Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@08:24:14 GMT

۷۰ درصد گاز استان خراسان شمالی را صنایع مصرف می‌کنند

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۲۱۳۳۲

۷۰ درصد گاز استان خراسان شمالی را صنایع مصرف می‌کنند

گروه استان‌ها-مدیرعامل شرکت گاز خراسان شمالی گفت: ۷۰ درصد گاز ورودی به استان صرف صنایع خراسان شمالی می‌شود. - اخبار استانها -

محمد علی میربلوکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد با اشاره به تلاش دولت برای گازرسانی به تمام مناطق خراسان شمالی و روستاهای فاقد گاز٬ اظهار داشت: 739 روستای استان گاز دار هستند و تقریبا تمام روستاهای بالای 20 خانوار استان گاز دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فقط در سه روستای بجنورد مشکل گازرسانی داریم. ضریب نفوذ گاز در مناطق شهری استان 100 و در مناطق روستایی 99 درصد است. البته در برخی روستاهای صب العبور استان مشکل گازرسانی وجود دارد.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان شمالی گفت: در برخی از روستاهای استان هزینه سرانه گازرسانی به ازای هر نفر 12 میلیون تومان است. برای 15 روستای استان این هزینه نیاز است که قرار است مازاد هزینه از سوی سازمان برنامه و بودجه تامین شود. این هزینه در سال گذشته 6 میلیون بوده و امسال به ازای هر خانوار به 30 میلیون تومان رسیده است.

میربلوکی ادامه داد: اگر منابع تامین شود تا سال 1400 جشن پایان گازرسانی استان برگزار می‌شود و در بین استان‌های کشور بعد از همدان در ضریب نفوذ روستایی دومین استان کشور هستیم. زیرساخت خوبی در استان وجود دارد و عبور خط انتقال گاز خانگیران در استان٬ کار گازرسانی را راحت کرده است.

وی با اشاره استفاده صنایع مادر استان از گاز٬ گفت: 70 درصد گاز استان را بخش صنعتی و تولید استفاده می‌کنند و این یک ارزش افزوده برای استان دارد. بر اساس مصوبه شورای اقتصاد 85 واحد صنعتی استان تا درب واحد به صورت رایگان گازرسانی شده است.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان شمالی تصریح کرد: امسال 152000 لیتر سوخت مصرفی سالیانه واحدهای صنعتی با استفاده از گاز صرفه‌جویی شده است. واحدهایی هم که برای عدم استفاده از گاز مایع٬ تعهد بدهند٬ رایگان گازرسانی می‌شوند.

صدور 2 هزار و 50 مجوز کار برای تعمیرات پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبیکرمانشاه| گازرسانی به شهر مرزی «نودشه» انجام شد/ برخورداری 4300 خانوار شهری و روستایی از نعمت گازپیگیری تسنیم از یک دغدغه شهروندی در گناباد/ ماجرای «گاز مایع موجود نیست» از کجا آب می‌خورد؟

میربلوکی افزود: در حال حاضر 1 ملیون 100 هزار مکعب درحالت عادی استفاده گاز داریم که این رقم در فصل سال 5 برابر می‌شود و در این زمینه با توجه قرار گرفتن در انتهای خط خانگیران٬ با مشکلاتی مواجه می‌شویم. گاز مصرفی زمستان از پارس جنوبی تامین می‌شود و به همین دلیل در فصل سرد سال گاز صنایع استان با محدودیت مواجه می‌شود.

انتهای پیام/311/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۱۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین بهینه برق صنایع در تابستان با همکاری در مدیریت مصرف

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان تهران گفت: در سال ۱۴۰۲ با کمترین تنش برق صنایع تأمین شد و صنایع استان همکاری خوبی برای مدیریت مصرف برق در زمان اوج مصرف تابستان داشتند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمد رضا صلابت، معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان تهران اظهار داشت: در سال 1402 مجموعا 16 هزار و 866 میلیون کیلووات ساعت مصرف برق استان تهران (به‌جز کلانشهر تهران) بوده که 37درصد آن معادل حدود 6000 میلیون کیلووات ساعت مصرف صنایع استان بوده است.

وی افزود: صنایع باید طبق مصوبه مربوطه در زمان اوج بار به شبکه برق کمک کنند که در این زمینه برنامه‌هایی برای تابستان 1402 تدوین شد که صنایع استان هفته‌ای یک‌روز از ساعت 11 صبح تا 11 شب به شبکه برق کمک کنند.

صلابت با بیان اینکه "در سال 1402 هم رشد در زمینه تأمین برق صنایع و هم رشد تولید داشتیم"، گفت: در سال 1402 با کمترین تنش برق صنایع تأمین شد و صنایع استان همکاری خوبی برای مدیریت مصرف برق در زمان اوج مصرف تابستان داشتند.

وی ادامه داد: در تابستان حدود 30 درصد بار شبکه مربوط به بار سرمایشی است که شرکت توانیر با طرح‌های تشویقی و پاداش‌های مختلف در صدد است تا در مصارف برق خانگی تا حد امکان صرفه‌جویی شود و برق به بخش‌های مولد بیشتر تخصیص یابد.

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان تهران تصریح کرد: در ضوابط مدیریت بار مطرح شده که صنایع یک‌روز در مدیریت مصرف برق همکاری داشته باشند و اگر صنایعی دومین روز را هم همکاری کنند، پاداش دریافت خواهند کرد.

وی افزود: تمایم صنایع استان در سامانه مدیریت بار ثبت می‌شوند و میزان مشارکت آنها درج خواهد شد، صنایعی که در اوج بار همکاری داشته باشند، در زمان مدیریت مصرف، کمترین میزان مدیریت مصرف برای آنها اعمال می‌شود ولی برای صنایعی که همکاری نکنند، در زمان مدیریت بار، بیشتر مورد توجه هستند.

صلابت با اشاره به تأکید قانون برای تأمین بخشی از نیاز برق صنایع با انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: پاداش‌های خوبی برای صنایعی که اقدام به نصب و راه‌اندازی نیروگاه‌های تجدیدپذیر کنند در نظر گرفته شده و برق مازاد آنها نیز با نرخ‌های بسیار خوبی خریداری خواهد شد و حتی صنایع این امکان را خواهند داشت که برق مازاد خود را به صنایع دیگر بفروشند.

وی ادامه داد: سلسله جلسات هماهنگی با صنایع استان برای مدیریت بهینه بار شبکه در پیک تابستان 1403 برگزار خواهد شد و تلاش می‌کنیم در تابستان گرم امسال، با همکاری صنایع به‌بهترین وجه تأمین برق صنایع در زمان اوج بار صورت گیرد.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسفالت ۴۰۰هزار مترمربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • مردم خراسان رضوی سال گذشته ۱۳۶ میلیون کیلووات برق بیشتری مصرف کردند
  • گازرسانی به ۱۰۰ واحد صنعتی در کردستان
  • افزایش ده درصدی مصرف برق در خراسان رضوی
  • اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان 
  • خودرو جایزه کم مصرفان برق/ توافق نفتی آمریکا و چین
  • ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی کردستان به شبکه سراسری گاز متصل شدند
  • تجهیز ۵۳ درصد چاه های صنعتی خراسان رضوی به کنتور هوشمند
  • تجهیز ۵۳ درصد چاههای صنعتی خراسان رضوی به کنتور هوشمند
  • تأمین بهینه برق صنایع در تابستان با همکاری در مدیریت مصرف