Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار زهرایی گفت: تاکنون 20 هزار و 600 صندوق قرض الحسنه مردم یار تشکیل شده است که 240 صندوق تبدیل به تعاونی شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ سردار زهرایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی در ادامه گفت: امروز با تفاهم نامه ای که بین سازمان بسیج سازندگی کشور و معاونت تعاون  منعقد می شود، فصل نوینی در صندوق های قرض الحسنه ورق می خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: هدف بسیج از ورود به عرصه بسیج مردمی این است اول این که بسیج امنیت آور شود زیرا پیوندهای اجتماعی بین مردم تاثیر بسزایی در تامین امنیت مردم دارد به این صورت که هرچه سرمایه اجتماعی و پیوند اجتماعی افزایش یابد امنیت بالاتر می ورد.

سردار زهرایی عنوان کرد: هدف دوم این است که سرمایه های عظیم مردم سمت و سو پیدا کند و سوم اینکه نگاه نظام اداری و مسئولین به سمت مردم حرکت کنند و "مردم نهادی" تبدیل به فرهنگ شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی بیان کرد: بسیج به عنوان ابر نهاد هر زمان و مکانی احساس کند تهدیدی متوجه انقلاب است از همه ظرفیت ها استفاده می‌کند تا کمک کند بارهای زمین مانده را بلند کند.

او گفت: بسیج خودش را متولی نه بلکه امتداد دستگاه های اجرایی می داند به همین دلیل ما نگاهی تسهیل گرایانه است.

سردار زهرایی تصریح کرد: تاکنون 20 هزار و 600 صندوق قرض الحسنه مردم یار تشکیل شده است درواقع بسیج 1300 تسهیل گر تربیت کرده است و آنها این صندوق ها را راه اندازی کردند و صاحبان حساب این صندوق ها فقط مردم هستند.

او افزود: صندوق ها در هر بانکی که خودشان تمایل دارند افتتاح حساب می کنند و بسیج تنها تسهیل کننده کار آنهاست برای مثل با صندوق کارآفرینی امید تفاهم نامه ای امضا کردیم تا صندوق ها بدون مشکل تشکیل شوند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی عنوان کرد: گره گشایی معیشتی و اشتغالزایی از دو هدف اصلی صندوق های  قرض الحسنه مردم یار است.

او گفت: صندوق های ما وقتی پایدار می شوند که تبدیل به تعاونی شوند چون تعاونی اهرم پایدارساز است به همین دلیل طرح تبدیل صندوق ها به تعاونی ارائه دادیم.

سردار زهرایی در پایان گفت: در حال حاضر 240 صندوق تعاونی شده است و انشالله از همه ظرفیت ها برای اینکه تعاونی ها پایدار بمانند، مجوز اخذ کنند، استفاده می کنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تعاونی صندوق قرض الحسنه مردم یار صندوق قرض الحسنه مردم یار سازمان بسیج سازندگی سردار زهرایی صندوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۲۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل تعاونی تامین مسکن برای کارگران گلستانی

حسینعلی خواجه مظفری به مناسبت هفته کار و کارگر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به مباحث مورد نظر جامعه کارگری پرداخت و در خصوص تعداد و آمار جامعه کارگری استان اشاره و اظهار کرد: تعداد ۱۴۳ هزار کارگاه قانونی در سطح استان فعال هستند که در این کارگاه ها، تعداد ۱۸۸ هزار نفر کارگر از بیمه تامین اجتماعی اجباری برخوردار هستند که با اعضای خانواده آنان ۲۵۶ هزار بیمه تبعی را به ثبت رسانده ایم. همچنین ۱۳ شهرک صنعتی و ۱۰ ناحیه صنعتی نیز در استان گلستان فعال هستند.

خواجه مظفری در مورد وظایف این دستگاه در بحث کارگران، افزود: باید خدمات مختلفی اعم از پیگیری پرداخت حقوق و بیمه، موارد مشاغل زیان آور، مشاغل اتباع، کارگران فصلی و ساختمانی را به جامعه کارگری ارائه دهیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان با اشاره به اهمیت شعار سال که توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شد، اضافه کرد: با توجه به شعار سال و اهمیت اقتصاد و مباحث مربوط به آن، امسال نیز به مانند سال های گذشته شاهد این موضوع بودیم که دیدار مقام معظم رهبری با کارگران در اولین روز هفته کار و کارگر انجام شد که بنا به فرمایش ایشان نقش کارگران به عنوان ستون فقرات اقتصاد و تولید هستند.

وی افزود: از آنجایی که ۱۴ و نیم میلیون کارگر در کشور داریم، بخش اکثریت جامعه را کارگران تشکیل می‌دهند که در حوزه های مختلف اقتصادی و تولیدی نقش اساسی در کشور ایفا می کنند.

خواجه مظفری درباره اقدامات و پیگیری های این اداره کل در خصوص مشکلات جامعه کارگری نیز گفت: برخی مشکلات جامعه کارگری را با شخص استاندار در حال پیگیری هستیم و در برخی موارد مستقیماً دستور رسیدگی و رفع موانع مشکلات کارگران صادر شد.

گلستان خط مقدم تامین مسکن برای کارگران

وی با اشاره به اینکه حقوق و دستمزد کارگران از منبع کشوری شورای حقوق و دستمزد اعلام می شود و ما مامور ابلاغ آن به کارفرمایان و جامعه کارگری هستیم، ادامه داد: در مورد مشاغل زیان آور هم باید گفت که مشاغل زیان آور، ذاتأ سخت هستند مانند کارگران معدن و خبرنگاران و برخی از مشاغل دیگر که در معرض خطرات و آسیب های احتمالی هستند، در کمیته تخصصی درباره آنان تصمیم گیری می شود.

وی افزود: سوابق بیمه ای کارگران مشاغل سخت یک و نیم برابر اصل سابقه بیمه حساب می شود که برای بازنشستگی در سوابق بیمه ای کارگران لحاظ می‌شود.

رفع مشکل ثبت بیمه کارگران ساختمانی در گلستان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گلستان در خصوص تامین مسکن کارگران با اعلام این وعده به کارگران گفت: قرارگاه مسکن ملی در استان تشکیل شده است. در حوزه کارگران نیز تشکیل یک تعاونی بزرگ برای تامین مسکن کارگران در گلستان تاسیس شده است که زمین هم در اختیار این تعاونی برای ساخت مسکن قرار گرفته است تا این استان در خط مقدم تامین مسکن برای کارگران باشد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین این وعده را هم می دهیم که با پیگیری های صورت گرفته، به زودی مشکل ثبت بیمه کارگران ساختمانی انجام خواهد شد.

کد خبر 6093893

دیگر خبرها

  • ۲ هزار و ۹۵۰ پروژه در خراسان رضوی به بهره‌برداری می‌رسد
  • ایجاد اشتغال برای بیش از 7 هزار نفر توسط صندوقهای قرض الحسنه بسیج سازندگی
  • کلنگ‌زنی ۶۰واحد مسکن مددجویی در چهارمحال و بختیاری توسط سپاه
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • تشکیل تعاونی تامین مسکن برای کارگران گلستانی
  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن