Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@02:29:09 GMT

دانش‌آموزان اختیاری به مدارس می‌روند

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۱۷۴۴۶

دانش‌آموزان اختیاری به مدارس می‌روند

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایران، سه روز از آغاز سال تحصیلی جدید می‌گذرد. برخی از مدارس کلاس‌های حضوری برگزار کرده‌اند و تعدادی هم همچنان با خانواده‌ها جلسه توجیهی می‌گذارند. با وجود آن‌که اجباری برای حضور در مداس وجود ندارد اما بسیاری از خانواده‌ها همچنان سردرگم فرستادن بچه‌ها به مدرسه هستند. این روزها، روزهای پر‌استرسی برای خانواده‌هاست و آنها سؤالات متعددی از مسئولان آموزش و پرورش دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینکه آیا مدارس توان اجرایی پروتکل‌های بهداشتی را دارند؟ آیا سرانه فعلی مدارس اجازه تأمین مایع دستشویی را برای سرویس بهداشتی می‌دهد؟ نظارت بر اجرای پروتکل‌ها برعهده چه کسی است؟ از کنار هر مدرسه که رد می‌شویم. برخی خانواده‌ها نگران در انتظار فرزندانشان پشت درهای مدرسه تجمع کرده‌اند و همه‌شان درباره این موضوع حرف می‌زنند که آیا فردا دوباره باید دانش‌آموزشان لباس فرم بپوشد و راهی مدرسه شود؟ تصمیمی که البته مدیران مدارس برعهده خود خانواده‌ها گذاشته‌اند و اعلام کرده‌اند اجباری برای حضور دانش‌آموزان نیست.

تصمیم با خانواده است

کنار مدرسه ابتدایی پسرانه 21 بهمن چند خانواده همراه دانش‌آموزانشان جمع شده‌اند. کلاس دومی‌ها امروز با مدیر مدرسه جلسه دارند. جلوی در «بابای مدرسه» ایستاده است و از خانواده‌ها یک درخواست دارد: «مراقب باشید تا بچه‌ها ماسک را از صورتشان برندارند.  داخل راهروی مدرسه دستگاه ضد عفونی وجود دارد و دانش‌آموزان هم با اشتیاق دور تا دورش ایستاده‌اند تا نوبتشان شود و دست‌هایشان را ضد‌عفونی کنند. معاون مدرسه می‌گوید: «از ساعت 30/7 صبح تا حالا سه بار محلول ضدعفونی‌کننده داخل مخزن ریخته‌ام. بچه‌ها با این دستگاه بازی می‌کنند.»  حیاط مدرسه سوت و کور است و از آن هیاهوی همیشگی دانش‌آموزان خبری نیست. برخی از دانش‌آموزان کنار مادرانشان ایستاده‌اند با تردید همکلاسی‌هایشان را نگاه می‌کنند و نمی‌دانند نزدیک دوستانشان بشوند یا نه؟ برخی‌هایشان ماسک‌های طرح‌دار دارند و عده‌ای هم با شیلد و دستکش آمده‌اند. کوچکترها مدام با ماسک‌هایشان بازی می‌کنند. ماسک را بالا و پایین می‌برند اما مراقبند که از صورتشان برندارند. آنهایی که بازیگوش‌ترند به سمت همکلاسی‌هایشان می‌روند، خوش و بشی می‌کنند و با هم شروع می‌کنند به حرف زدن. مدام دستی به در و دیوار مدرسه می‌زنند و به دیوار حیاط تکیه می‌دهند. آنهایی که خجالتی‌ترند اما به مادرانشان چسبیده‌اند. در وسط حیاط هم خانم مدیر میکروفون به دست ایستاده است و از خانواده‌ها می‌خواهد تا مسائل‌شان را مطرح کنند. یکی از مادران می‌گوید: جزو کادر درمان هستم و می‌دانم که بچه‌ها نمی‌توانند پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند. چطور می‌توانم اجازه دهم که فرزندم به مدرسه بیاید. در خانه که هست هزار بار خرابکاری می‌کند و مدام می‌خواهد بیرون برود. به سختی کنترلش می‌کنم. چطور اجازه دهم در محیطی حاضر شود که شرایط استاندارد بهداشتی را ندارد. این آب‌خوری مدرسه است. سرویس بهداشتی مدرسه کثیف است. اینها خیلی بچه‌اند. اصلاً از کجا مطمئن باشم بچه‌ام ماسکش را زده یا با همکلاسی‌اش عوض نکند.»

مادر دیگری از خانم مدیر می‌پرسد: «اگر بچه‌ام را به مدرسه نفرستم چه می‌شود؟» این سؤال خیلی از مادران بود. خانواده‌هایی که هر کدامشان دلیلی خاص برای نیامدن بچه‌هایشان به مدرسه داشتند. گرچه مدیر و معلمان این مدرسه هم حال و روزی بهتر از خانواده‌ها نداشتند: «به ما گفته شده که در مدرسه باز شود. ما هم این کار را انجام داده‌ایم اما شما اختیار فرزندتان را دارید و می‌توانید فرم رضایتنامه را پر کنید و بچه‌های‌تان در شاد کلاس درس داشته باشند. ما اجباری به خانواده‌ای نمی‌کنیم. من مدیر این مدرسه هستم و در جلسه‌ای که با اداره داشتم به من اعلام شد اختیار و برنامه‌ریزی با خود شماست. این برنامه‌ریزی یعنی من مدیر می‌توانم کلاس را حضوری یا مجازی برگزار کنم. ما کلاس‌های حضوری را هم برگزار می‌کنیم یک روز در هفته و 35 دقیقه. اگر خانواده‌ای خواست می‌تواند بچه را به مدرسه بیاورد.» اینها را می‌گوید و میکروفون را به معلم مدرسه می‌دهد. خانم معلم هم درباره شاد و آموزش مجازی توضیح می‌دهد: «خانواده‌هایی که می‌خواهند بچه‌هایشان از طریق شاد درس را بگیرد باید حواسشان بیشتر باشد. این بچه خودتان است و بچه غریبه نیست. پس برایشان دل بسوزانید. ما همه توان خودمان را می‌گذاریم. صفحه به صفحه کتاب را تدریس می‌کنم و در گروه می‌گذارم.  امسال سال حساسی برای بچه‌هاست. شما هم فرم را امضا کنید و ما هم کنار شما هستیم.»

اجباری برای آمدن نیست

بسیاری از خانواده‌ها همچنان بلاتکلیفند، گرچه مدیران مدرسه در این چند روز آب پاکی را روی دستان خانواده‌ها ریختند و اعلام کردند که اجباری برای آمدن نیست اما باز هم هستند خانواده‌هایی که بچه‌ها را با استرس راهی مدرسه می‌کنند. در کنار مدرسه مکتب علی، خانواده‌هایی تجمع کرده‌اند. برخی منتظر فرزندانشان هستند و برخی‌هایی دیگر هم مشغول گفت‌و‌گو با مادران دیگر. مادر امیرحسین یکی از همین والدین است که پسرش کلاس هفتم است و نمی‌خواهد از درس‌های مهم عقب بماند: «راستش مدرسه دو زنگ 35 دقیقه‌ای برای بچه‌ها برنامه‌ریزی کرده است. پسرم دو روز به مدرسه می‌رود. مدرسه درس‌های مهم را حضوری کرده است. البته در شاد هم آموزش می‌دهند. به ما گفتند آموزش‌ها هم حضوری و هم غیرحضوری است. برای همین من تصمیم گرفتم که بچه‌ام را به مدرسه بفرستم. این دو روز خودم هم به مدرسه رفتم. وسایل ضدعفونی کننده وجود داشته اما پسربچه‌ها بازیگوشند و اعتمادی ندارم که بهداشت را رعایت کنند. البته حواس مدیر مدرسه خیلی به بچه‌ها است. من در این دو روز متوجه شدم خیلی سختگیری می‌کنند.» امیرحسین هم حرف‌های مادرش را تأیید می‌کند و می‌گوید که دیگر دلش نمی‌خواهد به مدرسه برود: «اجازه نمی‌دهند آب بخوریم. آبخوری‌ها کلاً تعطیل است. اصلاً نمی‌توانیم خوراکی بخوریم. خب ما قاچاقی آب می‌خوریم اما این وضعیت سخت است. ما گرسنه می‌شویم. دلم می‌خواهد در همان شاد درس را بخوانم.» مادر یکی دیگر از دانش‌آموزان هم می‌گوید: «این مدرسه 300 دانش‌آموز دارد. امروز همین تعداد فقط به مدرسه آمده‌اند. خودم آمدم تا کتاب‌های بچه‌ام را بگیرم. با مدیر هم حرف زدم. فرم رضایتنامه را امضا کردم و گفتم که برای بچه‌ام آموزش غیرحضوری می‌خواهم. من آمدم مدرسه اما پسرم در خانه است و معلم کلاس درس را در شاد برگزار کرده است.» در نزدیکی‌های این مدرسه پسرانه یک مدرسه دخترانه متوسطه اول به نام علی‌محمد سعیدی است. آن‌گونه که معاون مدرسه می‌گوید از جمعیت 400 نفری مدرسه فقط 100 نفر آن هم در دو گروه جداگانه به مدرسه می‌آیند. مابقی دانش‌آموزان در فضای مجازی درس را می‌خوانند: «صلاح بچه‌ها را خانواده‌ها بهتر می‌دانند ما نمی‌توانیم بگوییم که بچه به مدرسه بیاید یا نیاید. اگر فردا اتفاقی برای بچه بیفتد ما مسئولیتی قبول نمی‌کنیم. برای همین به خانواده‌ها این اختیار را داده‌ایم.»

پربیننده ترین قیمت جدید واکسن آنفلوآنزا اعلام شد آغاز پیک جدیدِ کرونا در کشور تجارت سیاه با فروش بچه مهمترین عناوین روزنامه‌های صبح کشور +عکس قبر متری چند؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آغاز سال تحصیلی آموزش و پرورش بازگشایی مدارس اخبار فرهنگیان مدارس خوزستان اخبار بازگشایی مدارس بازگشایی مدارس از ۱۵ شهریور وضعیت مدارس در سال تحصیلی جدید آخرین وضعیت بازگشایی مدارس باز شدن مدارس بازگشایی مدارس تهران لباس فرم مدارس شاد مدارس اخبار مدارس بازگشایی مدارس ابتدایی زمان بازگشایی مدارس شروع مدارس قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت خانواده ها خانواده هایی دانش آموزان برای بچه بچه ام بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۷۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد مصوبه دولت است اما هنوز سازوکار پرداخت پول تحصیل ۴ دهک اول جامعه در مدارس هنوز اجرایی نشده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، الهام یاوری؛ رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان امروز در نشست خبری با رسانه‌ها اظهار کرد: دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مدارس سمپاد 16 تا 17 اردیبهشت برگزار می‌شود.

وی افزود: در این نمایشگاه میزبان دانش‌آموزان مدارس سمپاد و دانش‌آموزان توانمند سایر مدارس که در جشنواره جوان خوارزمی رتبه کسب کردند، هستیم.

رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان بیان کرد: دانش‌آموزان در این نمایشگاه توانمندی خود را به نمایش می‌گذارند تا صاحبان صنایع، توانمندی آنها را مشاهده کنند، همچنین دانش آموزان متوجه می‌شوند که توانایی حل مشکلات کشور و پاسخگویی به نیازها را دارند.

وی افزود: در این نمایشگاه، شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد شکل می‌گیرد و می‌توانند آثار پژوهشی یکدیگر را مشاهده و نقد کنند. از تمام دانش‌آموزان علاقه‌مند به پژوهش برای بازدید از این نمایشگاه دعوت می‌کنم تا دانش‌آموزان بتوانند از یکدیگر مطالب خوبی یاد بگیرند.

هنوز پول تحصیل 4 دهک اول کشور در مدارس سمپاد اختصاص نیافته است

یاوری درباره دلایل عدم تحقق تحصیل رایگان 4 دهک کشور در مدارس سمپاد و تقاضای مدارس از خانواده‌ها برای دریافت شهریه گفت: تحصیل رایگان 4 دهک اول در مدارس سمپاد مصوبه دولت است اما هنوز سازوکار پرداخت پول تحصیل 4 دهک اول جامعه در مدارس هنوز اجرایی نشده است و ما به مدیران مدارس تاکید کردیم که پولی از 4 دهک اول دریافت نکنند، شاید رسانه‌ها بتوانند کمک کنند، سازوکار پرداخت پول تحصیل این دانش‌آموزان به سازمان پرورش ملی استعدادهای درخشان تسهیل شود.

وی در ادامه درباره جزئیات برگزاری دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مدارس سمپاد بیان کرد: 118 طرح در گروه دختران و 119 طرح در حوزه پسران در حوزه‌های مختلف ژنتیک، هنر، مکانیک و ادبیات فارسی و... ارائه شده است، دانش‌آموزان سمپاد یک سال تحصیلی را با تلاش برای کاربردی کردن دانسته‌های خود با هدف حل مسائل کشور طی کردند و اکنون دستاوردهایشان را در معرض نمایش گذاشته‌اند.

55 درصد دانش‌آموزان مدارس سمپاد از دهک 9 و 10

وی مطرح کرد: سمپاد به عدالت آموزشی کمک می‌کند و در سال تحصیلی گذشته، 45 درصد تعداد دهک‌های یک تا 4 در مدارس سمپاد رشد داشت و برای دوره اول متوسطه 71 درصد دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد افزایش یافته است، در سال گدشته در میان 40 نفر برتر کنکور 16 نفر از مناطق دو و سه آموزشی بودند که 15 نفر از مدارس سمپاد بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در سنندج افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت