Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-07@09:34:01 GMT

محاسبه مبالغ همسان‌سازی برای مشاغل سخت و زیان آور

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۱۸۸۱۹

محاسبه مبالغ همسان‌سازی برای مشاغل سخت و زیان آور

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ضمن تشریح آخرین وضعیت متناسب سازی حقوق بازنشستگان و رفع برخی ابهامات آن از جمله محاسبه مبالغ ناشی از همسان سازی برای مشاغل سخت و زیان آور، به برخی شایعات و ادعاها درباره اعتبار مدارک تحصیلی اش واکنش نشان داد و آن را رد کرد.

قدس آنلاین: مصطفی سالاری در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اجرای طرح متناسب سازی حقوق بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی و پیشنهاداتی برای افزایش ۲۰ درصدی مجدد حقوق این قشر اظهار کرد: همسان سازی را یک مرتبه با توجه به اعتبارات دریافتی از سوی دولت از اول مرداد اعمال کردیم که احکام آن نیز صادر و حقوق ها بر اساس آن پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر مبنای متناسب سازی مستمری ۳.۵ میلیون بازنشسته افزایش پیدا کرد. ۶۵ درصد مستمری بگیران تامین اجتماعی حداقلی بگیر هستند آن دسته از حداقلی بگیران که دارای ۳۰ سال سابقه هستند و تا اسفند ۹۸ حقوقی معادل  یک میلیون و ۶۸۰ هزار تومان دریافت می کردند اکنون حقوقشان به دومیلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسیده است.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: کسی که ۲۵ سال سابقه داشته حقوقش به دومیلیون و  ۵۰۰ هزار تومان و کسی که ۳۵ سال سابقه داشته است دریافتی اش تقریبا به سه میلیون تومان رسیده است.

محاسبه مبالغ متناسب سازی برای مشاغل سخت و زیان آور

سالاری در پاسخ به اعتراضات بازنشستگان مشاغل سخت و زیان آور گفت: سنوات سخت و زیان آور به ازای هر یک سال، یک و نیم سال محاسبه می شود و کارفرما بابت آن باید در زمان بازنشستگی به نرخ روز ۴ درصد حق بیمه بپردازد. مبالغ متناسب سازی نیز متناسب با بیمه پردازی افراد لحاظ شده است و مشکلی وجود ندارد. اگر هم جایی لحاظ نشده باشد بازنشستگان اعلام کنند تا همکاران ما بررسی کنند.

وی درباره اعتبارات اجرای این طرح نیز گفت: در زمینه تامین اعتبار مشکلی وجود ندارد و دولت ۳۲ هزار میلیارد تومان از مطالبات ما را وصول کرده است. وعده هایی برای تسویه بخش دیگری از مطالبات ما داده شده که امیدواریم این اتفاق به زودی محقق شود.

روند درمان بیماران کرونا در مراکز ملکی تامین اجتماعی

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی درباره روند درمان بیماران کرونا در مراکز ملکی سازمان تامین اجتماعی نیز اظهار کرد: در حال حاضر مشکلی در این زمینه نداریم و همکاری لازم را با نظام درمانی کشور داریم. از روز اول که این مشکل به وجود آمد مطابق سیاست های وزارت بهداشت امکانات را در اختیار گذاشتیم که مردم با مشکل روبرو نشوند.

وی درباره وضعیت دریافت سهم تامین اجتماعی از یک میلیارد یوروی برداشت شده از صندوق توسعه ملی برای درمان کرونا گفت: اگر تسهیلاتی باشد دنبال تسهیلات نیستیم، بیشتر به دنبال وصل مطالباتمان از دولت هستیم که آنها را تامین کند.

سالاری افزود: اما درباره آن اعتبار تخصیصی صندوق توسعه ملی هم کلیات در کارگروه اقتصادی ستاد کرونا مصوب و قرار شده سهم تامین اجتماعی نیز به نسبت مشخص و به ما پرداخت شود که باید در ستاد ملی هم به تصویب برسد.

پاسخ به شبهات مربوط به مدرک تحصیلی

سالاری در پاسخ به پرسشی پیرامون حواشی مربوط مدارک تحصیلی اش نیز توضیحاتی ارائه کرد و گفت: تحصیلاتم را در حوزه حقوق عمومی در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه تهران به پایان رساندم؛ که البته پردیس دانشگاه تهران هم نبوده و در دانشکده حقوق بوده است.

وی افزود: اینها همه مشخص است و می توان از دانشگاه تهران هم استعلام کرد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه در حوزه مدیریت نیز در  یک دوره آموزشی که به صورت مشترک از سوی دانشگاه بوردوی فرانسه و سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد شرکت کردم گفت: دو مرجع برگزار کننده هردو مدارکی صادر کرده اند. مدرک بوردوی فرانسه دی. بی. ای یا همان دکترای حرفه ای است و مدرک سازمان مدیریت صنعتی هم در حد دکترای حرفه ای مدیریت است و در گواهینامه پایان دوره ذکر شده است.

سالاری اضافه کرد: اعتبار این مدرک نیز به تایید سازمان امور اداری استخدامی رسیده است. که همه این موارد قابل استعلام است. موضوع از سازمان مدیریت صنعتی نیز قابل استعلام است تا برای کسانی که سوءنیت ندارند رفع ابهام شود.

واکنش سالاری به برخی فضاسازی ها در فضای مجازی

وی در واکنش به برخی فضاسازی ها در فضای مجازی پیرامون عملکرد مدیریتی اش در سال های گذشته نیز گفت: از مراجع ذیصلاح نظارتی باید سوال کرد. حتما اقدامات حقوقی در این باره خواهم کرد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: صبر و حوصله ام زیاد است. این رفتارها تردید برانگیز است و باید برخورد و اقدام قانونی لازم صورت بگیرد. کسانی که مرجع کار بوده اند باید رسیدگی کنند. بنده در تمام عمرم در هیچ پرونده ای نه شاکی بوده ام نه متشاکی و نه به عنوان متهم احضار شده ام.

سالاری تاکید کرد که بسیار شفاف، واضح و روشن کار کرده ام و به این حواشی توجهی نمی کنم زیرا تردید و ابهامی ندارم و نگران نیستم.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی مصطفی سالاری همسان سازی حقوق بازنشستگان و شاغلان همسان سازی بازنشستگان مشاغل سخت و زیان آور مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی مشاغل سخت و زیان آور متناسب سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۸۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد

به گزارش پارس نیوز، تامین اجتماعی مجوز بیمه ۱۰ هزار کارگر ساختمانی را صادر کرد این در حالی است که طبق گفته انجمن کارگران ساختمانی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند. عضو هیئت مدیره انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی، به خراسان می گوید، سهم بیمه توسط کارگر و کارفرما پرداخت می شود با وجود این، این بیمه خدمات ویژه ای به کارگر ارائه نمی دهد

صادق غفوریان مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از بیمه شدن ۱۰ هزار کارگر ساختمانی در اردیبهشت ماه خبر داده و این در حالی است که عضو هیئت مدیره کانون سراسری انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی ایران در گفت وگو با خراسان نه تنها این تعداد را در برابر کارگران بدون بیمه ناچیز می داند، به این نکته هم اشاره می کند که این بیمه، اساسا بیمه ای کم خاصیت با سطح نازلی از خدمات است.

۱۰ هزار کارگر در اردیبهشت بیمه می شوند

انتهای هفته گذشته، موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: با توجه به منابع جذب شده اردیبهشت امسال ۱۰ هزار نفر از کارگران ساختمانی در سراسر کشور، تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار می‌گیرند.

قطع بیمه ۳۰۰ هزار کارگر

این در حالی است که نمایندگان انجمن ها و اتحادیه های کارگران ساختمانی معتقدند، طی سه سال گذشته بیمه حدود ۳۰۰ هزار کارگر ساختمانی قطع شده است. مشکلات و اختلاف نظرها درخصوص قوانین موجود در این زمینه باعث شد که جریان بیمه این کارگران متوقف شود.

ماجرا به ماده ۵ قانون بیمه کارگران و میزان عوارض پروانه ساختمان برمی گشت که با پرداخت آن توسط کارفرما، بخشی از آن باید برای بیمه کارگران ساختمانی هزینه شود.

در عین حال، مشکلات موجود و موانع و چالش هایی که در این زمینه وجود داشت، با اصلاحیه ای که به تازگی در مجلس صورت گرفت، سهم پرداختی توسط کارفرمایان کاهش یافت و زمینه انجام بیمه کارگران فراهم شد.

مدیرعامل تامین اجتماعی در این زمینه گفت: «سازمان تامین اجتماعی براساس اصلاحیه ماده پنج قانون بیمه کارگران ساختمانی مکلف است با دریافت ۷ درصد حق بیمه سهم بیمه شده از کارگر و همچنین ۱۵ درصد مجموع عوارض صدور پروانه از مالک نسبت به تداوم پوشش بیمه تمام کارگران ساختمانی اقدام کند.با این اصلاحیه مشکل تامین منابع بیمه کارگران تا حد مشخصی حل شده است و از این پس براساس منابع تامین شده تعدادی از کارگران ساختمانی بیمه خواهند شد.»

۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند

در عین حال، هم اکنون طبق اعلام سازمان تامین اجتماعی ۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند و آن طور که رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی اعلام کرده است، ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی نیز بیمه نیستند.

حادثه روزانه برای ۲.۵ نفر از کارگران ساختمانی

جدا از سختی ها و مشقت های معیشتی که روز به روز گریبانگیر طبقه کارگر به ویژه کارگران ساختمانی است، آن ها با حوادث سخت کار نیز مواجه هستند.

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی در این باره با اشاره به ضرورت بیمه کارگران ساختمانی می گوید: «تعداد حوادث شغلی در این شغل بسیار زیاد است. روزانه دو ونیم نفر فوتی بین کارگران ساختمانی داریم که آمار بسیار بالایی است، تعداد بسیاری از کارگران نیز روزانه قطع نخاع و قطع عضو می‌شوند. بیمه حق اولیه هر فردی است، اما متاسفانه بعید می‌دانیم با این قانون تمام کارگران ساختمانی که چشم انتظار بیمه بودند به حقشان برسند.»

منبع : مشرق

دیگر خبرها

  • خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟
  • اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خردادماه
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • نظر مجلس درباره اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به مصوبه افزایش حقوق؛ همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خرداد
  • ورود دوباره مجلس به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در سال جاری
  • یک اتفاق جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان / تکلیف همسان‌سازی حقوق بازنشستگان چه شد؟
  • همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خردادماه سال جاری
  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند