Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پارک فناوری پردیس گفت: پارک پردیس یکی از پایگاه‌های جذب نخبگان ایرانی است و طی سال گذشته 28 نخبه از 14 کشور جهان در این پارک مشغول فعالیت هستند.

  به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا  مهدی صفاری‌نیا در هجدهمین اجلاس سالیانه و جشنواره برترین‌های پارک فناوری پردیس که بعد از ظهر امروز به صورت مجازی برگزار شد، بیان  کرد: وسعت پارک پردیس در ابتدا 20 هکتار بود و حالا به 145 هکتار توسعه یافته است و پردیس دانش، پردیس اقتصاد دیجیتال و پردیس دانش به مجموعه اضافه شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:در حال حاضر 3 هزار و 500 شرکت دانش‌بنیان، 650  استارت‌آپ و 65 شتاب‌دهنده در پارک و شعبات مختلف آن مستقر هستند. در سال 98 این شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها 27 میلیون یورو درآمد از صادرات داشتند و بیش از 50 محصول را به 22 کشور جهان صادر کرده‌اند. محصولات و خدمات این شرکت‌ها در سال گذشته مانع از خروج 88 میلیون دلار ارز از کشور شد.

رئیس پارک فناوری پردیس گفت:در مجموعه 6 هزار و 500 نفر در شرکت‌های مستقر در پارک فناوری پردیس مشغول به کار هستند. حدود 400 میلیون تومان هزینه تحقیق و توسعه شرکت‌ها شده است. شرکت‌های مستقر در پارک فناوری بیش از 160 مورد همکاری با دانشگاه‌های کشور داشته است که شامل انتشار 24 مقاله داخلی و خارجی، انجام 17 پایان‌نامه در شرکت‌ها و راهبری 9 پایان‌نامه در حوزه نوآوری و فناوی و جذب 57 استاد دانشگاه در شرکت‌ها می‌شود.

صفاری بیان کرد: در سال گذشته 119 عنوان فناوری جدید در پارک ثبت شده که 25 مورد بومی‌سازی دانش فنی، 77 مورد محصول جدید یا ارتقا یافته و هشت مورد ساخت فناوری خارجی با همکاری پنج کشور است. همچنین طی سال گذشته خدمات پارک فناوری پردیس متحول شده است. در حال حاضر خدمتی نیست که شرکت یا فناوری بخواهد و در پارک وجود نداشته باشد. سه بخش دولتی شامل اداره صنعت، معدن و تجارت، دفتر مرکز مالکیت معنوی و شورای حل اختلاف ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان و نخبگان در پارک شعبه زدند.

وی با اشاره به این که پیشرفت فیزیکی فاز سوم پارک فناوری پردیس به 73 درصد رسیده است، افزود: پارک یکی از بنیادهای حامی رویدادهای کارآفرینی در کشور است. نمایشگاه اینوتکس امسال به دلیل شیوع کرونا در جهان به صورت مجازی برگزار شد که 500 غرفه و بیش از 3 هزار بازدیدکننده داشت. پردیس سامیت سال گذشته در پارک فناوری پردیس برگزار شد که 320 شرکت در آن حضور داشتند. همچنین رویداد D8  (گروه هشت کشور اسلامی در حال توسعه) با 160 شرکت‌کننده از 19 کشور  در سال 98 برگزار شد.

رئیس پارک فناوری پردیس گفت: پارک پردیس یکی از پایگاه‌های جذب نخبگان ایرانی مستقر در کشورهای دیگر است، طی سال گذشته 28 نخبه از 14 کشور جهان به کشور بازگشته و در حال حاضر در  پارک استارت‌آپ دارند. طرح صدف نیز که به ارتباط  دانشجویان با پارک متمرکز است طی سال گذشته برگزار شد.

صفاری‌نیا بیان کرد: با شیوع کرونا در کشور 27 شرکت مستقر در پارک فناوری پردیس شروع به فعالیت در این حوزه کرده تا نیازهای جامعه را رفع کنند و به طور کلی 31 محصول تولید کردند. بسیاری از این شرکت‌ها خط تولید خود را تغییر داده یا ظرفیت تولید خود را افزایش دادند.

انتهای پیام/4021/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانش بنیان پارک فناوری پردیس پارک فناوری پردیس پارک فناوری طی سال گذشته برگزار شد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۳۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ شاخص کلیدی برای سنجش اکوسیستم‌های نوآوری

رئیس پارک فناوری پردیس در آیین افتتاحیه رویداد اینوتکس ۲۰۲۴ اظهار کرد: در سطح فنی اکوسیستم‌های نوآوری در جهان ۶ شاخص مهم مطرح است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی صفاری‌نیا؛ رئیس پارک فناوری پردیس در آیین افتتاحیه رویداد اینوتکس 2024 اظهار کرد: در سطح فنی اکوسیستم‌های نوآوری در جهان 6 شاخص مهم مطرح است که نخست وضعیت استعدادها و نیروی انسانی است که دانشجویان و فارغ‌التحصیلان هستند.

صفاری‌نیا ادامه داد: دوم سطح دانش فنی و دسترسی به دانش فنی در این مناطق است. سوم میزان دسترسی به بازار، چهارم چگونگی تأمین مالی، پنجم عملکرد و ارزش اقتصادی زیست بوم و ششم شبکه‌های ارتباطی فعال در زیست بوم است.

وی تأکید کرد: شبکه‌های ارتباطی برای استارتاپ‌ها،‌ سرمایه‌گذاری و هم افزایی را به دنبال دارد. هرچقدر شاخص ها و دسترسی پذیری مناطق به صنایع بالاتر باشد آن زیست بوم فعال تر است.

رییس پارک فناوری پردیس گفت: صدها شرکت فناور در اینوتکس 2024 این زمینه را فراهم می‌کنند تا اعضا به همکاری‌های داخلی و خارجی دسترسی پیدا کنند.

وی گفت: جایزه مصطفی، المپیک فناوری و شبکه تبادل فناوری به عنوان مجموعه‌ای از رویدادهای بین‌المللی است که به آنها می‌پردازیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معرفی شاخص های کلیدی برای سنجش اکوسیستم فناوری و نوآوری
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • ۶ شاخص کلیدی برای سنجش اکوسیستم‌های نوآوری
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور
  • تراشه‌های مغزی به‌زودی از رده خارج می‌شوند/ چه بلایی بر سر بیماران می‌آید؟
  • اجتماع ۱۳۰ هزار نفری فناوران کشور در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند