Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@22:29:54 GMT

دستگاه بخور باعث رشد بیشتر ویروس کرونا می شود

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۲۲۵۳۵

دستگاه بخور باعث رشد بیشتر ویروس کرونا می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، شاداب صالح پور، با اشاره به بازگشایی مدارس، اظهار کرد: درروزهایی که کرونا همچنان ادامه دارد، بازگشایی های حضوری نیازمند رعایت اصول بهداشتی و ایمنی از سوی کادر آموزش، دانش آموزان  و والدین است.

وی تاکید کرد: دانش آموزان باید با رعایت حداکثری دستورالعمل‌های بهداشتی در کلاس‌های درس حاضر شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صالح پور با بیان این که حضور کودکان در محیط های اجتماعی  ضرورتی انکارناپذیر است توضیح داد: کودکان باید با سایرهمسالان خود در ارتباط باشند چرا که این مهم در شکل گیری شخصیت اجتماعی و علمی کودکان بسیار موثر است.

به گفته عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تقویت زیرساخت‌های بهداشتی و آموزشی در دوران کرونا، یک ضرورت است و حضور دانش آموزان در کلاس ها به صورت حضوری بستگی به تامین این زیرساخت ها دارد.

وی عنوان کرد: به نظر می رسد در صورت تامین زیرساخت ها به شرط رعایت کامل پروتکل های بهداشتی تجربه برقراری کلاس های حضوری توام با آموزش های مجازی می تواند تا پایان پاندمی کرونا کمک کننده باشد.

صالح پور نسبت به حضور دانش آموزان با بیماری های زمینه ای مانند آسم، بیماری های قلبی عروقی، خود ایمنی و دیابت و همچنین دانش آموزانی که داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی(کورتون) مصرف می کنند در مدرسه هشدار داد و گفت: والدین این دانش آموزان باید ضمن اطلاع رسانی وضعیت عمومی و جسمانی فرزند خود به مسوولان مدرسه پیش از هر اقدامی با پزشک مشورت کنند.

وی تاکید کرد: کودکانی که در گروه های پرخطر ابتلا به بیماری ها قرار دارند بیش از سایرین در معرض عفونت های تنفسی قرار دارند بنابراین باید با دقت و وسواس بیشتری در مدارس حاضر شوند.

صالح پور، ضرورت آموزش نکات و توصیه های بهداشتی را به دانش آموزان مورد تاکید قرار داد و خطاب به والدین توصیه کرد: کودکان کاملا آموزش پذیر هستند و دربسیاری از موارد حتی بیشتر از بزرگسالان قوانین و مقررات را رعایت می کنند بنابراین باید به کودکان آموزش داد مواردی چون داشتن ماسک و دستکش و اصول استفاده صحیح و دفع مناسب آن، رعایت حداقل فاصله یک متری با هم کلاس ها و کارکنان مدارس، ممنوع بودن دست دادن و روبوسی در مدرسه، به همراه داشتن لوازم التحریر و خودداری از به اشتراک گذاری وسایل خود توجه داشته باشند.

فوق تخصص غدد و متابولیسم کودکان ازمدیران مدارس خواست از تجمعات بدون رعایت فاصله مناسب در محوطه مراکز آموزشی و کلاس درس معلمان جلوگیری کنند.

صالح پور افزود: بهتر است دانش آموزان درمنزل وعده غذایی را صرف کنند و درصورت نیاز باید ضمن شست و شوی دست ها، بسته های مواد خوراکی قبل از مصرف کاملا شسته و یا ضدعفونی شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با بیان اینکه خانواده ها به محض مشاهده علائم بیماری نظیر تب، سرفه و یا علائم گوارشی باید با پزشک در ارتباط باشند، توضیح داد: ارتباط با پزشک صرفا به معنای برقراری ارتباط حضوری نیست بلکه می توان در دوران پاندمی به صورت مجازی و یا تماس تلفنی از مشاوره پزشک متخصص بهره مند شد.

صالح پور گفت: تهوع، استفراغ، دل درد، قرمزی یا پوسته پوسته شدن پوست می تواند از دیگر نشانه های ابتلا به کرونا باشد که باید در صورت مشاهده از سوی والدین اقدامات بعدی انجام شود.

وی، بهره مندی از مشاوران تخصصی وزارت بهداشت واستفاده از کتابچه ها و گایدلاین های راهنمای بهداشتی از سوی والدین را یکی دیگر از راههای کنترل و درمان کرونا ذکر کرد.

فوق تخصص غدد و متابولیسم کودکان با اشاره به اهمیت تقویت سیستم ایمنی برای مقابله با کرونا تاکید کرد: تغذیه متعادل به سیستم ایمنی کمک می کند ولی هیچ ماده غذایی یا مکملی وجود ندارد که بتواند سیستم ایمنی را فراتر از حد طبیعیش تقویت کند.

وی در ادامه با اشاره به نقش ویتامین D در تقویت سیستم ایمنی بدن از جمله پیشگیری از بیماری‌های حاد تنفسی و در شرایط کنونی ضرورت استفاده مکرر از مکمل ویتامین D در تمامی گروه‌های سنی را یادآور شد.

صالح پور با بیان این که دریافت ویتامین دی کافی فقط از راه تغذیه کار آسانی نیست گفت: غذاهای سرشار از ویتامین دی انواع ماهی‌های روغنی و تخم مرغ هستند ولی برای دریافت مقدارکافی از این ویتامین باید به صورت روزانه وبا مشورت پزشک ویتامین دی به صورت قطره و یا قرص مصرف شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه مصرف سایر ویتامین ها نظیر ویتامین A ، C و زینک را با مشورت پزشک برای دانش آموزانی که دچار مشکلاتی نظیر سوء جذب و یا بیماری ضعف سیستم ایمنی هستند ضروری ذکر کرد.

وی با بیان اینکه تب، علائم تنفسی و گوارشی شایع‌ترین علل عفونت با ویروس کرونا به شمارمی رود توضیح داد: تب می‌تواند به عنوان یک علامت هشداردهنده در شک به عفونت با ویروس کرونا مطرح باشد بنابراین در اویلن اقدام استفاده از داروهای تب بر، مصرف مایعات فراوان و چای کم رنگ توصیه می شود.

این استاد دانشگاه به والدین توصیه کرد: هرگز نباید کودکان را وادار به تغذیه  کنیم چرا که آثار مخرب این اقدام  به مراتب خطرناک تر از منفعت آن است.

پرهیز از مصرف فست فود ها و استفاده از ماست و آب میوه های طبیعی یکی دیگر از مواردی بود که صالح پور، ضرورت آن را در دوران مشاهده علائم بیماری مورد توجه قرار داد و گفت: مصرف گوشت نیز در دوران بیماری هیچ گونه منعی ندارد و گوشت سفید، قرمز، انواع کربوهیدارت ها و میوه ها متناسب با میل کودک باید مصرف شود.

وی تاکید کرد: باید تا پایان پاندمی کرونا و برای کاهش ریسک انتقال ویروس تمامی مواد غذایی بسته بندی نیز با دقت شست و شو، ضدعفونی  و طبخ شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، رشد بیشتر ویروس کووید ۱۹ در محیط‌ های مرطوب را یادآور شد و خاطرنشان کرد: دستگاه بخور برای مرطوب نگه داشتن مناسب نیست زیرا باعث رشد بیشتر ویروس کرونا می شود. همچنین والدین توجه داشته باشند اگر در منزل کسی مبتلا باشد با روشن کردن دستگاه بخور ممکن است احتمال انتقال ویروس به اطرافیان افزایش پیدا کند.

کد خبر 5018771

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا سرماخوردگی بازگشایی مدارس ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسن آنفلوانزا سیما سادات لاری انسولین دانشگاه علوم پزشکی ایران سازمان غذا و دارو سعید نمکی کووید 19 تغذیه اهدای خون دیابت بازگشایی مدارس سازمان نظام پزشکی عضو هیئت علمی دانشگاه دانش آموزان ویروس کرونا سیستم ایمنی بیماری ها صالح پور کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۲۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید

آفتاب‌‌نیوز :

به نقل از دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، اگر به آسم یا سایر بیماری‌های تنفسی مبتلا هستید و یا آلودگی هوا نفس شما را تنگ کرده است با مصرف مواد غذایی زیر می‌توانید راحت‌تر نفس بکشید.

افراد می توانند با مصرف سیر، غلات کامل، لوبیا و سیب با وجود داشتن بیماری اسم راحت تر تنفس کنند.

بیماران مبتلا به آسم یا سایر بیماری های تنفسی با مصرف روغن زیتون، قهوه، ماهی سالمون، چای سبز، دانه ها و سبزیجات چلیپایی راحت تر نفس بکشند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • برپایی نمایشگاه هفته مشاغل در هنرستان دخترانه فاطمه الزهرا (س) صالح آباد + تصاویر
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • ایمنی تاورکرین‌ها در پایتخت بیشتر می‌شود
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید