Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون استاندار گیلان حمایت از طرح‌های اشتغال روستایی در استان را مورد تأکید قرار داد و گفت: بوم‌گردی از جمله مزیت‌های توسعه‌ای استان است. - اخبار استانها -

آرش فرزام صفت در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، بوم‌گردی را از جمله محورهای توسعه‌ای گیلان در بخش گردشگری دانست و با بیان اینکه باید از ظرفیت‌های موجود در استان به نحو بهینه‌تری بهره‌برداری شود اظهار داشت: طرح‌های اشتغال روستایی که ایجاد واحدهای بوم‌گردی هم از جمله آن محسوب می‌شود مورد حمایت قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان بوم‌گردی را از جمله مباحث توسعه‌ای استان قلمداد کرد و با بیان اینکه در ساختار سند آمایش هم به این حوزه تأکید شده است عنوان کرد: یکی از محورهای توسعه‌ای گیلان در کنار کشاورزی محور گردشگری است زیرا استان داشته‌های بسیار زیادی در این زمینه دارد که باید بهره‌برداری شود.

فرزام‌صفت وجود زیرساخت‌های مناسب، فراهم آوردن خدمات رفاهی، اقامتگاه‌ها، اماکن تفریحی و مواردی از این قبیل را جزء پیش‌نیازها و مؤلفه‌های اصلی در بحث گردشگری دانست و تصریح کرد: یکی از این زیرساخت‌های لازم برای جذب گردشگر و مسافر فضاهای اقامتی است که طرح‌های بوم‌گردی هم در همین بخش قرار دارند.

آتش‌سوزی گسترده در مرز مشترک گیلان و قزوین؛ نیروهای امدادی به کمک روستانشینان شتافتندگیلان| تلاش برای خودکفایی در تولید روغن زیتون؛ آزمایشگاه ارزیابی کیفیت روغن زیتون راه‌اندازی شد140 هزار‌ پُرس غذای گرم در طرح «اطعام حسینی» بین نیازمندان گیلان توزیع شد

وی استقرار هتل‌ها، رستوران‌ها، مراکز اقامتی و مهمان‌پذیر را از جمله شاخصه‌هایی که در بحث گردشگری از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند دانست و ابراز داشت: گیلان به علت فضای خاصی که دارد یکی از استان‌هایی است که همیشه مورد توجه گردشگران بوده بنابراین بحث اجرای طرح‌های بوم‌گردی در استان هدفگذاری شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان با بیان اینکه از سال 96 برای ایجاد 5 هزار طرح بوم گردی در استان برنامه‌ریزی و هدفگذاری شده است خاطرنشان کرد: با تزریق تسهیلات اشتغال روستایی واحدهای بوم‌گردی خوبی در استان گیلان احداث شده است اما شیوع ویروس کرونا مقداری در روند کاری این واحدها اختلال ایجاد کرد.

فرزام‌صفت با تأکید بر اینکه تمام بخش‌های اقتصادی، فرهنگی و گردشگری کشور از جمله استان گیلان متأثر از شیوع ویروس کرونا شده‌اند اظهار داشت: طرح‌های بوم‌گردی علاوه بر کارکردهای فراوانی که در حیطه حفظ میراث کهن گذشتگان دارند می‌توانند یک زنجیره اشتغال خوبی را نیز در استان گیلان ایجاد کنند.

وی نقش داشتن در توسعه استان گیلان، ارتقاء سطح درآمدی و اقتصادی روستائیان، اشتغالزایی، بهبود امکانات و زیرساخت‌های اقامتی و صیانت از فرهنگ بومی و محلی را از جمله کاربردهای مفید راه‌اندازی طرح‌های بوم‌گردی دانست و گفت: در کنار این‌ها لازم است طرح‌های بوم‌گردی از حیث فرهنگی، اجتماعی و آموزش مورد حمایت قرار گیرند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان ارائه آموزش‌های مهارتی و کاربردی به متقاضیان ایجاد واحدهای بوم‌گردی در استان و مشارکت دستگاه‌های ذیربط در این زمینه را لازم و ضروری اعلام کرد و افزود: صاحبان واحدهای بوم‌گردی برای پایدار شدن کسب و کارشان و جهت پذیرش مسافر و گردشگر حتماً باید آموزش‌های لازم را فرا بگیرند.

فرزام‌صفت آموزش رعایت استانداردهای لازم در بحث مدیریت واحدهای بوم‌گردی و توانمند کردن صاحبان این دسته از مراکز اقامتی سنتی در استان گیلان را مهم و تعیین کننده ارزیابی کرد و بیان داشت: اگر این دسته از تمهیدات اجرایی شوند در کنار حمایت‌های خوب دولت، فضای کسب و کار در استان گیلان رونق بیشتری پیدا می‌کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان نگاه و رویکرد دولت نسبت به حوزه گردشگری را در شرایط کنونی و با وجود شیوع کرونا بسیار مثبت ارزیابی کرد و افزود: امیدواریم پس از رفع بیماری کرونا، با حضور مسافران و گردشگران شاهد تقویت هرچه بیشتر گردشگری و نیز افزایش تعداد واحدهای بوم‌گردی در استان گیلان باشیم.

فرزام‌صفت از فراهم شدن تسهیلات و منابع تکلیفی معین و مشخص شده برای ایجاد طرح‌های اشتغال روستایی در استان گیلان سخن گفت و در همین زمینه ابراز داشت: تقویت اقتصاد خانواده‌ها،‌ جلوگیری از مهاجرت به سمت شهرها و ایجاد انگیزه بیشتر از جمله مهم‌ترین کارکردهای حمایت از طرح‌های اشتغال روستایی است.

انتهای پیام/614

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان طرح های اشتغال روستایی بوم گردی در استان واحدهای بوم گردی طرح های بوم گردی استان گیلان توسعه ای فرزام صفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۷۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته‌ امداد خراسان‌ جنوبی، گفت: با اجرای طرح اشتغالزایی قالیبافی از ابتدای امسال یک هزار و ۳۶۲ مترمربع انواع فرش دستباف توسط مددجویان تحت حمایت تولید و به بازار عرضه شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علی‌اکبر نخعی با اعلام این خبر، اظهار داشت: از ابتدای سال 1402 تاکنون مددجویان این نهاد 297 تخته فرش به متراژ 1362 مترمربع فرش دستباف تولید کردند که این تولیدات توسط امداد و فروش مستقیم بافنده به ارزش 42 میلیارد و 365 میلیون ریال در استان و تهران به فروش رسیده است.   

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته‌ امداد امام‌خمینی(ره) خراسان‌ جنوبی با بیان اینکه استعداد‌سنجی قالیبافان و مشاوره شغلی آنها به صورت چهره به چهره از رویکردهای اساسی این نهاد در ایجاد طرح‌های قالیبافی استف افزود: پس از طی این مراحل متقاضیان بافت فرش جهت انتخاب نوع فرش و تکمیل پرونده به واحد اشتغال مربوطه معرفی می‌شوند که با تهیه امکانات نقشه و مواد اولیه مورد نیاز توسط امداد، طرح راه‌اندازی می‌شود. 

نخعی با اشاره به فرآیند بافت فرش توسط مددجویان تحت حمایت، گفت: در مرحله بافت فرش، استادکار ناظر طرح ماهیانه و به صورت منظم بر روند بافت آن نظارت کرده و پس از اتمام بافت، ضمن ارزیابی و قیمت‌گذاری، فرش تولیدی مددجوی تحت حمایت امداد توسط شرکت صنعت‌آفرینان مرکز خریداری و وجه آن پس از کسر بدهی مواد اولیه به حساب مددجو واریز می‌شود.  

وی صنعت فرش را آمیخته با فرهنگ و تمدن زنان و مردان توانمند کشور دانست و بیان کرد: صنعت قالیبافی میراث گذشتگان این استان است که به نسل امروز منتقل شده که علاوه بر تولید فرش‌های با کیفیت به معیشت خانواده خود نیز کمک قابل  توجهی کنند. 

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته‌ امداد امام‌ خمینی(ره) خراسان‌ جنوبی با بیان اینکه کار نظارت، آموزش و هدایت فرش‌بافان و بازاریابی فروش توسط کارشناسان ‏این نهاد انجام می‌شود، افزود: بیشتر بافندگان فرش دستباف را زنان مددجو و ‏سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند که از نظر تأمین مواد اولیه، نظارت بر تولید فرش، برگزاری کلاس‌های ‏آموزشی دوره‌ای مورد حمایت قرار می‌گیرند. 

نخعی خاطرنشان کرد: در سال جاری نیز با همکاری بافندگان و اساتید فرش استان آذربایجان شرقی در حال آموزش و توسعه بافت فرش با گره ترکی هستیم که سبک جدیدی دربین مددجویان استان است.

انتهای پیام/ 252/

دیگر خبرها

  • تجهیز ماشین‌آلات دهیاری‌های بوشهر به سیستم ردیابی
  • تحقق ۱۳۱ درصدی صدور سند مالکیت شهری و روستایی در گیلان
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی