Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی نجار مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، درباره فعالیت اصلی این شرکت، اظهار کرد: این شرکت دانش‌بنیان در راستای اهداف خود و با نگاهی به چشم انداز و مأموریت مجموعه، تولید چسب‌های هاتملت یا گرماذوب، چسب‌های حساس به فشار، چسب‌های پایه آب و ... در صنایع مختلف و آلیاژهای پلیمری در دستور کار خود قرار داده است به طوریکه این محصولات در صنایع چوب و صنایع بسته‌بندی و خودرو مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: این شرکت با همکاری نیروهای تحصیلکرده در بهترین دانشگاه‌های کشور و نیروهای متخصص در زمینه فناوری نانو و مواد پیشرفته حاضر در تیم مدیریتی و فنی خود فرآیند تولید این چسب‌ها را در ابتدا با رویکرد تولید چسب‌های لبه چسبان مورد استفاده در صنایع چوب آغاز کرد و پس از تولید انبوه گریدهای مختلف این چسب‌ها که معادل داخلی نداشته و تولید کشورهای پیشرفته دنیا همچون آلمان و ایتالیا و کشور همسایه ترکیه بوده است، هم اکنون به دنبال ورود به بازارهای جهانی در این زمینه و ورود به بازار داخلی در مورد سایر چسب‌های مورد استفاده در صنایع دیگر همچون فیلترسازی، بسته بندی و ... است.

نجار افزود: این مجموعه در کنار واحد تولیدی خود، امکان ارائه خدمات آزمایشگاهی برای متقاضیان و علاقه‌مندان را داراست. در حال حاضر این شرکت دانش‌بنیان حداقل 50 محصول مختلف با قابلیت تولید انبوه و بیش از 200 طرح پژوهشی را در دست اجرا دارد.

وی ادامه داد: شرکت دانش‌بنیان جهت تحقق اهداف مورد نظر کیفیت از طریق نوآوری در زمینه سرمایه انـسانی متخصص، تـحقیق و تـوسعه، مدیریت دانش و توسعه زنجیره تامین‌کنندگان سرمایه‌گذاری قابل توجهی کرده است. چشم انداز شرکت قرار گرفتن در زمره سه شرکت برتر منطقه تا سال 1401 است که با تولید محصولات دارای فناوری پیشرفته و نیز توسعه متوازن فناوری در رقابت با شرکت‌های پیشرو در سه مولفه سخت افزار، نرم افزار و مغز افزار محقق می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: عمده مزیت محصولات تولیدی نسبت به محصولات مشابه خارجی مناسب بودن قیمت، در دسترس بودن محصول با کیفیت و استاندارد، ارائه خدمات پس از فروش است.

وی افزود: صادرات محدودی به کشورهای افغانستان، عراق، گرجستان داریم. امروزه با توجه به بحث کرونا بحث صادرات سخت‌تر شده است. در حال حاضر 20 درصد نیاز بازار داخلی را تامین می‌کنیم.

نجار، رونمایی از چند محصول جدید در حوزه بهداشت و صنایع چوب و توسعه کمی بازار محصولات را از عمده برنامه‌های این شرکت تا پایان سال عنوان کرد.

مدیرعامل این شرکت در رابطه شعار جهش تولید اظهار کرد: مهم‌ترین لازمه تحقق جهش تولید حذف و اصلاح مقررات و قوانین دست وپاگیر است. همچنین فرایندهای زمانی بررسی مشکلات شرکت‌ها با دولت باید استاندارد باشد یعنی دولت در مدت زمان مشخص پاسخگو باشد.

انتهای پیام/

169 / 336 چسب‌ هاتملت دانش‌بنیان آلیاژ پلیمری صنایع بسته بندی خودرو دانشگاه بازار جهانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانش بنیان صنایع بسته بندی خودرو دانشگاه بازار جهانی شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۸۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو

​مدیرعامل بانک صادرات ایران در نشست‌هایی جداگانه با مدیران عامل و مدیران ارشد دو خودروساز بزرگ کشور، برای استفاده از تجربیات تخصصی این بانک در تأمین مالی صنعت خودرو به هم‌اندیشی پرداختند. - اخبار بازار -

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در دیدار با محمدحسن محمد‌زاده، مدیرعامل شرکت ایران‌خودرودیزل و همچنین دیدار با علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو، ضمن تشریح توانمندی‌های این بانک در زمینه تجربه موفق همکاری و شیوه‌های تخصصی تأمین مالی صنعت خودرو کشور، برای توسعه همکاری و تحقق اهداف منویات مقام معظم رهبری در «جهش تولید با مشارکت مردم» و همچنین کمک به تعمیق داخلی‌سازی و افزایش تولید محصولات این شرکت‌ها اعلام آمادگی کرد.

او توسعه همکاری، تسریع و تسهیل ارائه خدمات مالی نقدی و غیرنقدی و تجربیات ویژه و الگوی موفق بانک برای حل مشکلات تأمین مالی زنجیره تأمین سایر خودروسازان و قطعه‌سازان کشور در بانک صادرات ایران را تشریح و تبیین و کمک به تولید با استفاده از ظرفیت‌های شعب داخلی و خارجی بانک را مورد تاکید قرار داد.

سیفی گفت: بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک‌های اصلی کشور، از سال‌های گذشته در کنار خودروسازان کشور بوده و اکثر خودروسازان کشور با بانک صادرات ایران تعامل مناسبی داشته و دارند.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با تاکید بر اینکه بدنه کارشناسی و ارکان بانک، تجربه و شناخت دقیقی از شرایط فعالیت خودروسازان کشور دارند، افزود: در بخش‌های اعتباری و طرح و برنامه بانک، برای طراحی محصولات ویژه، تجربه‌های موفقی وجود دارد و این شناخت موجب می‌شود که سرعت و کیفیت ارائه خدمات مالی و بانکی به این صنعت روز به روز بهتر شود و امروز با افتخار، همکاری مطلوبی با خودروسازان و قطعه‌سازان کشور داریم.

محمدحسن محمد‌زاده، مدیرعامل ایران‌خودرودیزل در این دیدار با استقبال از توسعه همکاری با بانک صادرات ایران، با ارائه اهداف و برنامه‌های این شرکت در سال جاری به تعدد شرکت‌های زیرمجموعه این شرکت اشاره کرد و گفت: استفاده از این شرکت‌ها عمق داخلی‌سازی شرکت ایران‌خودرو دیزل را افزایش داده و از این رو میزان ارزبری شرکت نسبت به سایر خودروسازان کمتر است.

او ویژگی دیگر این شرکت را تنوع محصولات آن برشمرد و افزود: تنوع محصولات ایران خودرو دیزل از جمله ون، انواع اتوبوس، انواع کشنده، کمپرسی و باری و از جمله بزرگترین سالن تولید اتوبوس خاورمیانه در این شرکت وجود دارد.

محمد‌زاده از تولید و فروش اتوبوس برقی داخلی شهری به شهرداری برخی کلان‌شهرهای کشور و همچنین فروش 1000 دستگاه اتوبوس دیزلی به شهرداری‌های کشور خبر داد و بر تداوم تولید و رفع نیازهای مختلف کشور به این محصولات، تاکید کرد.

علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران خودرو نیز در نشستی که با اتفاق مدیران ارشد این شرکت با مدیرعامل و مدیران ارشد بانک صادرات ایران، برگزار شد، از همکاری بانک صادرات ایران طی سال‌های اخیر قدردانی کرد و گفت: باید با تلاش و  توسعه همکاری به دنبال حل مشکلات این صنعت و مردم باشیم.

 او افزود: بانک صادرات ایران سهم بسزائی در توفیقات مجموعه‌های بزرگ صنعتی دارد و امروز این سهم بیش از سایرین است.

مدیرعامل ایران‌خودرو با بیان برخی دغدغه‌ها و مشکلات بخش تولید، افزود: بانک‌ها به ویژه بانک صادرات ایران با وجود محدودیت‌های فراوان، کمک‌های بزرگی و بسیار ارزشمندی به صنعت خودرو کرده‌اند به طوری که اگر این کمک‌ها نباشد، امکان کسب موفقیت‌های بیشتر در این صنعت وجود ندارد.

محسن سیفی در جریان این دیدارها به اتفاق معاونان شعب، اعتبارات، طرح و برنامه و همچنین مدیران ارشد بانک در حوزه‌های ارز و بانکداری شرکتی، راهکارها و محصولات نوین بانک برای تأمین مالی زنجیره تأمین در صنعت خودرو را ارائه و برای کمک به این صنعت اعلام آمادگی کرد. 

دیگر خبرها

  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • تولید اکسل خودرو در شرکت دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان