمل و نقل دریای، هوایی، ریلی و جاده ای را ایجاد کرد می توانیم به 23 درصد نقش لجستیک در GDP برسیم.

 عضو کمیسیون عمران مجلس با تاکید بر اینکه سازمان بنادر و دریانوردی نقش عمده ای در حوزه حمل و نقل دارد، بیان کرد: حمل و نقل دریایی جایگاه ویژه ای در اقتصاد دنیا پیدا کرده است و با توجه به صرفه اقتصادی در بخش های هزینه، زمان و مسیر باید کشور ما نیز به این مقوله توجه ویژه ای داشته باشد.با توجه به اقتدار و مزیت های دریایی و بندری کشور در سطح دنیا، باید به توسعه زیرساخت های بندری و دریایی به عنوان یک الزام و ضرورت توجه ویژه داشت.

نجف‌زاده با اشاره به اینکه سازمان بنادر و دریانوردی محور فعالیت ها بخش دریایی و بندری است، گفت: توجه جدی به ارتقای زیرساخت ها، توسعه آی تی، استفاده از تکنولوژی های حمل و نقل کالا، توجه جدی به صنعت کشتی سازی، به روز شدن در حوزه دریانوردی و کشتیرانی از مهم ترین مسائلی است که باید در راستای تحقق آن گام برداشت.

وی با اشاره به اینکه توسعه سواحل مکران مورد تاکید رهبرمعظم انقلاب است، یادآور شد: ایران از  شمال به خزر و از جنوب به خلیج فارس و دریای عمان دسترسی دارد و اتصال به آبهای آزاد و گرم دنیا از جنوب ایران مسئله ای است که باید به نحو مطلوب از آن بهره برد و ایران را به مولدترین صنعتگر حمل و نقل دریایی تبدیل کرد.سازمان بنادر می تواند موجب قدتمندتر شدن اقتصاد ایران شود،  به همین دلیل توجه به توسعه زیر ساخت های بندری و دریایی به عنوان یک مقوله اثرگذار در پویایی اقتصاد ایران باید مدنظر قرار گیرد.

 وی با تاکید بر اینکه کمیسیون عمران مجلس  آمادگی کاملی برای همکاری با بدنه اجرایی دولت دارد، گفت: سازمان بنادر و دریانوردی نیز از این مقوله مستثنی نبوده و کمیسیون عمران  با تسهیل قوانین و موظف کردن دستگاه های اجرایی مرتبط آمادگی این را دارد تا بهتر از قبل زمینه را برای ایجاد بنادری فعال ایجاد شود. تمامی مجموعه های مرتبط در بخش های مختلف کشور باید با تمام توان در راستای بهبود وضعیت حوزه بندری و دریایی ایفای نقش کنند، خاطرنشان کرد: استفاده از تکنولوژی های برتر و توان فرهیختگان کشور می تواند گره گشا باشد.

وی با تقدیر از عملکرد سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه بندری و دریایی، تصریح کرد: تا دست یافتن به نقطه مطلوب باید تلاش کرد و با توجه به ظرفیت لجستیکی ایران در شاهراه حمل و نقل جهانی انتظار می رود شرایط کشور بیش از پیش بهبود یابد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان بنادر سازمان بنادر سازمان بنادر و دریانوردی بندری و دریایی کمیسیون عمران حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۰۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت از اعلام آمادگی وزارت بهداشت ایران برای همکاری در زمینه تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از وبدا، دکتر احمد نجاتیان در نشست تخصصی سلامت اجلاس ایران-آفریقا با اشاره به توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در توسعه زیرساخت‌های نظام سلامت ازجمله ایجاد ۱۶ هزار تخت بیمارستانی و توسعه مراکز بهداشتی و درمانی، شرکت‌های بیمارستان سازی و انجمن تخصصی مربوطه را یکی از ظرفیت‌های اساسی کشور برای صدور خدمات فنی و مهندسی در قالب ساخت بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی دانست.

وی در ادامه تاب‌آوری را از مؤلفه‌های اصلی نظام سلامت ایران عنوان کرد و گفت: وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران با ۶۰۰ هزار نیرو در شرایط و بحران‌های مختلف وظیفه تأمین، حفظ و ارتقای سلامت را به‌خوبی انجام داده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت، از برگزاری ۳۰ میلیون نفر ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت در وزارت بهداشت خبر داد و تصریح کرد: ظرفیت‌های آموزشی ایران در حوزه سلامت توسط وزارت بهداشت و موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت (معتمد) قابل‌گسترش در قاره آفریقا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های بندری استان بوشهر تقویت می‌شود
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • ضرورت توسعه صنعت گوهرسنگ در ایران
  • پایان رژیم صهیونیستی اجتناب‌ناپذیر است
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی
  • تقویت مرزبانی سبب گستردگی توسعه و پیشرفت همه جانبه جامعه می‌شود
  • ضرورت اجتناب از افغان ستیزی/کشور در حوزه حضور اتباع اشباع شده است