Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران که امروز برگزار شد، اظهار کرد: رنج و گرفتاری که بخشی از مردم اهواز و کارون در بارش‌های سنگین سال گذشته به علت آبگرفتگی‌ها و پس‌زدگی فاضلاب متحمل شدند فراموش نشدنی است و مسؤولان باید حتما با درس گرفتن از آن تجربه تلخ حضور موثر در جلسات ستاد بحران داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امیدواریم با هزینه اعتبار ۵۰ میلیون یورویی وضعیت شبکه فاضلاب در شرق اهواز و کارون بهبود یابد.

شریعتی تاکید کرد: در عین حال اقدامات لازم انجام شود تا با آمادگی بیشتر به استقبال بارش‌های امسال برویم.

وی عنوان کرد: پس از بارش‌ها قاعدتا باید بین ۱۰ تا ۱۵ ساعت آبگرفتگی معابر رفع شود و طولانی‌تر شدن بیش از این حد نشان دهنده عدم آمادگی دستگاه ها است، البته شاید خشکسالی‌های طولانی موجب عادت کردن ما و عدم توجه به انجام تمهیدات لازم بوده است.

استاندار خوزستان گفت: با دستگاه‌های مختلف از هم‌اکنون هماهنگی شود تا تقسیم کار و امکانات صورت گرفته و اکیپ‌ها آماده باشند تا در صورتی که با بروز بحران مواجه شدیم معطل هماهنگی و تشکیل اکیپ‌ها نباشیم و زمان را از دست ندهیم.

شریعتی ادامه داد: همچنین دستگاه‌ها نیز پمپ‌هایی خریداری نمایند و در تملک خود داشته باشند تا در شرایط بحران این تجهیزات به کمک گرفته شوند.

استاندار خوزستان بیان کرد: طرح ضربتی شهرداری هم پیگیری می‌شود تا طرح‌های فاضلاب در نقاط کم برخوردار هم اجرا شوند.

شریعتی اذعان کرد: تاکنون حدود یکهزارو ۵۰۰ خانوار خسارت دیده از بحران آبگرفتگی سال گذشته در اهواز و کارون کمک‌های بلاعوض و تسهیلات کم بهره دریافت نموده‌اند و لازم است بانک‌ها در پرداخت کمک‌ها و تسهیلات تسریع نمایند تا این رقم به سه هزار خانوار برسد

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خوزستان مدیریت بحران اهواز دستگاه های اجرایی آبگرفتی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۳۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امداد رسانی به بیش از ۴۸۰۰ سیل‌زده/اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات، با اشاره به امدادرسانی در سیل و آبگرفتگی از ۴ تا ۹ اردیبهشت ١٤٠٣ و تا ساعت ۶:۳۰، گفت: ۱۳ استان (اصفهان، البرز، تهران، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، گلستان، مازندران، کرمان، هرمزگان و یزد) و ۵۷ شهرستان، نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند.

وی با بیان اینکه امدادگران در این مدت زمان، به ۴۸۱۳ نفر امدادرسانی کردند، ادامه داد: ۱۹۷ تیم عملیاتی، شامل ۷۷۰ امدادگر، در ۹۱ عملیات شرکت کردند، ۳۴۴ نفر را اسکان اضطراری دادند و ۱۲۳ نفر را به مناطق امن منتقل کردند.

محمودی افزود: امدادگران با کمک دستگاه پمپاژ، آب تجمیع شده در ۲۹۲ واحد مسکونی را تخلیه کردند.

رئیس سازمان امداد و نجات گفت: ۵۵ دستگاه چادر، ۶۸۴ تخته پتو، ۲۹۵ تخته موکت، ۲۰۶۶ کیلوگرم نایلون، ٢۴٠ بسته غذایی، ۹۵۸ قوطی کنسروجات، ١٩٤ قرص نان و ٥٤٠ کیلوگرم برنج بین افراد متأثر از سیل و آبگرفتگی توزیع شد.

کد خبر 6090504

دیگر خبرها

  • اعلام آماده‌باش در اصفهان در پی صدور هشدار نارنجی
  • بارش‌های رگباری پنجشنبه دراصفهان می‌بارد/آماده باش نیروهای امدادی
  • لزوم آماده‌باش همه دستگاه‌ها به دنبال صدور هشدار نارنجی هواشناسی
  • آماده‌باش کامل شهرداری شیراز برای بارندگی‌های پایان هفته جاری
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • امدادرسانی به ۶۲۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۱۳ استان
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • امدادرسانی به سیل‌زدگان در شرق و جنوب کشور
  • امداد رسانی به بیش از ۴۸۰۰ سیل‌زده/اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر