Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@11:22:09 GMT

بیمارستان قائم مشهد از پوشش بیماران کرونایی خارج شد

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۱۱۰۴۹

بیمارستان قائم مشهد از پوشش بیماران کرونایی خارج شد

دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز دوشنبه به نقل از مدیر بیمارستان قائم گزارش داد: در دوران شیوع ویروس همه‌گیر کرونا چند بیمارستان در مشهد بطور ویژه به درمان و بستری بیماران کووید ۱۹ اختصاص یافت که یکی از آنها بیمارستان قائم بود. 
دکتر حسن خداپرست افزود: هم‌اینک فقط بیماران اعصاب و سکته مغزی که به ویروس کرونا هم مبتلا هستند در بیمارستان قائم بستری می‌شوند زیرا این مرکز درمانی مبدا ارجاع درمان بیماریهای اعصاب و جراحی مغز و اعصاب در سطح استان خراسان رضوی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی ادامه داد: بیمارانی که دچار سکته مغزی شده و بطور همزمان درگیر ویروس کرونا نیز هستند در بخشی جداگانه در بیمارستان قئم تحت درمان قرار می‌گیرند و از سایر بیماران مغز و اعصاب جدا می‌شوند تا خطری برای سلامتی دیگران وجود نداشته باشد.

مدیر بیمارستان قائم (عج) گفت: شهروندان مشهدی می‌توانند با خیال آسوده برای درمان سایر بیماریهای خود به این بیمارستان مراجعه کنند زیرا مسیر درمان بیماران اورژانسی و بیماران حوادث عروقی مغز و جراحی اعصاب کاملا از مسیر درمان سایر بیماران جدا است و این بیماران در شرایط ایزوله تحت درمان قرار می‌گیرند. 
وی افزود: همچنین لازم به تاکید است که با خروج بیمارستان قائم(عج) از فرآیند پذیرش بیماران کرونایی، شهروندان مشهدی نباید تصور کنند که شیوع ویروس همه‌گیر کرونا پایان یافته لذا تاکید بر رعایت پروتکلهای بهداشتی، استفاده از ماسک صورت و فاصله‌گذاری فیزیک در سطح جامعه همچنان بطور جدی موضوعیت دارد. 

هم‌اینک دو بیمارستان امام رضا (ع) و شریعتی در کلانشهر سه و نیم میلیون نفری مشهد مختص پذیرش بیماران کرونایی هستند.

۸۰ درصد جمعیت خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند. بقیه جمعیت این استان در قالب ۱۷ شهرستان زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی تربت‌جام و نیشابور هستند. 

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۳۸۶ هزار و ۶۵۸ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. بیماری کووید ۱۹ تاکنون جان ۲۲ هزار و ۲۹۳ نفر را در کشورمان گرفته است. همچنین تاکنون  ۳۳۳ هزار و ۹۰۰ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در ایران بهبود یافته‌اند.  

"پاندمی کرونا" تاکنون در سطح جهان ۲۷ میلیون و ۲۹۲ هزار و ۶۶۱ نفر را بیمار کرده و جان ۸۷۷ هزار و ۵۵۵ نفر را در ۲۳۰ کشور گرفته است. ۱۹ میلیون و ۳۷۷ هزار و ۳۲۰ نفر از افراد مبتلا به ویروس کرونا در سطح جهان، تاکنون درمان شده‌اند.

در این میان آمریکا با شش میلیون و ۴۶۰ هزار و ۲۵۰ بیمار کووید ۱۹ و ۱۹۳ هزار و ۲۵۰ قربانی ویروس کرونا، بیشترین آمار ابتلا و تلفات ناشی از پاندمی کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است. پس از آمریکا کشورهای برزیل، هند و روسیه بیشترین شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا را دارند. 

بر اساس آخرین آمارهای رسمی، ایران در جدول مبتلایان و جانباختگان پاندمی کرونا جایگاه یازدهم را در میان کشورهای جهان دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا مشهد جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مشهد جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد ویروس کرونا مشهد جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیمارستان قائم ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۱۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ورود گردشگران سلامت در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آن‌ها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

وی افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کرده‌ایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور می‌شود ثبت نمی‌شود. این رقم ثبت شده، شاید یک‌چهارم یا یک‌پنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... می‌دهند ثبت نمی‌شود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام می‌کنیم و از سایر هزینه‌های گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.

خوش‌شکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • درمان بیماری‌های صرع و تشنج کودکان در ایران
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند