Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران به نقل از ایسنا، علی ربیعی در نشست خبری هفتگی خود با نمایندگان رسانه‌های داخلی و خارجی در ابتدا با بیان اینکه موضوع مدرسه، آموزش و شیوع کرونا از مهمترین مسائل هفته اخیر بود، اظهار کرد: مبارزه ما با دو ویروس تحریم و کرونا مبارزه‌ای برای بقای ملی است. ما باید حمایت از دانش‌آموزان و سلامت‌شان را در کنار انجام امر آموزش به خوبی پیش ببریم و این یک آزمون ملی برای ماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دغدغه اولیاء دانش آموزان توجه شد

وی افزود: امروز معلمان متعهد ما در خط مقدم این پیکار قرار دارند و مناسبات آنان با دانش‌آموزان و اولیاءشان کاملا متفاوت با همیشه است. ضرورت تحرک دانش‌آموزان و تاکید بر تمرین اجتماعی شدن، شیوه استفاده از فضای مجازی و انجام امور مربوط به تعلیم و آموزش از جمله مواردی است که در ستاد ملی کرونا و دولت درباره آن بحث شد و به دغدغه اولیا هم در این زمینه توجه کافی داده شد.

 

آخرین تصمیمات برای پیش برد طرح مسکن ملی

سخنگوی دولت تاکید کرد: همچنین در طرح ملی مسکن قرار شد که انگیزه ایجاد شود و تصمیم گرفته شد که پنجاه درصد از اراضی مازاد دستگاه‌ها که به وزارت مسکن برای خانه‌سازی واگذار می‌شود، به مسکن‌دارشدن کارکنان خود آن دستگاه‌ها بینجامد و تصور می‌کنیم که این کار در پیش‌برد طرح مسکن ملی اثر مثبتی دارد.

کشورهای اروپایی دچار موج سوم کرونا شدند

سخنگوی دولت همچنین در  پاسخ به سوال خبرگزاری ایسنا مبنی بر اینکه رییس‌جمهوری در سخنانشان بارها از دوگانه‌هایی همچون «نان و جان»، «دین و جان» و در روزهای اخیر «آموزش و جان» سخن گفته‌اند اما پرسش اینجاست که آیا آمار ابتلای ایرانیان به کرونا نشان‌دهنده موفقیت در زمینه‌ی برقراری تعادلی میان این دوگانگی‌ها بوده یا خیر؟ گفت: اتقافا برگزاری و ایجاد تعادل بین این دوگانه ها رمز موفقیت ما بوده است.

وی ادامه داد: برگزاری این دوگانه ها باعث جلوگیری از افراط و تفریط است. اتفاقا اینجا جای مقایسه با سایر کشورهای دیگر هم هست. کشورهای اروپایی دچار موج سوم شدند و برخی کشورها در فستیوال ها و اجتماعات نتوانستند مراعات کنند.

وی خاطرنشان کرد: اجازه بدهید آخرین موضوع برگزاری دین و جان را بگویم که شاهد بودیم که مردم در عزاداریها تمام پروتکل ها را رعایت کردند. همکاران ما در وزارت بهداشت در گزارشی که ارائه کردند پروتکل های بهداشتی به اندازه مطلوبی مراعات شده است.

از مرحله دوگانه جان و نان عبور کردیم 

سخنگی دولت ادامه داد: در مورد دو گانه نان و جان ما از این مرحله عبور کردیم. از ۱۷ درصد رعایت پروتکل ها امروز گزارش ناظران وزارت بهداشت نشان می دهد در صنوف ۷۷.۵ درصد در ادارات و بانکها ۹۰ درصد پروتکل ها رعایت شد و تعطیلات کمی داشتیم. الان هم به رشد رسیدم، ما رشد منفی کمی را تجربه کردیم و امسال خوشبختانه نشان می دهد از رکود خارج می شویم.

وی تاکید کرد که هر گونه تحلیل شرایط بدون دیدن محدودیت های طاقت فرسا و نفس گیر تبیینی صادقانه نیست. 

کارشناسان پرورشی و آموزشی تاکید داشتند مدارس باز شود

ربیعی در پاسخ به این پرسش که علت تاکید بر حضور دانش‌آموزان در مدارس چیست، تصریح کرد: آقای رییس‌جمهوری در همان جلسه به طور صریح اعلام کردند که هیچ اجباری در مدرسه رفتن وجود ندارد اما تمام کارشناسان پرورشی و آموزشی حساسیت داشتند که مدرسه باز شود و در این زمینه به آسیب‌های جسمانی و روانی که در پی مدرسه نرفتن بچه‌ها پیش می‌آمد اشاره می‌کردند و به همین دلایل هم مدرسه‌ها باز شد.

وی یادآور شد: البته از امکانات آموزشی شبکه شاد هم می‌توان استفاده کرد ولی بازهم تاکید می‌کنیم که حضور در مدرسه اجباری نیست اما مدارس باز است و نیز لازم است که ارتباط دانش‌آموزان با مدارس حفظ شود، حال یا به صورت حضور فیزیکی یا به صورت مجازی.

 

جامعه را پادگانی اداره نمی کنیم چه برسد به مدرسه

سخنگوی دولت با اشاره به استفاده از واژه پادگان در سخنان رییس جمهوری درباره مدارس و مفهوم آن اظهار کرد: پادگان دو مفهوم دارد، یکی اداره جامعه به صورت پادگانی که مشخص است ما با آن مخالف هستیم و دیدگاه ما این نیست و نظام جمهوری اسلامی هم بر این مبنا قرار نگرفته است پس جامعه را اینطور اداره نمی‌کنیم چه برسد به مدرسه. اما مفهوم دوم در این زمینه وجود آن نظمی است که در پادگان‌ها دیده می‌شود و تاکید رییس جمهوری هم بر همان بخش بود.

ربیعی ادامه داد: این به معنای شرایطی است که در آن پروتکل‌ها در مدارس با نظمی دقیق رعایت شود. پس در این زمینه هم ما شاهد یک بازنمایی جهت‌دار هستیم که اخیراً هم باب شده و در سخنان مقامات دولتی و به ویژه رییس‌ جمهوری یک بخش برجسته می‌شود و مدام بر آن تأکید صورت می‌گیرد، درحالی که می‌دانیم گاهی این برجسته‌سازی‌ها مغرضانه است.

تکمیل می شود...

اخبار مرتبط ۱۵ هزار بسته حمایتی در البرز توزیع می شود وزارت بهداشت ، طرح ساماندهی ارائه خدمات به جامعه عشایری را ابلاغ کند فرماندار دزفول: معلمان برقرارکننده امنیت فرهنگی جامعه هستند مسئولان به فکر حل مشکلات مردم باشند نمایندگان مجلس درموضوع FATF به نظر کارشناسان توجه کنند

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا جامعه رییس جمهوری مدرسه نظام جمهوری اسلامی وزارت بهداشت سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی رییس جمهوری دانش آموزان پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۳۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور : دانش آموزان تهرانی از وقتی پای مدرسه به شهر باز شد با پای مبارک به مدرسه می‌رفتند؛ یعنی مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس را پیاده گز می‌کردند. بااین‌حال با رشد مدارس نوین و رونق گرفتن مدارس متوسطه کم‌کم بحث جابه‌جایی دانش آموزان جدی شد؛ به‌خصوص جابه‌جایی دانش‌آموزانی که از مسیرهای طولانی باید به شهر می‌آمدند و درس می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«داریوش شهبازی» مولف و محقق، درباره نخستین سرویس‌های مدارس تهران می‌گوید: «سیستم تحصیلی در تهران بیشتر بر روی محله‌ها متمرکز بود؛ یعنی هر محله یا روستایی مکتب‌خانه خودش را داشت. بعد از اینکه مدارس دبستانی توسعه پیدا کرد به علت کمبود مدرسه، بچه‌ها پیاده باید مسیرهای طولانی را برای رسیدن به مدرسه طی می‌کردند. یادم می‌آید وقتی ۷ سالم بود در مدرسه‌ای در محله زرگنده تحصیل می‌کردم. آن روزها برخی خانواده‌های پولدار شمرونی بچه‌هایشان را با ماشین شخصی و راننده به مدرسه می‌فرستادند که نوعی سرویس خصوصی بود.»

شهبازی می‌افزاید: «تقریباً اواخر دوره پهلوی دوم بحث سرویس‌های مدارس در تهران جدی شد. در حقیقت رونق سرویس‌های مدارس با توسعه شهر تهران و مشکلات تصادف، ایمنی و امنیت دانش‌آموزان گره خورده بود. دورانی که ما درس می‌خواندیم تنها خطری که دانش آموزان را تهدید می‌کرد گرگ‌های بیابان و سگ‌های ولگرد بودند!»

«عباس حسینی» نویسنده کتاب معروف «این اتولی که من داشتم...» درباره نخستین سرویس‌های مدارس شهر تهران می‌گوید: «در دوران پهلوی دوم برخی از مدارس بزرگ تهران برای دانش آموزان سرویس مدرسه راه‌اندازی کردند. اتوبوس‌های خاص که زردرنگ هم بودند. مدرسه هدف و مدرسه ایران و کالج (البرز) در تهران سرویس مدرسه داشتند مخصوص دختران دانش‌آموز بیشتر از سرویس استفاده می‌کردند.»

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

کد خبر 849180 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • وزیر اسبق بهداشت: طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • اجباری نبودن لباس فرم برای دانش آموزان
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • کنایه روزنامه جمهوری اسلامی به مولوی عبدالحمید
  • لباس فرم برای دانش آموزان اجباری نیست
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند