Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام شورای نگهبان تصریح کرد: نظارت قوی و مقتدرانه، اعتماد به انتخابات و نتایج و آثار آن را افزایش می‌دهد و زمینه‌های مشارکت را تقویت می‌کند.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سیامک ره پیک قائم مقام شورای نگهبان در یادداشتی بر اهمیت برگزاری انتخابات در کشور تاکید کرد.

متن یادداشت قائم مقام شورای نگهبان درباره اهمیت برگزاری انتخابات به شرح زیر است:

اهمیت برگزاری انتخابات در جمهوری اسلامی ایران بر کسی پوشیده نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تداوم مردم‌سالاری اسلامی، بازتولید قدرت، توسعه مشارکت و ده‌ها خیر و برکت دیگر از آثار انتخابات در کشور می‌باشند. نظارت بر انتخابات و نقش بی‌بدیل شورای نگهبان در آن، موضوعی اساسی است که تحقق خیرات و برکات مذکور قطعاً به آن وابسته است.

نظارت قوی و مقتدرانه، اعتماد به انتخابات و نتایج و آثار آن را افزایش می‌دهد و زمینه‌های مشارکت را تقویت می‌کند. بخش مهمی از نظارت شورای نگهبان از طریق هیأت‌های نظارت و شبکه بزرگ و امین نظار اعمال می‌گردد و این مهم بدون وجود و حضور انسان‌های مؤمن، باانگیزه، امین و کارآمد قابل تصور نیست. لازم است در این مجال، ضمن تشکر از تمام همکاری‌های اعضای محترم هیأت‌ها و تک تک ناظران عزیز به همه آن‌ها توصیه نمایم همانند گذشته با آمادگی علمی و عملی و رعایت قانون، انصاف و اخلاق اسلامی خود را برای خدمت به نظام اسلامی و ملت شریف ایران مهیا سازند.

از خداوند متعال توفیق و سلامتی همگان را مسألت می‌نمایم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شورای نگهبان سیامک ره پیک انتخابات 1400 شورای نگهبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۹۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای گیری الکترونیک چگونه انجام می‌شود؟

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تا ۲۱ اردیبهشت ماه و زمان برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلام کمتر از یک هفته زمان باقی مانده است. دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ماه سال گذشته برگزار شد و از آنجایی که در آن زمان برخی از دواطلبان نتوانستند تعداد آرای مورد نیاز را کسب کنند به دور دوم انتخابات راه یافتند و قرار است یک بار دیگر شانس خود را برای رسیدن به ساختمان مجلس در بهارستان امتحان کنند.

چند داوطلب در دور دوم انتخابات مجلس به رقابت خواهند پرداخت؟

براساس ماده ۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی هر داوطلبی باید یک پنجم آرای صحیح را کسب کند تا در مرحله اول منتخب آرای ملت برای حضور در مجلس شورای اسلامی باشد که بر همین اساس در دور اول انتخابات مجلس، داوطلبان  در ۲۲ حوزه انتخابی نتوانستند حدنصاب آرای مأخوذه را کسب کنند، ۹۰ نفر از آنان برای ۴۵ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای اسلامی و بنا بر قانون در مرحله دوم به رقابت خواهند پرداخت و براساس قانون، مرحله اول و دوم انتخابات تفاوتی در ساعات برگزاری ندارد و اخذ رای راس ساعت ۸ صبح روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه جاری شروع می‌شود و به مدت ۱۰ ساعت ادامه خواهد داشت.

دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی با این تفاوت برگزار می‌شود که در ۸ حوزه انتخابیه که دو نماینده یا بیشتر باید انتخاب شوند، انتخابات تمام الکترونیکی برگزار می‌شود که بزرگ‌ترین حوزه در تهران است که باید ۱۶ نماینده انتخاب شوند.

برگزاری انتخابات به شیوه الکترونیکی با توجه به اینکه در برخی حوزه‌های انتخابیه برای اولین بار است نیازمند آموزش و آگاه سازی مردم دارد.

در ویدئو زیر می‌توانید رای گیری به صورت الکترونیک را مشاهده کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • دور دوم انتخابات مجلس در خراسان رضوی الکترونیکی برگزار نمی‌شود
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶مرحله اخذ رای الکترونیک/نشست رئیسی با استانداران
  • اهمیت مرحله دوم انتخابات مجلس از مرحله کمتر نیست
  • رای گیری الکترونیک چگونه انجام می‌شود؟
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!