Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - کارشناسان و مهندسان پتروشیمی شهید تندگویان ضمن طراحی و ساخت سامانه‌های کنترل فیلترهای فلوکسا برای نخستین بار در کشور، صرفه‌جویی ارزی 55 هزار یورویی را در این مجتمع محقق کردند.
به گزارش شانا به نقل از پتروشیمی شهید تندگویان، از آنجا که کثیف شدن اتیلن‌گلایکول (EG) در کارخانه‌های تولیدکننده پلی‌اتیلن ترفتالات (PET) سبب به‌وجود آمدن محدودیت‌های مختلفی می‌شود، کارشناسان شرکت برای تصفیه اتیلن‌گلایکول و رفع این محدودیت‌ها تصمیم به افزودن فیلترهای فلوکسا به کارخانه (PET2) گرفتند، اما متأسفانه پس از دریافت فیلترها مشخص شد که دستگاه‌های ارسالی فاقد سیستم کنترل‌اند و در عمل قابل استفاده نیستند، شرکت سازنده هم برای تأمین و ارسال بخش کنترلی آنها تقاضای مبلغ 55 هزار یورو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مبلغ بالای درخواستی و لزوم کنترل تجهیز به‌ویژه از داخل اتاق کنترل، کارشناسان شرکت را بر آن داشت با تدبیر و همت خویش اقدام به طراحی و ساخت این سیستم کنند.
به همین منظور کارشناسان واحد ابزار دقیق مجتمع در نخستین مرحله، با استفاده از اسناد تجهیزات خریداری‌شده و برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی با دیگر بخش‌های فنی شرکت از جمله بهره‌برداری و فرآیند، سیستم کنترل مورد نظر را طراحی و پس از آن با به‌کارگیری وسایل موجود در مجتمع اقدام به ساخت قسمت‌های سخت‌افزاری این سیستم کردند، همچنین مهندسان شرکت ضمن انجام برنامه‌نویسی برای این سیستم، اقدام به طراحی و اجرای محیطی گرافیکی مناسب برای به‌کارگیری آن ازسوی اپراتورها کردند.
سیستم طراحی‌شده از سوی مهندسان و کارشناسان مجتمع که پس از پشت سر گذاشتن آزمون‌های مختلف در مدار تولید قرار گرفته، نسبت به سیستم اصلی دارای مزایای متعددی است که از جمله آنها می‌توان امکان پایش و کنترل کامل از اتاق کنترل از سوی اپراتورهای سامانه کنترل مرکزی (DCS)، ثبت حافظه وضع سیستم برای ماه‌های پیاپی برای پایش بهتر در آینده، سهولت و افزایش کیفیت در کار بهره‌برداری، افزایش طول عمر مفید سیستم و هزینه پایین‌تر آن را نام برد.
پتروشیمی شهید تندگویان تولیدکننده محصولات مهم اسید ترفتالیک خالص (PTA) و پلی‌اتیلن ترفتالات (PET) در کشور است که محصولات آن در صنایع مختلف از جمله نساجی، پزشکی، خودروسازی و ... استفاده می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۳۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان

وحید واسطه گفت: از ابتدای مهر ۱۴۰۲ تا ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ در حدود ۳۹ میلیون متر مکعب آب در مخازن سد‌های استان وارد شد.

او گفت :اکنون ۵۰ میلیون متر مکعب آب در مخازن سد‌های استان ذخیره‌سازی شده ودر مجموع ۲۲ درصد از ظرفیت مخازن سد‌های استان ذخیره آب دارد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان در ادامه گفت: در سال آبی جاری ۱۹۵ میلیمتر بارش ثبت شد که ۴۱ میلیون متر مکعب ورودی آب به سد‌های استان داشتیم، امابارش‌ها هفت درصد از میانگین ۳۰ سال اخیر کمتر است.

به گفته واسطه اکنون میزان ذخیره آبی در مخازن این سد‌های استان ۵۵ میلیون متر مکعب است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان درادامه با بیان اینکه امسال علارغم بارش‌های خوب بهاره امسال فقط ۵۰ میلیون متر مکعب آب و ۱۰ درصد کمتر پارسال در مخازن سد‌ها آب وجود دارد، گفت: این کاهش منابع آبی باعث می‌شود امسال فقط ۱۶ میلیون مترمکعب به بخش کشاورزی تحویل بدهیم یعنی ۹ میلیون متر مکعب کمتر از سال گذشته آب به بخش کشاورزی اختصاص می‌یابد.

خراسان شمالی هشت سد با ظرفیت ۲۲۲ میلیون متر مکعب آب دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی
  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد یورویی در طرح‌های ارتقای کیفی پتروپالایشگاه تهران
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • «دماوند انرژی» چراغ تولید ۳ طرح پتروشیمی را روشن کرد
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان