Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: تا دو هفته آینده در شورای عالی پسماند با حضور معاون رییس جمهور و وزارت بهداشت، اختلاف و ناهماهنگی برای حمل پسماندهای خطرناک پزشکی حل و فصل خواهد شد.
به گزارش خبرنگار شهر، مجتبی یزدانی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران صبح دوشنبه-17 شهریور- در حاشیه آیین گشایش پروژه های سازمان مدیریت پسماند در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بحث کاهش پسماند یکی از سیاست های شهرداری و شورای شهر است، گفت: روزانه حدود 30 تا 32هزار تن نخاله ساختمانی به محل هایی که به تایید محیط زیست رسیده انتقال داده می شود؛ یک قسمت از این مکان ها در محله آبعلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آغاز فعالیت سومین کارخانه پسماند ساختمانی از امروز در آن محل شروع شد.
او افزود: در مجموع 22 هزار تن نخاله به آبعلی می رود که 15 هزار تن آن را می توانیم تبدیل به شن و ماسه کنیم تا مجددا به چرخه طبیعت بازگردد و استفاده شود. کل این کار توسط بخش خصوصی انجام می شود و از کاری که انجام می دهند 10 تا 15 درصد شن و ماسه و مصالح به شهرداری تحویل می شود.
او در ادامه گفت: در بحث پسماند در 11 ایستگاه میانی که وجود دارد، حدود پنج هزار و 500 تا 6 هزار تن پسماند تر یا خانگی در 22 منطقه توسط این ایستگاه ها با ماشین های مخصوص حمل می شوند. ماشینها روی باسکول وزن می شوند و ماشینی نمی تواند تخلفی را مرتکب شود چراکه جی پی اس روی آنها وصل است و در مانیتورینگ کنترل می شود و مشخص است که از کدام منطقه آمده و باید کجا پسماند را تحویل دهد. درواقع صورت وضعیت الکترونیک ، کنترل خودرو و کارگر انجام می شود.
یزدانی یادآور شد: باید در موضوع پسماند باید در مجموعه های تحت نظر شهرداری مانند میادین میوه و تره بار، فروشگاه های شهروند و فروشگاههای بزرگ سطح شهر تهران دستگاهها ی RVM ( سامانه دریافت خودکار پسماندهای خشک) قرار داده شود.
او اضافه کرد: تعداد این دستگاهها تا چند روز آینده به 20 دستگاه می رسد و در آینده جلساتی با مجموعه های بزرگ تشکیل می شود تا خود این مجموعه ها دستگاهها را خریداری کنند که البته طبق قانون مدیریت پسماند نیز خودشان باید این کار را انجام دهند.
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران درباره زباله های بیمارستانی عنوان کرد: رقم 2400 تومانی که در مصوبه شورای شهر در ازای هر کیلو پسماند پزشکی و بیمارستانی وجود دارد تنها برای محل دفن است. البته ما به دنبال بحث مالی در این بحث نیستیم و طبق قانون نیز مدیریت پسماندهای ویژه با جایی است که این نوع پسماند را تولید می کند. مثلا در اصفهان پسماند پزشکی توسط دانشگاه انجام می شود و فقط محل دفن توسط شهرداری انجام می شود.
به گفته یزدانی تا دو هفته آینده در شورای عالی پسماند با حضور معاون رییس جمهمور و وزارت بهداشت، اختلاف و ناهماهنگی برای حمل پسماندهای خطرناک پزشکی حل و فصل خواهد شد.
خبرنگار:علی سی پی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: انجام می شود هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۱۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همراهی ۱۹ پزشک هلال احمر با زائران حج تمتع خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی نماینده مرکز پزشکی حج در هلال احمر خراسان رضوی گفت: پزشکان همراه ۶۷ کاروان متقاضیان این سفر انسان ساز تمامی امور پزشکی، سلامتی و ارائه خدمات مرتبط به زائران خانه خدا را بر عهده دارند.

محمد رضا واحدی جو افزود: با توجه به بیماری‌های شایع میان متقاضیان حج از جمله فشار خون و دیابت کنترل سلامت متقاضیان و آزمایش آنان در کنار تجویز دارو‌های احتمالی مورد نیاز امری ضروری است که پزشکان هلال احمر در این زمینه خدمات در خور و لازم را ارائه می‌دهند.

نماینده مرکز پزشکی حج در هلال احمر خراسان رضوی شمار متقاضیان حج تمتع امسال استان خراسان رضوی را ۹ هزار و ۵۶۷ نفر اعلام کرد که چهار هزار و ۳۶۵ نفر از این متقاضیان مرد و پنج هزار و ۲۰۲ نفر زن هستند.

واحدی جو افزود: طبق بررسی‌های پزشکی انجام شده ۱۵ تا ۲۰ درصد متقاضیان حج امسال استان خراسان رضوی به فشار خون و ۱۰ تا ۱۵ درصد به بیماری دیابت مبتلا هستند.

وی با اشاره به انجام واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع در استان گفت: مدت اجرای واکسیناسیون طبق نوبت دهی انجام شده تا ۱۹ اردیهبشت ماه جاری ادامه دارد.

نخستین کاروان اعزام حج تمتع امسال خراسان رضوی از روز ۲۹ اردیبهشت ماه جاری آغاز می‌شود و تا ۱۲ خرداد ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • بارش باران کم سابقه در اهوا/ شهروندان صبور باشند به زودی شهر به حالت عادی باز می‌گردد
  • ‌آبگرفتگی معابر فولادشهر، معضل پس از باران
  • کاهش میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های کمیسیون پزشکی زنجان
  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!
  • پارک آبی در اراک احداث می‌شود
  • محکومیت ۲۶ پرونده قصور پزشکی در پزشکی قانونی کرمانشاه
  • همراهی ۱۹ پزشک هلال احمر با زائران حج تمتع خراسان رضوی
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • احداث شهرک بازیافت، گامی برای جمع‌آوری انبارهای غیرمجاز در نصف‌جهان