Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیما ذاکر که از ۱۶ شهریور نمایش «سوءتفاهم» را در خانه نمایش دا روی صحنه برده است درباره اجرای این اثر نمایشی به خبرنگار مهر گفت: ۱۰ سال قبل که فعالیت حرفه ای خود را به عنوان کارگردان در تئاتر آغاز کردم، تصمیم داشتم این اثر نمایشی را روی صحنه ببرم اما آن زمان هنوز تماشاخانه های خصوصی به این شکل فعال نبودند و سالن های دولتی هم شرایط خاصی برای اجرا داشتند از همین رو موقعیت اجرای نمایش «سوءتفاهم» برایم فراهم نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تلاشم این بوده که در اجرای این اثر نمایشی تا جایی که امکان دارد به فلسفه اصلی کامو و جهان بینی اش وفادار باشم اما مجبور به تغییراتی هم در حد چند دیالوگ شدیم که اجتناب ناپذیر است.

ذاکر درباره مناسب بودن تماشاخانه دا برای اجرای این نمایش توضیح داد: این نمایش فضایی مینیمال دارد و از طرفی سیاه چال بودن خانه نمایش دا فضای حسی مد نظر برای اجرای این نمایش را در اختیار ما قرار می داد. این اثر نمایشی یکی از جذاب ترین آثار کامو است اما اگر می خواستم کاملا وفادار به متن باشم اجرا بیش از ۲ ساعت به طول می انجامید از این رو و در شرایط کرونا، مجبور به حذف صحنه هایی از نمایش شدم اما صحنه های اصلی که در اجرا وجود دارد کاملا وفادارانه به متن هستند.

این کارگردان تئاتر درباره اجرا در این شرایط بیان کرد: وقتی فضای خانه نمایش دا را دیدم تصمیم گرفتم که «سوءتفاهم» را در آن به صحنه ببرم. البته به دلیل عقب افتادن بازی من در یک سریال و فیلم کوتاه وقتم آزادتر و امکان اجرا در این بازه زمانی البته باتوجه به شرایط سخت بحران کرونا برایم فراهم شد.

وی در پایان صحبت هایش متذکر شد: برخلاف نظر عده ای که معتقدند کار کردن در این شرایط برای هنرمندان جوان مناسب بوده و چون فضا بازتر است و اداره کل هنرهای نمایشی نیز به گروه ها کمک مالی می کند، می توان با فراغ بال بیشتری تئاتر کار کرد اما واقعا کار کردن در این شرایط بسیار سخت است. گروه نمایش من با تلاش فراوان سعی در اجرای این اثر را داشت اما در میانه تمرین ها یکی از بازیگران گروه مبتلا به کرونا شد ولی ما مانند یک خانواده در کنار هم بودیم و تمرینات را تا بهبودی او تعطیل کردیم. با وجود استرس ها و فشارهای زیادی که روی گروه نمایش بود کار برای اجرا آماده شد که امیدوارم مخاطبان نیز از دیدن نمایش لذت ببرند.

نمایش «سوءتفاهم» به نویسندگی آلبر کامو و کارگردانی نیما ذاکر از ۱۶ شهریور تا ۴ مهر ساعت ۲۰:۳۰ در خانه نمایش دا روی صحنه می‌رود.

لیلا بروفه، شبنم صادق زاده، ملیکا گل محمدی، فرید گلریز، نیما ذاکر، بابک بینش، محمدحسین علیزاده، علیرضا ولی پور، عاطفه موسوی، فرزانه سیری، مهدی عباسی، شکیلا تویلی، آتنا داداش زاده این اثر نمایشی هستند.

«سوءتفاهم» دومین نمایشنامه آلبر کامو است که در مسافرخانه‌ای در قلب چکسلواکی می‌گذرد. مسافرخانه‌ای که ۲ زن اداره‌اش می‌کنند؛ مادری پیر و دخترش مارتا که برای رسیدن به یک زندگی بهتر و رفتن به آفریقا دست به کارهای غیرانسانی می زنند و مسافران مسافرخانه را به قتل می رسانند اما با آمدن ژان پسر خانواده که ۲۰ سال است از آنها دور بوده در قالب یکی از مسافران داستان وارد وضعیت متفاوتی می شود ... .

کد خبر 5016086 آروین موذن زاده

منبع: مهر

کلیدواژه: تماشاخانه دا آلبر کامو تئاتر ایران اگزیستانسیالیسم محرم 99 تئاتر ایران برنامه تلویزیونی فیلم کوتاه شبکه دو سیما موسیقی ایرانی فیلم سینمایی ویروس کرونا رادیو نمایش سریال ایرانی بازیگر سینما تعزیه خوانی درگذشت چهره ها اثر نمایشی خانه نمایش دا برای اجرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۷۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم

در نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قم ۱۴ گروه شرکت کردند که ۱۰ گروه از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قم بوده و ۴ گروه در بخش آزاد حضور داشتند.

در بخش نمایشنامه نویسی ۱۶ اثر به دبیرخانه جشنواره ستاد مرکزی ارسال شده است.

مخاطبان این نمایش‌ها، گروه‌های سنی کودک و نوجوان بودند.

این جشنواره یک روزه از ۱۰ صبح آغاز و ساعت ۲۲ مراسم اختتامیه برگزار می‌شود.

سه نمایش برگزیده این جشنواره به مسابقات کشوری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در شهریور ماه برگزار می‌شود راه پیدا می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • بلیت‌فروشی «دوازده سی‌وشش» آغاز شد/ آغاز اجرا از ۲۵ اردیبهشت
  • «شهر آفتاب مهتاب» اتفاقی آوانگارد در تئاتر دهه ۴۰
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • بازگویی مشکلات و دغدغه‌های روز جامعه اولویتم در اجرای نمایش است
  • پایان جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • نمایش قهرمان اسکیت ایران به مناسبت روز خلیج فارس
  • پوستر جدید «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» منتشر شد
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی به شناخت ابعاد شخصیت امام رضا (ع) نزدیکتر شد