Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در آغاز سال تحصیلی جدید از مدارس سمای شهر زاهدان بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید از مدارس سمای شهر زاهدان بازدید کرد و با حضور در جمع مدیران، معلمان و دانش‎آموزان با تأکید بر رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی در مدارس و کلاس‌های درس، ایجاد نگرش‎های مثبت و پویا و تقویت انگیزه تلاش و تحصیل در دانش‌آموزان را از مهم‌ترین وظایف معلمان و مدیران دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلطانعلی میر اظهار کرد: آشنایی با شخصیت و دیدگاه‎های اجتماعی دانش‎آموز در روزهای نخست مدرسه صورت می‌گیرد و از این رو همه برخوردها و رفتارها در این روز باید دقیق انجام شود تا علاوه‌ بر موارد گفته‌شده، موجب کاهش اضطراب و زدودن هرگونه موارد منفی و نگرانی به درس، مدرسه، کلاس و معلم شود.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: از دوران دبستان به‌عنوان بهترین دوران زندگی بشر یاد می‎شود؛ چراکه فرزندان ما در این دوران با حضور در کلاس درس، آمادگی کامل برای جامعه‌پذیری، تربیت و ادب‌آموزی را فرامی‎گیرند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان خاطرنشان کرد: آموزش رسمی کودک در مرحله دبستان آغاز می‎شود و این دوران طلایی بهترین فرصت آموزش و پرورش برای کودک است.

میر، رابطه کیفیت نظام آموزشی با امکانات مدارس را ارتباطی مستقیم دانست و بیان کرد: مهیاکردن فضا و امکانات مناسب و کافی سبب ارتقای کیفیت آموزش می‎شود، به همین دلیل مدارس سمای زاهدان در آغاز سال تحصیلی 1400-1399 با انجام برنامه‎های عمرانی مناسب، تلاش کرده است فضای آموزشی مطلوب را برای تعلیم تربیت دانش‎آموزان فراهم کند.

انتهای پیام/4103/4062/

بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از مدارس سمای زاهدان بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از مدارس سمای زاهدان بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از مدارس سمای زاهدان بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از مدارس سمای زاهدان بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از مدارس سمای زاهدان

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان معلمان مدیران سال تحصیلی جدید دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۳۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش ۵ هزار نفر در سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد دیجیتال

استاندار سیستان و بلوچستان، گفت: اقتصاد دیجیتال یکی از مهم‌ترین عوامل در پیشرفت و توسعه استان است که در این راستا تاکنون پنج هزار نفر آموزش دیده‌اند، اما این رقم کافی نیست و باید افراد بیشتری برای کار در این حوزه تربیت شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی در نشست شورای اداری منطقه سیستان که در دانشگاه زابل برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم همچنین تبریک روز کارگر، اظهار داشت: مقام و منزلت دو قشر معلم و کارگر در اسلام بی‌نظیر است و ائمه اطهار نیز احادیثی در باب اهمیت نقش این دو قشر به یادگار گذاشته اند.

وی افزود: رشته‌های دانشگاهی باید متناسب با شغل و علاقه افراد باشد چرا که باید با استفاده از نیروهای متخصص و بومی بتوانیم آینده سیستان و بلوچستان را بسازیم.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: دانشگاه باید به صورت مداوم دنبال نوآوری باشد که البته این امر جزو رسالت‌های اصلی دانشگاه‌ها به شمار می‌آید.

وی افزود: بازار کار نیازمند افراد توانمند و مهارت دیده است لذا دانشجویان و دانش آموزان باید به دنبال مهارت آموزی باشند چرا که جوانان ما باید از هم اکنون وارد بازار کار شوند.

کرمی خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی باید با کسب پشتیبانی علمی به صورت مداوم با دانشگاه ها و شرکت‌های دانش بنیان ارتباط داشته باشند.

وی ادامه داد: راه‌اندازی کریدور ارتباطی با توجه به موقعیت جغرافیایی استان از مزیت‌های سیستان و بلوچستان نسبت به سایر مناطق است که باید از ظرفیت های موجود برای توسعه تجارت و افزایش صادرات بهره‌گیری کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تلاش می‌کنیم تا پروژه راه آهن زاهدان - چابهار به سرعت بهره‌برداری شود چرا که راه آهن می‌تواند موجب ایجاد تحول در منطقه گردد.

کرمی خاطرنشان کرد: شهرداری ها باید مردم را در پروژه های مربوط به شهر مشارکت دهند چراکه این مردم دارای قدرت عظیمی هستند که می‌توانند موجب ایجاد تحول در جامعه شوند.

وی تاکید کرد: وظیفه دستگاه اجرایی تسهیل روند سرمایه‌گذاری است، لذا نباید هیچ مانعی برای دادن مجوز به سرمایه‌گذاران وجود داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است
  • گلزار مطهر شهدای شهر بوشهر غبارروبی شد
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • آزمون حفظ قرآن در سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • کنایه معنادار نماینده زاهدان به مولانا عبدالحمید /مردم نگران هستند/علت حملات تروریستی چندماه اخیر چیست؟
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • آموزش ۵ هزار نفر در سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد دیجیتال
  • کشف ۱۰۰ میلیارد اخلال در نظام اقتصادی در زاهدان
  • وزیر جهاد کشاورزی از غرفه سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو بازدید کرد