Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-29@17:37:35 GMT

فقط ۸ روز برای تعیین تکلیف هزاران خودروی دپو شده

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۲۵۴۷۵

فقط هشت روز دیگر تا پایان مهلت تعیین تکلیف و ترخیص خودروهای دپو شده در گمرک باقی مانده، اما همچنان وضعیت تعداد زیادی از آنها مشخص نیست.

26 شهریورماه پایان چهارمین مهلت برای تعیین تکلیف و ترخیص خودروهای دپو شده در گمرک است، مهلتی که بعد از به پایان رسیدن زمان مصوبه 29 بهمن‌ماه سال گذشته بار دیگر در اختیار صاحبان خودرو قرار گرفته تا با طی فرایند قانونی نسبت به ترخیص اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در پایان اردیبهشت‌ماه گزارش گمرک از این حکایت داشت که از 5108 دستگاهی که باید در فاصله بهمن‌ماه تا آن زمان ترخیص می‌شد فقط 1389 دستگاه خارج و 3700 دستگاه دیگر باقی ماند که این تعداد همگی نیاز به تمدید زمان برای ترخیص و فقط 1248 دستگاه مشمول زمان بودند، مابقی براساس مصوبه هیات دولت با توجه به این‌که جزو خودروهای دارای پرونده قضایی و همچنین خودروهای بالای 2500 سی سی یا مربوط به جانبازان بودند در قید زمان قرار نگرفته و بعد از حل مشکل آنها امکان ترخیص دارند.
اما از 1248 دستگاهی که باید در مهلت تعیین شده خارج می‌شد 1100 دستگاه فاقد ثبت سفارش بود ولازم بود وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به باز کردن سامانه ثبت سفارش اقدام کند در غیر این طورت امکان ترخیص برای آنها وجود نداشت، اما هنوز این اتفاق نیفتاده است.
در مورد مابقی خودروها نیز آنهایی که دارای پرونده قضایی هستند فقط در شرایطی که حکم برائت برای آنها صادر شود بدون نیاز به زمان ترخیص می شوند و دیگر خودروها با طی فرایند تعیین شده و بدون قید زمان در اختیار صاحبانشان قرار می گیرند.
این در حالی است که از زمان تعیین شده فقط هشت روز دیگر باقی مانده و مشخص نیست که اگر در این فاصله تکلیف این 1248 دستگاه در قید زمان مشخص نشود چه سرنوشتی در انتظار آنها خواهد بود، آیا با تمدید مجدد زمان ثبت سفارش برای آنها باز خواهد شد و یا اینکه تصمیم بر اعلام متروکه شدن آنها شده و برای تعیین تکلیف به سازمان اموال تملیکی سپرده می شوند.
این در حالی است که فعالان بازار خودرو پیش‌ از این با انتقاد از برخی سنگ اندازی‌ها در خصوص ترخیص خودروها معتقد بودند که تمدید زمان تا هنگامی که این ناهماهنگی وجود دارد گره ای از کار آنها باز نخواهد کرد.
این تعداد خودرو باقی مانده در گمرک در جریان ورود 12 هزار 260 دستگاه در سال های اخیر هستند که به دلایلی از جمله تغییر مقررات ارزی و یا ضوابط واردات خودرو و ممنوعیت ثبت سفارش آن در گمرک و بنادر دپو شده و بعد از چند مرحله تعیین زمان از سوی هیات وزیران بیش از 7000 دستگاه ترخیص و حدود 3800 دستگاه دیگر باقی ماند که باید از خرداد تا 26 شهریورماه تعیین تکلیف می شد که هنوز وضعین آن مشخص نیست.

برچسب ها: گمرک ، خودرو وارداتی ، دپو لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Jyu

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: گمرک خودرو وارداتی دپو تعیین تکلیف ثبت سفارش دپو شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۵۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی

به تازگی گمرک ایران لیست دریافت کنندگان ارز و واردکنندگان عمده کشور را منتشر کرده در حالی که قرار بود بانک مرکزی از فهرست مذکور رونمایی کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا گمرک ایران در گزارشی آمار عملکرد 100 وارد کننده اصلی کشور طی سال 1402 را با جزئیات تهیه کرده است. شرکت های بازرگانی دولتی ایران، آوا تجارت صبا، پشتیبانی امور دام و ماهیدشت کرمانشاه، خودروسازی مدیران،وزارت دفاع، پاک دیده، کرمان موتور، کوروش موتور، اکسون، غذایی کوروش، ذوب اهن، بهمن موتور، صبا پیشرو، طبیعت، ایران خودرو دیزل، داریا همراه پایتخت، فولاد مبارکه، کروز، سایپا و آرین موتور در صدر این لیست قرار دارند.

به گزارش تسنیم، در این لیست واردات شرکت بازرگانی دولتی حدود 42 درصد و کالای ترخیص شده شرکت پشتیبانی امور دام 53 درصد کاهش یافته است. اما واردات شرکت ماهیدشت کرمانشاه حدود 112 درصد و ترخیص اقلام مرتبط با وزارت دفاع 123 درصد افزایش یافته است. واردات شرکت فولاد مبارکه تقریبا نصف شده اما ترخیص اقلام مرتبط با شرکت خدمات حمایت کشاورزی 52درصد زیاد شده است.

در فهرست برترین های واردات 1402 واردات شرکت توسعه کشت و صنعت اکسون 236 درصد افزایش یافته است.

به گزارش تسنیم،چندی قبل بانک  مرکزی اعلام کرده بود؛ جزییات ارز تخصیص یافته و تامین شده برای شرکتهای مختلف را منتشر خواهد کرد. جزئیات این فهرست میتواند تا حدودی وضعیت اولویت دهی تخصیص ارز  به شرکتها و بنگاههای اقتصادی را شفاف کند. این درحالی است که هنوز خبری از فهرست بانک مرکزی نیست و گمرک وضعیت واردات سالهای 1402 و 1401  صد شرکت بزرگ را منتشر کرده که از این طریق میتوان یک براورد اولیه از میزان ارز دولتی و نیمایی تخصیص یافته به این شرکتها در دست داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • رئیس دادگستری تهران : تا ۲۷ خرداد تمامی وسایل نقلیهٔ توقیفی از پارکینگ‌ ها خارج می‌شوند
  • تابع فضاسازی ها تصمیم قضائی نمی گیریم
  • صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • فرصت برای تعیین تکلیف املاک ادارات کرمان
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی