Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- حدود دو ماه است که مردم خراسان جنوبی برای دریافت گاز مایع مشکلاتی دارند و در روزهای کرونایی در صف‌های طولانی می‌ایستند که بیشتر اوقات دست خالی به خانه برمی‌گردند و گویا کسی هم پاسخگو نیست و مسئولان توپ را در زمین هم پاسکاری می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حکایت صف‌های طولانی برای تهیه گاز مایع در روزهای کرونایی حکایتی تازه‌ای نیست و نزدیک به دوماه است که مردم در جای جای استان خراسان جنوبی از این وضعیت گلایه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزها گویا اوضاع از روزهای قبل بدتر شده و کسی هم پاسخگو نیست و باعث ایجاد صفهای طولانی در این روزهای کرونایی شده است.

کسانی که در صف‌های گاز مایع می‌ایستند گلایه‌های بسیار دارند، برخی دلیل این موضوع را نداشتن برنامه از سوی مدیران و گروهی نیز بی‌توجهی آنها اعلام می‌کنند.

برخی از مردم پس از ساعت‌ها انتظار در صف طولانی با کپسول خالی به خانه برمی‌گردند این در حالی است که برای بسیاری از افراد تهیه گاز مایع یکی از ضرورت‌های زندگی آنها است.

مردم از وضعیتی که دولت در نحوه توزیع کپسول گاز مایع ایجاد کرده گلایه دارند و اعلام می‌کنند حتی با وجود حضور در صف‌های طولانی، نمی‌توانند یک کپسول گاز مایع خریداری کنند و خواستار رفع این مشکل هستند.

برای بررسی این مشکل به یکی از مراکز توزیع گاز مایه در بیرجند مراجعه می‌کنیم، انتهای صف مشخص نیست و به قدری طولانی است که به خارج از محوطه کشیده شده است.

خانمی که فرزند کوچکی در آغوش دارد خود را به ما می‌رساند و با صدایی بلند می‌گوید: از ساعت شش صبح اینجا منتظرم و ساعت 8 صبح توزیع آغاز شده و اکنون ساعت 10 است و هنوز نوبت به من نشده است.

این شهروند بیرجندی گلایه دارد که دو روز گذشته هم برای گرفتن کپسول گاز مایع به این مرکز مراجعه کرده اما موفق به تعویض کپسول نشده است.

یکی دیگر از شهروندان که معتقد است وقتی برای بیان مشکلات به مسئولان مربوطه مراجعه می‌کنیم می‌گویند بروید در سامانه تعریف شده ثبت نام کنید و این درحالی است که یک ماه است در سامانه ثبت نام کردم اما تنها شماره رهگیری داده‌اند و زمان و مکان تحویل کپسول و حتی تعداد آن را مشخص نکرده‌اند.

اکبرآبادی معتقد است چرا وضعیت گذشته که به راحتی می‌توانستیم کپسول گاز مایع تهیه کنیم را تغییر دادند. در روستای ما گازرسانی انجام شده اما گاز در لوله‌ها نیست و به همین دلیل سهمیه نفت ما قطع شده است و مجبوریم از گاز مایع استفاده کنیم که تهیه این کپسول‌ها نیز این روزها خیلی مشکل است.

پیگیری تسنیم از یک دغدغه شهروندی در گناباد/ ماجرای «گاز مایع موجود نیست» از کجا آب می‌خورد؟طرح توزیع الکترونیکی گاز مایع از اول مهرماه در قزوین اجرا خواهد شد

یکی از افراد نیز در زمینه گازسوزکردن خودرو گفت: بیش از یک ماه است برای گازسوزکردن خودروی خود که وانت است، ثبت‌نام کردم اما هنوز اقدامی صورت نگرفته است.

یک راننده مسافرکش هم که با خودروی شخصی مسافرکشی می‌کند در گفتگو با خبرنگار تسنیم گفت: در این شرایط اقتصادی که بیشتر کسب و کارها با شیوع ویروس کرونا محدود شده است با مسافرکشی هزینه‌های سنگین زندگی 5 نفره را تامین می‌کنم. مسافرکشی با بنزین لیتری سه هزار تومان به صرفه نیست و خودروی خود را به گاز مایع تجهیز کرده‌ام تا بخشی از هزینه‌ها تقلیل یابد اما تهیه گاز مایع این روزها خیلی مشکل است.

این شهروند بیرجندی با بیان اینکه در این مرکز گاهی یک خودرو دارای 70 کپسول و گاهی دو خودرو می‌آورند که به تمام افراد کپسول گاز مایه نمی‌رسد گفت: قیمت کپسول گاز در این مرکز 10 هزار و 400 تومان است اما به صورت آزاد  با قیمت بیش از 20 هزار تومان به فروش می‌رسد.

با وجود مشکلات مطرح شده از زبان مردم، رئیس شرکت پخش فراورده‌های نفتی خراسان جنوبی معتقد است وظیفه ما تامین فرآورده‌های نفتی است و باید دستگاه‌های دیگر مانند صنعت، معدن و تجارت به این مشکل ورود کنند.

مردانی بیان کرد: در مورد تامین هیچ مشکلی نداریم ان طور که در مردادماه امسال و با آغاز توزیع الکترونیکی گاز مایع نسبت به مشابه سال قبل 29.6 درصد افزایش توزیع داشتیم.

وی با بیان اینکه با وجود افزایش توزیع، کمبود گاز مایع در استان حرف منطقی نیست چرا که نحوه توزیع مشکل دارد افزود: وظیفه نظارت بر توزیع مناسب سهمیه‌های گاز مایع بر عهده ادارات متولی از جمله اداره صنعت، معدن و تجارت است و اگر هر اداره طبق وظایف قانونی پای کار بیاید می‌توان این مشکل را حل کرد.

رئیس شرکت پخش فراورده‌های نفتی خراسان جنوبی معتقد است: ثبت نام در سامانه تجارت آسان می‌تواند مشکل را تسهیل کند.

بنا به گفته مدیر شرکت پخش فرآوده‌ای نفتی استان ثبت نام در سامانه تجارت آسان می‌تواند مشکل را تسهیل کند اما بیشتر مردم معتقد هستند با وجود ثبت نام در سامانه موفق به دریافت گاز مایع نشده‌اند.

این در حالی است که معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی نیز گفت: ایجاد صف با توجه به پراکندگی جمعیتی در حوزه شهری، روستایی و عشایری ارتباط مستقیم با نحوه اجرای طرح و همچنین چگونگی توزیع از سوی متولیان این امر دارد که عدم ثبت نام برخی از متقاضیان در سامانه و همچنین اعلام همراه داشتن کارت ملی سرپرست خانوار برای دریافت کپسول از سوی این افراد از جمله عوامل ایجاد صف و نارضایتی مردم است.

تهوری با بیان اینکه سامانه 124 و بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت در بیرجند و شهرستانها آماده دریافت گزارشات و برخورد با تخلفات حوزه توزیع گاز مایه هستند اظهار داشت: در راستای اجرای طرح توزیع الکترونیکی گاز مایع از سوی شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، تمامی متقاضیان از یکم مردادماه 99 برای دریافت کپسول گاز مایع و تخصیص سهمیه با قیمت مصوب و احراز هویت از طریق سامانه درخواست فراورده‌های نفتی اقدام کنند.

وی افزود: با تشدید نظارت برشبکه توزیع گاز مایع با همکاری نمایندگان شرکت نفت و آتش نشانی استان شرکت‌های توزیع کننده، عوامل توزیع و واحدهای صنفی در حوزه گاز مایع مورد بازررسی و نظارت تیم‌های بازرسی قرار گرفتند.

معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با اشاره به گلایه مندی و نارضایتی برای ایجاد صف در دریافت کپسول گاز مایع گفت: ایجاد صف با توجه به پراکندگی جمعیت در حوزه شهری، روستایی و عشایری ارتباط مستقیم با نحوه اجرای طرح و همچنین چگونگی توزیع از سوی متولیان امر دارد که عدم ثبت نام برخی از متقاضیان در سامانه و اعلام همراه داشتن کارت ملی سرپرست خانوار برای دریافت کپسول از سوی این افراد از جمله عوامل صف و نارضایتی مردم است.

انتهای پیام/254/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کپسول گاز مایع صف های طولانی دریافت کپسول معدن و تجارت برای دریافت شرکت پخش ایجاد صف ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۷۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع منابع با نگاه عدالت محور کلیدواژه حل مشکل حاشیه نشینی است

به گزارش قدس خراسان، جلسه مناظره و پرسش و پاسخ کاندیداهای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی برای حوزه انتخابیه مشهد و کلات یعنی حجت الاسلام حسنعلی اخلاقی و کاظم معتمدی‌فر امروز یکشنبه در محل سالن همایش‌های نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار شد.

در این جلسه کاندیداها به پرسش‌های رسانه‌ها پاسخ دادند که در ادامه برگزیده مهمترین پاسخ‌ها را مرور می‌کنیم.

مشهد نماد تحول در کل کشور است

حسنعلی اخلاقی در خصوص مهمترین اولویت مشهد که در صورت ورود به مجلس پیگیری خواهد کرد، گفت: نگاه من به مشهد یک نگاه محلی نیست؛ مشهد نماد تحول در کل کشور است و کمترین هزینه دولت در این شهر سرمایه گذاری برای ایجاد تحول در کل کشور است.

وی با اشاره به حضور ۳۰ میلیون زائر سالانه در مشهد، افزود: این شهر دارای ظرفیت بزرگترین رسانه انسانی است.

افزایش تعداد روزهای هوای پاک در مشهد

این کاندیدا در ادامه به مهمترین مسائل مشهد اشاره اجمالی کرد و گفت: اولویت کوتاه مدت من حل معضل آلودگی هواست چراکه این موضوع شمولیت و همه گیری زیادی دارد و برنامه دارم در گام اول تعداد روزهای هوای پاک مشهد را از ۲۶ روز به ۱۲۰ روز در سال برسانم.

اخلاقی در خصوص اولویت بلند مدت خود نیز موضوع زیر ساخت‌های زیارت را مورد تاکید قرار داد و اذعان کرد: منابع فعلی دولت برای این موضوع پاسخگو نیست، اما انفال آورده زیادی برای دولت خواهد داشت که باید سهم آن را زیاد کنیم.

تشکل‌های موازی زیاد، مهمترین مشکل مشهد است

معتمدی فر نیز مهمترین مشکل مشهد را وجود تشکل‌های موازی زیاد دانست و افزود: همین موضوع باعث شده برنامه‌ها در عمل با مشکل مواجه شوند.

وی مشکلاتی مانند حاشیه شهر، بافت فرسوده و توسعه نامتوازن مشهد را حاصل مشکل در برنامه ریزی و نظارت بر اجرا برشمرد و متذکر شد: معتقدم برخی برنامه‌ها باید در کوتاه مدت حال مردم را خوب کند، پس با تکیه بر اسناد بالادستی و برنامه‌های مصوب و عملکرد دولت مردان باید در خصوص انتظارات ذی نفعان که مردم هستند مطالبه گری صورت گیرد.

این کاندیدا اضافه کرد: طرح‌های مهم مثل طرح جامع زیارت می‌تواند به عنوان لوکوموتیو فرهنگ و اقتصاد مطرح شود و می‌تواند بخشی از مشکلات حاشیه شهر را نیز برطرف کند.

وی عنوان کرد: نسبت به تشکیل مجمع نمایندگان شهرهای زیارتی اقدام خواهم کرد تا با هم افزایی مشکل زیارت در همه شهرهای زیارتی برطرف شود.

معتمدی فر در خصوص برنامه‌اش برای رفع مشکلات حوزه انتخابیه کلات نیز گفت: برای این موضوع باید سراغ جاده کلات برویم تا منجر به رونق گردشگری و سرمایه گذاری در این منطقه شود؛ برای این منظور مرکز مطالعات و پژوهش‌های کلات در باغ نادری ایجاد خواهد شد و در کنار آن بازارچه صنایع دستی در این محل می‌تواند برای رونق صنایع دستی در کوتاه مدت مؤثر باشد.

وی در پاسخ به سوالی درباره حقوق و دستمزد کارگران نیز اظهار کرد: برای حقوق و دستمزد اگر مبنا بر عدالت باشد باید بین درآمد و هزینه خانوار تناسب برقرار باشد و به میزان افزایش تورم به حقوق و دستمزد اضافه شود تا دولتمردان به فکر حل مشکل تورم بیفتند.

اخلاقی نیز در پاسخ به این سوال گفت: شورای عالی کار باید بر اساس ریل گذاری مجلس، افزایش حقوق و دستمزدها را بررسی کند، مجلس باید منابع را برای افزایش حقوق و دستمزد در اختیار دولت قرار دهد تا این موضوع بر تورم تأثیری نداشته باشد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار قدس در خصوص برنامه اش برای رفع معضل حاشیه شهر گفت: برای حل هر مشکلی اول باید عوامل بوجود آوردنده‌اند را شناسایی کنیم. در این خصوص نیز بحث‌های فراشهری مانند مهاجرت و بی توجهی دولت‌های مختلف به روستاها نقش مهمی ایفا کرده است.

اخلاقی ادامه داد: عدم توزیع عادلانه امکانات در شهر و نگاه عدالت محور در سطح ملی تا دهه ۶۰ در کشور ما وجود داشته اما از ابتدای دوره سازندگی از عدالت محوری غفلت شد و متأسفانه این نگاه در طی دوره‌های بعد نیز استمرار یافت.

وی مهمترین کلیدواژه حل معضل حاشیه شهر را توزیع منابع ملی و شهری با نگاه عدالت محور دانست.

معتمدی فر نیز در پاسخ به سوال خبرنگار قدس در مورد مهمترین شاخص‌های طرح زیارت و اثراتش برای زائران و مجاوران امام هشتم گفت: اگر طرح جامع زیارت به صورت جامع و یکپارچه باشد نتیجه خواهد داد. این طرح باید به شکل ملی تعریف شود، با اتکا به بخش خصوصی و با محوریت حرم مطهر رضوی باشد.

معصومه مؤمنیان

دیگر خبرها

  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • توزیع عادلانه امکانات؛ رمز اصلاح حاشیه‌نشینی در مشهد
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • توزیع منابع با نگاه عدالت محور کلیدواژه حل مشکل حاشیه نشینی است
  • پاسخگویی به مطالبات مردم، در دستور کار مدیران خراسان جنوبی
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • مردم خراسان جنوبی هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در طرح فجرانه خرید کردند
  • نامه‌ای که دردسرساز شده است؛ باشگاه استقلال به دنبال گرفتن امضا از بازیکنان در تعطیلات