Web Analytics Made Easy - Statcounter

صنعت گردشگری بخش اقتصادی مهم و در آمدزایی برای هر منطقه محسوب می شود اما این صنعت در گیلان، البته اگر بتوان برای آن نام صنعت را به کار برد جنبه تاریکی هم دارد که تا به حال به آن توجه زیادی نشده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از 8دی، از اوایل اسفند ماه سال گذشته بود که گیلان درگیر ویروس منحوس کرونا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویروسی که تعداد زیادی از مردم استان مان را تسلیم مرگ کرد و بسیاری از خانواده ها را داغدار.

از همان روزهای اولیه شیوع این ویروس، وزارت بهداشت با توصیه های مکررش مردم را از رفتن به سفر نهی کرد، مخصوصا سفر به استانی مانند گیلان که به شدت درگیر ویروس کرونا شده بود.

از آن طرف ماجرا که بخواهیم نگاه کنیم گیلان است و مناطق بکر طبیعی اش؛ مناطقی که هر روز بیشتر از دیروز به یمن وجود مسافران دستخوش تغییرات می شود. مسافرانی که پیامد صنعتی به نام گردشگری هستند. صنعتی که ظاهرا استان ما گیلان بیشتر از آنکه سودش را ببرد از آن زیان دیده و دچار خسران شده است.

صنعت گردشگری بخش اقتصادی مهم و در آمدزایی برای هر منطقه محسوب می شود اما این صنعت در گیلان، البته اگر بتوان برای آن نام صنعت را به کار برد! جنبه تاریکی هم دارد که تا به حال به آن توجه زیادی نشده است.

به طور مثال همین ورود پی در پی تورهای گردشگری خاص به استان در زمان اوج شیوع ویروس کرونا است که در واقع هیچ سودی برای اقتصاد استان ندارند. تورهایی که ضررشان صدبرابر بیشتر از امکان درآمدزایی شان برای منطقه است.

هجوم بی رویه مسافران به استان و حضور در مناطق بکر طبیعی و ییلاقی علاوه بر به خطرانداختن سلامت مردم منطقه، آسیب های فرهنگی و اجتماعی زیادی را نیز به دنبال دارد.

آسیب هایی که کمتر مسئولی به آن توجه می کند! در واقع مسئولی که جان مردم استان برایش مهم نیست چطور می توان انتظار داشت به فکر حفظ فرهنگ، اجتماع و سبک زندگی مردمش باشد.

این در حالی است که هجوم مسافران و تورهای گردشگری خاص که با غذاهای خاص تر سعی در جذب مخاطب و حضور مسافران در مناطق زیبای ییلاقی استان در این روزهای کرونایی دارند با واکنش قابل تأمل کاربران شبکه های اجتماعی در گیلان همراه شده است که در ادامه می بینید:

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۳۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقف تور‌های غیرمجاز گردشگری استان مرکزی در ایستگاه پلیس فتا

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: با تورهای غیرمجاز گردشگری در استان بدون اغماض برخورد جدی خواهد شد.

مسعود فرخی در این باره اظهار کرد: افراد یا گروه‌هایی که به صورت غیرمجاز اجراکننده تورهای کلوپ سافاری هستند، از طریق واحد حقوقی، پیگیری حقوقی و به پلیس فتا معرفی می‌شوند.

وی پیگیری قضایی و شکایات از افراد اجراکننده تورهای غیرمجاز، معرفی افراد اجراکننده تورهای غیر مجاز به پلیس فتا به منظور بستن صفحات مجازی و شماره تماس‌های تبلیغاتی آنها و همچنین معرفی این افراد به پلیس اماکن عمومی با هدف بستن  فضاهای تبلیغاتی آنان را از اقدامات این اداره کل در راستای جلوگیری از برگزاری تورهایی که بدون مجوز قانونی اجرایی می‌شوند، دانست و گفت: تاکنون سه جلسه تحت عنوان کارگروه امنیت گردشگران برگزار شده که در این کارگروه دستگاه‌های قضایی، انتظامی، نظارتی و ادارات و نهادهای مرتبط عضو هستند.

وی اظهار کرد: تورهای غیرمجاز گردشگری در استان دفتر فیزیکی ندارند و فعالیت‌های آنها به صورت آنلاین و در شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شود و لازم است پلیس فتا با آنها برخورد کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از اداره‌کل میراث‌ فرهنگی استان، فرخی با بیان اینکه متولیان تورهای غیرمجاز شناخت کافی از گردشگری ندارند، یادآور شد: این نوع تورها هیچگونه پوشش بیمه‌ای برای گردشگر قرار نمی‌دهند و در صورتی که در طول سفر مخاطره‌ای برای مسافران پیش بیاید یا صدمه‌ای ببینند، کسی مسئولیت آن را به عهده نمی‌گیرد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: تور کاذب مصر ۲۰۰ میلیون تومان! ورود به جنگل‌ های مازندران تا ۱۵ مهرماه ممنوع است

دیگر خبرها

  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • دستمزد راهنمایان گردشگری برای ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستمزد راهنمایان گردشگری برای ۱۴۰۳ مشخص شد
  • دستمزد راهنمایان گردشگری مشخص شد
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • توقف تورهای غیرمجاز گردشگری استان مرکزی در ایستگاه پلیس فتا
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • برخورد قاطع با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • توقف تور‌های غیرمجاز گردشگری استان مرکزی در ایستگاه پلیس فتا
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس