Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،حجت الاسلام عباسی رئیس جامعه المصطفی با اشاره به اهمیت برپایی مجالس عزاداری امام حسین (ع) ونقش آن در تعالی جامعه گفت:عزاداری وبرپایی مراسم سوگواری امام حسین (ع) به دلیل تاثیر در استمرار وبقای دین وادامه حیات معنوی واجتماعی مسلمانان همواره مورد تاکید اهل بیت (ع) بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جامعه المصطفی ادامه داد:پیروان مکتب ائمه اطهار (ع) از ام القرای اسلامی انتظار داشتند که نهادی موضوعات مربوط به پیروان مکتب اهل بیت (ع) راپیگیری نماید وبدین ترتیب مجمع جهانی اهل بیت (ع) شکل گرفته ومجامع محلی را درنقاط مختلف جهان ایجا کرده است.

عباسی رئیس جامعه المصطفی گفت:امضای تفاهم نامه همکاری جامعه المصطفی ومجمع جهانی اهل بیت، دونهادی که برخاسته از انقلاب اسلامی هستند وسال هاست در ابعادمختلف همکاری دارند ودرگذشته هم تفاهم نامه‌های همکاری وجود داشت، ولی باتوجه به توسعه ظرفیت‌های هردو مجموعه لازم بود این تفاهم نامه تجدید شود وابعاد جدیدی بر همکاری دومجموعه اضافه شودبه همین جهت با همکاری طرفین محور‌های مختلف همکاری وظرفیت‌های جدید اضافه شد به تفاهم نامه سابق وامروز این توفیق حاصل شد که تفاهم نامه جدید را امضا کنیم.

او اضافه کرد:مقرر شد که یک کمیته عملیاتی وپیگیری تشکیل بشود وبه دنبال تحقق بند‌هایی که در این تفاهم نامه اشاره شده باشند، کارگرو‌هایی ذیل این کمیته تشکیل شود ودر ابعاد مختلف آموزشی پژوهشی وتبلیغی حوزه‌های اصلی دو مجموعه هست این ظرفیت‌ها هم افزایی پیدا کنند وگزارش‌ها هم در نوبت‌های مناسب به اطلاع مسئولین هردو مجموعه ومدیران تصمیم گیران برسد.

حجت الاسلام عباسی با اشاره به هدف این تفاهم نامه عنوان کرد: باتوجه به فعالیت بین المللی این دو مرکز وباتوجه به زمینه‌ها وظرفیت‌های مشترک همکاری بین این دومجموعه هست ضرورت داشت به سمت هم افزایی وکمک کردن بیشترحرکت بکنیم نیروی انسانی که توسط جامعه المصطفی تربیت می‌شود ویک شبکه گسترده مجامع محلی که مجمع جهانی اهل بیت در اختیار دارند این‌ها مکمل همدیگر هستند وبرای این تکمیل وهم افزایی ضرورت دارد که این تفاهم نامه را تجدید کنیم وظرفیت‌های تازه را برای گشترش وادامه همکاری‌ها لحاظ کنیم.

او بیان کرد:نهاد‌های بین المللی انقلاب اسلامی مسئولیت رسالت شان رساندن گفتمان وپیام جهانی ومعنوی انقلاب اسلامی به همه کشور است واین وظیفه ومسئولیتی است که بر دوش نهاد‌های بین المللی انقلاب اسلامی است وپیام وگفتمان انقلاب اسلامی هم یک پیام انسانی است برای همه انسان هاست که عدالت ومعنویت واخلاق اعتدال را درمیان بشریت گسترش بدهد.

حجت الاسلام رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با اشاره به همکاری دیرینه مجمع جهانی اهل بیت (ع) با جامعه المصطفی نقش پررنگ دانش آموختگان جامعه المصطفی را در عرصه‌های مرتبط با مجمع ستد وبا اشاره به فعالیت دانش آموختگان جامه المصطفی در مجامع محلی گفت:بسیاری از فعالان فرهنگی مرتبط با مجمع از دانش آموختگان المصطفی هستند و در بیشتر بخش‌های مجمع جهانی حضور دارند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت جامعه المصطفی را ظرفیت بی نظیر و یکی از دستاورد‌های مهم انقلاب اسلامی برشمرد وآن را فرصت طلایی برای انقلاب اسلامی در زمینه تربیت کارشناسان دینی دانست.

حجت الاسلام رمضانی با بیان اینکه این دو نهاد مقدس مکمل یکدیگر هستند تصریح کرد:اگر دانش آموختگانی نداشتیم که اسلام ناب محمدی (ص) را به جهانیان معرفی کنند نمی‌توانستیم حضور گسترده‌ای در عرصه جهانی داشته باشیم.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت در ادامه با تاکید بر گسترش همکاری جامعه المصطفی و مجمع جهانی در عرصه‌های مختلف، بیانیه گام دوم را در عرصه‌های گوناگون کارگشا برشمرد وعنوان کرد:تبیین عقلانی وعدالت خواه مکتب اهل بیت در دنیا طرفدار دارد، زیرا منطبق با عقل وفطرت است، این انطباق فرصت طلایی برای فعالان این عرصه ایجاد می کندتا اسلام ناب را به خوبی عرضه نماید.

حجت الاسلام رمضانی ضمن تاکید بر از تعریف اهداف و ماموریت‌ها بیان کرد:انتظار داریم دست در دست یکدیگر به هم افزایی در زمینه توانمند‌ها همت گماریم و برای نشر اسلام ناب در دنیا بیش از پیش بکوشیم.

تفاهم نامه همکاری جامعه المصطفی ومجمع جهانی اهل بیت به امضای روسای این دونهاد رسید.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جامعه المصطفی مجمع جهانی اهل بیت امضای تفاهم نامه همکاری جامعه المصطفی مجمع جهانی اهل بیت تفاهم نامه انقلاب اسلامی حجت الاسلام هم افزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۵۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در حالی وارد دومین روز کاری خود شد که حضور سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در غرفه استان فارس قابل توجه بود، به طوری که در نخستین روز این رویداد حداقل سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشور‌های روسیه و مغولستان به امضاء رسید.

تفاهم‌نامه‌های کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی، بسته‌بندی میوه و تولید گوشت با این دو کشور به امضاء رسید.

امروز نیز سرمایه‌گذارانی از کشور‌های افغانستان، پاکستان، چین، ایتالیا و اندونزی با حضور در غرفه استان فارس از ظرفیت‌های این استان در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی و تولیدات دانش‌بنیان آگاه شدند و چند تفاهم‌نامه همکاری در زمینه صادرات مواد غذایی، واردات و صادرات مواد اولیه تولید بیسکوئیت و همچنین نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی منعقد شد.

از دیگر کشور‌هایی که از غرفه استان فارس بازدید کردند می‌توان به سرمایه‌گذاران کشور‌های عراق، ترکیه، سنگاپور، پاکستان اشاره کرد.

در همین ارتباط حسن شیخ‌نیا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از حضور ۳۲ هیات تجاری کشور‌های مختلف در غرفه استان فارس خبر داد و گفت: در جریان این دیدار‌ها و مذاکرات انجام شده ۱۵ تفاهم نامه همکاری به امضاء رسید.

او با بیان اینکه اگر این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل شود ظرفیت قابل توجهی برای استان فارس ایجاد می‌شود، اظهار داشت: وزارت کشور دو زنجیره ارزش را برای استان فارسی مصوب کرده که شامل فولاد و گیاهان دارویی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس یکی دیگر از ظرفیت‌های قابل توجه استان فارس را در زمینه گندم عنوان کرد و گفت: فارس به عنوان دومین تولیدکننده گندم کشور ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد زنجیره ارزش این محصول استراتژیک دارد.

شیخ نیا از افزایش برداشت گندم در سطح هکتار به دلیل استفاده از روش‌های علمی و فناورانه در تولید دانه و نهاده خبر داد و گفت: خوشبختانه در زمینه صرفه جویی در مصرف آب برای بخش زراعت اقدامات خوبی انجام شده به طوری که به ازاء هر هکتار کشت غرق آبی، ۹ هکتار کشت به صورت آبیاری قطره‌ای انجام می‌شود.

او با بیان اینکه تلاش می‌شود فارس به عنوان پایلوت مرکز تحقیقات گندم کشور معرفی شود، اظهار داشت: علاوه براین در زمینه تولید آرد و نان کامل و همچنین تولیدات پروتئینی به عنوان پایلوت کشور شناخته می‌شویم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • از رکوردها تا یک تفاهم‌نامه تئاتری و...
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • با سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود
  • امضای دو توافقنامه همکاری میان وزرای دفاع روسیه و قرقیزستان