Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-06@13:07:07 GMT

راه اندازی سامانه معاملات طلا و سکه

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۲۳۰۳۶

نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر از راه اندازی سامانه معاملات طلا و سکه تا پایان سال خبر داد.

آقای محمدکشتی آرای درباره آخرین اقدامات در زمینه راه اندازی سامانه معاملات طلا و سکه در کشور، گفت: سامانه طراحی شده، از نظر کارایی و هدف شبیه به سامانه سنا است که به صورت کشوری است و این سامانه در اختیار سازمان های نظارتی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در کشور هیچ اطلاعات و آماری دقیق و قابل استناد از میزان طلای موجود، داد و ستد، طلا های خانگی و ... وجود ندارد.
نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر با اشاره به اینکه این سامانه در مراحل طراحی قرار دارد، گفت: در نظر داریم تا با انجام عملیات و اقدامات لازم و تکمیل این سامانه، تا پایان امسال کار رونمایی و راه اندازی انجام شود.
به گفته کشتی آرای، با راه اندازی این سامانه و همچنین با توجه به آغاز به کار سامانه محاسبه مالیات بر ارزش افزوده از سال ۱۴۰۰ به بعد، می توان از بسیاری از معاملات مشکوک، پولشویی، دلال بازی و ... جلوگیری کرد. این سامانه به گونه ای طراحی شده که حافظ منافع مشتریان و فعالان صنف طلا و سکه است و بی شک اتفاق خوبی برای سر و سامان دادن به این بازار است.
وی با تاکید بر اینکه راه اندازی این سامانه مزیت های قابل توجهی دارد، ادامه داد: نکته مثبت این سامانه، از بُعد امنیتی و پیگیری هر نوع سرقت مسلحانه، موارد امنیتی و ... است و همه سرقت ها و ... از طریق این سامانه قابل ردگیری است که به نظرم می تواند اتفاق خوب و قابل توجهی برای مردم باشد.
نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر در ادامه تاکید کرد: در کنار این سامانه اپلیکیشنی نیز از سوی اتحادیه در حال طراحی است تا به وسیله آن همه معاملات افراد و اشخاص از طریق اتحادیه قابل بررسی و کنترل است.

برچسب ها: طلا ، سکه ، اتحادیه طلا و جواهر لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000JyL

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: طلا سکه اتحادیه طلا و جواهر اتحادیه طلا و جواهر راه اندازی طلا و سکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۳۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد




به گزارش خبرگزاری صداوسیما،به نقل از خانه ملت، علی خضریان در تشریح نشست این کمیسیون در خصوص بررسی آخرین وضعیت سامانه ستاد بابیان اینکه استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی یکی از راهکارهای کلیدی مبارزه با فساد است افزود: الکترونیکی کردن فرآیند انجام معاملات از طریق سامانه‌های الکترونیکی در مسیر شفافیت گامی مهم است که نظارت بر خط و سریع را ممکن می‌کند.

این نماینده مجلس گفت: افزایش بهره وری و کاهش کسری بودجه با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از بودجه دولت صرف انجام معاملات می‌شود، بخشی دیگر از مزایای این سامانه است همینطور سیاست‌گذاری، اجرای سیاست‌ها و ارائه خدمات با توجه به اهمیت معاملات دولتی در اقتصاد و نقش و جایگاه آن در پیشرفت کشور، توجه به تصمیم سازی بر مبنای اطلاعات در این حوزه بسیار مهم است.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس تصریح کرد: با ایجاد سامانه ستاد می‌توان بر تمامی مراحل انجام معاملات نظارت کرد. همچنین با استفاده از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی می‌توان ظرفیت‌های نظارتی را افزایش داد.

خضریان با اشاره به اهمیت اصلاح ساختار بودجه مبتنی بر عملکرد و آمایش سرزمین خاطرنشان کرد: یکی از گلوگاه‌های اصلی نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، شفاف‌سازی منابع صرف شده و خروجی‌ها و پیامدها است که روش اصلی تحقق آن، استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت است با توجه به اهمیت این موضوعات کمیسیون اصل نود به عنوان بازوی نظارتی مجلس و اهمیت زیادی برای اجرایی شدن این سامانه داشته است.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس ادامه داد: در آخرین جلسه این کمیسیون نشستی با موضوع پیگیری انجام تکالیف قانونی مندرج در جزء ۳ و ۴ بند ک تبصره ۱۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور برگزار و مقرر شد جهت حل مسائل الکترونیکی شدن مزایدات دوایر اجرای ثبت سازمان ثبت اسناد و املاک، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی به شکلی عمل کند که تا در مهلت ۱۰ روزه مزایدات یک استان به صورت آزمایشی در سامانه ستاد ثبت شود. و مزایدات اراده تصفیه امور ورشکستگی در یک استان از این طریق انجام شود و مشکلات پیمانکار سامانه نیز پیگیری و مرتفع شده و گزارش همه اقدامات به کمیسیون ارسال شود.

دیگر خبرها

  • قیمت طلا امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نخستین چراگاه دست‌کاشت در کشور راه‌اندازی شد
  • مصوبات شورای شهر تهران قابل ردیابی شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • قیمت سکه امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قابل توجه دانش‌آموزان دهم، یازدهم و دوازدهم؛ سؤالاتی که در امتحان نهایی طرح می‌شود
  • بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید