Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در کیش ، بلوک های “خرداد و دی” مجتمع مسکونی پروژه ستاره کیش، معروف به پروژه ۲۰۰۰ واحدی به ترتیب در زمینی به مساحت ۸۲۰۰ متر مربع و ۴هزار و ۱۰۰ متر مربع دارای ۱۹۱ و ۱۲۶ واحد، در ۱۳ و ۱۲ طبقه با سرمایه گذاری بالغ بر ۱۷۰ میلیارد و ۱۱۰ میلیارد تومان، با ایجاد ۴۰ نفر فرصت شغلی، به زودی در جزیره کیش افتتاح خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناصر مقدم نژاد مدیر شعبه کیش شرکت سرمایه گذاری مسکن جنوب با بیان این که ۱۰ بلوک از پروژه مجتمع ستاره کیش وابسته به بانک مسکن از سال ۸۴ در زمینی به مساحت ۱۸ هکتار در ۴ فاز ویلایی، عملیات اجرایی خود را آغاز کرده است گفت: از سال ۸۶ تا ۸۸ فاز یک با ۷۲ واحد، فاز دو با ۹۶ واحد، فاز سه ویلایی ۸۴ واحد و همچنین فاز ۴ یک پروژه ۷۳ واحدی به اتمام رسیده و تحویل خریداران شده است.

مقدم نژاد در راستای ایفای رسالت اجتماعی به منظور فراهم نمودن آرامش خاطر خریداران، پلاک های تفکیکی قطعات ویلایی و بلند مرتبه این پروژه را یکی از ویژگی های مجتمع مسکونی ستاره کیش عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به این که پلاک های این مجموعه تفکیک شده است پس از اتمام هر پروژه و اخذ پایان کار نسبت به دریافت سند تک برگ مالکیت اقدام می شود از این رو با فراهم شدن این شرایط مالکین این واحدها زمان فروش ثانوی با مشکلی مواجه نخواهند شد.

مقدم نژاد تصریح کرد: تا کنون نیز انتقال سند مالکیت ۳۲۵واحد ویلایی به نام خریداران انجام شده است.

وی افزود: طرح توسعه این پروژه در ۸ بلوک ۱۳۰۰ واحدی و با افق ۱۴۰۲ با حجم سرمایه گذاری ۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تمام این پروژه به اتمام و به بهره برداری خواهد رسید.

مدیر شعبه کیش شرکت سرمایه گذاری مسکن جنوب احداث مرکز تجاری و تفریحی در قلب پروژه ستاره کیش که دارای ۶۰ غرفه تجاری و تفریحی،باشگاه ها، سالن های ورزشی، هایپرمارکت و فودکورت را از پتانسیل های این پروژه بر شمرد و گفت: این پروژه تجاری تفریحی از سال ۹۷ آغاز شده است و در زمینی به مساحت ۱۰۰۰۰ متر مربع با زیربنای کل ۱۸۰۰۰ مترمربع با پیشرفت ۳۰درصدی، یکی از پروژه های شهری فازهای شهرک صدف است و با ظرفیت خدمات دهی در سطح فرا محلی، نیازهای شهرک صدف و کل جزیره زیبای کیش را نیز می تواند تامین کند که تا نوروز سال ۱۴۰۱ به افتتاح خواهد رسید.

ناصر مقدم نژاد خاطر نشان کرد: پروژه ستاره کیش از نظر مساحت به عنوان یکی از پروژه های بزرگ جزیره کیش محسوب می شود که تا کنون تعهد خود را در خصوص تحویل واحدها به خریداران به نحو مطلوب انجام داده است و در فاز ۴ ویلایی نیز ۶ ماه زودتر از موعد قرارداد واحدها به خریداران تحویل داده شده است و بدون واسطه گری فروش واحدهای مسکونی این پروژه مستقیم توسط شرکت انجام می شود و این اقدام نقش مهمی در قیمت گذاری و تثبیت قیمت در منطقه دارد.

مقدم نژاد افزود: قیمت پایه واحد های مسکونی این پروژه از سوی هیات مدیره شرکت ابلاغ شده و در حال عرضه و آماده واگذاری است و نقش تعیین کننده ای در قیمت گذاری منطقه دارد.

گفتنی است پروژه ستاره کیش در بخش بلند مرتبه در طراحی نخست با پیش بینی ۱۶۰۰ واحدی این پروژه ۱۰ درصد به متراژهای بالای ۲۰۰ مترمربع اختصاص داده شده و همچنین  پروژه ۳۲۱ واحدی یکی از پروژه های این مجموعه است که دو سال پیش آغاز شده و تا ۱۴۰۱ به اتمام می رسد و این واحدها از ۶۲ تا ۱۰۱ متر به عنوان متراژهای کوچک با امکانات هتلینگ و سالن های ورزشی بر اساس نیاز اقشار مختلف جامعه در نظر گرفته شده است.

کد خبر 1430183

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مناطق آزاد پروژه ستاره کیش سرمایه گذاری مقدم نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۰۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار

مسئولیت اجتماعی شرکتی (CSR) از مفاهیمی است که در دهه‌های اخیر وارد ادبیات کسب‌وکارهای بزرگ دنیا شده و در این مفهوم، سودآوری تنها عامل اثرگذاری بر تصمیم‌های تجاری یک سازمان نیست، بلکه انتقاع اجتماع و عموم جامعه از فعالیت‌های شرکت نیز در تصمیم‌گیری‌ها دخیل است.

در این زمینه در ایران نیز شاهد ایفای مسئولیت اجتماعی، از سوی شرکت‌ها در سال‌های اخیر بوده‌ایم، از جمله شرکت هایپراستار که در روز 10 اردیبهشت 1403، از نیروگاه خورشیدی خود در فروشگاه مارلیک، رونمایی به عمل آورد. این اقدام را می‌توان نقطه عطفی در اجرای فعالیت‌های مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها در ایران دانست، اما نقطه‌ی مهم‌تر نگاه زیرساختی به مقوله‌ی توسعه‌ی پایدار در این شرکت است.

در رویداد رونمایی از بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی استان تهران چه گذشت؟

در این مراسم که روی پشت بام فروشگاه هایپراستار مارلیک و در محل استقرار پنل‌های خورشیدی این شرکت برگزار شد، مهمانانی از شرکت توزیع برق استان تهران، سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) و سازمان حفاظت از محیط زیست، به همراه فعالان رسانه‌ای و کنشگران محیط‌زیست حضور داشتند. این نیروگاه که در وسعت دو هزار متر مربع و در طی ۴ ماه ساخته شده، در اولین سال فعالیت خود ۳۶۲ هزار کیلووات ساعت برق تولید می‌کند.

بابک هاشمی، مدیرعامل هایپراستار در این مراسم با اشاره به تاریخچه‌ی هایپراستار به عنوان پایه‌گذار صنعت خرده‌فروشی مدرن در ایران، به اهداف توسعه پایدار و مسئولیت اجتماعی این شرکت اشاره کرد و در مورد این پروژه گفت:‌ «برنامه‌های توسعه پایدار و مسئولیت اجتماعی از روز اول تاسیس این شرکت، خط مشی ما بوده و امروز خوشحالیم با رونمایی از اولین نیروگاه خورشیدی در بین سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در صنعت خرده‌فروشی ایران، قدم مهمی در اجرای مسئولیت‌هایمان برداشته‌ایم.»

وی در ادامه افزود: «این نیروگاه به شبکه توزیع برق استان تهران متصل شده که برق مصرفی معادل ۷۵ خانه‌ی مسکونی در سال را تامین خواهد کرد.»

در ادامه البرز بازغی، مدیرکل توسعه و سرمایه‌گذاری این شرکت در زمینه‌ی نگرش این شرکت به مفهوم توسعه پایدار گفت: «توسعه‌ی پایدار، مفهومی توسعه‌یافته از مسئولیت اجتماعی است که در ده سال گذشته در دنیا به آن توجه بسیاری شده است. در شرکت هایپراستار نیز این مساله در سه رکن توانمندسازی نیروها و همکاران، مسئولیت‌های اجتماعی و بازاندیشی به منابع تعریف شده است. نگاه ما بازاندیشی به منابع در دسترس بوده است. زیرا منابع نامحدود نیست و باید به صرفه و با نگاه محیط زیستی مصرف کنیم. به همین جهت است که توسعه‌ی پایدار در داخل دپارتمان توسعه و سرمایه‌گذاری قرار گرفته است تا به سرمایه‌گذاری در آن متعهد باشیم.»

نسترن بنی‌جمالی، مدیر توسعه پایدار و مسئولیت‌های اجتماعی هایپراستار نیز در زمینه‌ی اقدامات این شرکت گفت: «در زمینه‌ی توانمندسازی نیروها و همکاران، مهم‌ترین اقدام ما آشنایی آنها با مفهوم توسعه پایدار و اهدافش بوده است. در زمینه‌ی مسئولیت‌های اجتماعی، استخدام توان‌یابان، جمع‌آوری باتری‌های زباله، جمع‌آوری و اهدای ۸ تن لباس دست دوم، توزیع ۱۳ تن غذا و محصولات غذایی در خیریه‌ها تنها در سال گذشته و تاسیس اولین بانک غذای ایران مهم‌ترین اقدامات بوده‌اند. در زمینه‌ی بازاندیشی به منابع نیز، ترویج استفاده از کیسه‌های پارچه‌ای به نام «اکوبگ» برای کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی، مدیریت کاهش مصرف آب و برق در فروشگاه‌ها، کاهش مصرف کاغذ، ایجاد دفتر کار سبز و در نهایت تاسیس نیروگاه انشعابی خورشیدی بخشی از اقدامات عملی این شرکت در راستای توسعه‌ی پایدار به شمار می‌رود.»

اثرات زیست محیطی نیروگاه خورشیدی هایپراستار

بنی‌جمالی در مورد اثرات محیط زیستی این نیروگاه خورشیدی گفت: «نیروگاه مارلیک هایپراستار، بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی تهران با توان ٣۶٢ هزار کیلووات ساعت از انتشار بیش از ٣ میلیون و ۴٠٠ هزار کیلوگرم گاز دی‌اکسید کربن در طی عمر ۲۰ ساله‌ی خود جلوگیری می‌کند که ارزش این اقدام برای کاهش گازهای گلخانه‌ای، معادل کاشت جنگلی به وسعت ۱۳۶ هزار درخت در کشور است.»

امید به توسعه‌ی مفهوم مسئولیت اجتماعی شرکتی در بین شرکت‌های ایرانی

انرژی تابش خورشید به صورت سالیانه در کشورمان ایران در بازه‌ی ۱۳۰۰ تا ۲۲۰۰ کیلووات ساعت بر مترمربع است و به همین دلیل ایران جزو مناطق با پتانسیل بالا از نظر تابش انرژی خورشیدی در دنیا است، اما با وجود این ظرفیت بالا و در مقایسه با کشورهای هم‌رده و مشابه، سرمایه‌گذاری بسیار ناچیزی در این زمینه صورت گرفته است. همان‌گونه که در گزارش‌ها مشخص است، بخشی از آلودگی هوای شهرها، ناشی از فعالیت‌های نیروگاه‌های گازی و سوزاندن سوخت‌های فسیلی برای تولید برق است. به همین جهت در صورت الگوبرداری شرکت‌های بخش خصوصی از این اقدام یک شرکت پیشرو، می‌توان امیدوار بود نه تنها بخشی از ظرفیت انرژی خورشیدی در کشور بهره‌برداری شود، بلکه بتوان ناترازی میان تولید و مصرف را با انرژی پاک و تجدیدپذیر جبران و به این واسطه به حفاظت از محیط زیست نیز کمک کرد.

دیگر خبرها

  • حل مسائل نرم افزاری و سخت افزاری هرمز اولویت مدیران دولتی است
  • تخصیص ۳ میلیارد تومان برای ساخت پلاژ در جزیره خارک
  • افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار
  • کلنگ‌زنی و افتتاح ۴ طرح بزرگ کشاورزی و دامپروری در چهارمحال و بختیاری
  • نیویورک میزبان جزیره آزمایشگاهی اقلیمی
  • افتتاح هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان فنی و حرفه‌ای
  • داده‌های آموزشی هوش مصنوعی عرصه جدید رقابت شرکت‌های بزرگ فناوری
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • رشد ویلایی‌سازی با استفاده از مشارکت‌های مردمی در ایوانکی
  • شمارش معکوس برای تقسیم تهران /استان های غربی و شرقی با محوریت کدام شهرها تشکیل می شود؟