Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-30@11:45:52 GMT

زمان صدور کارت سوخت به ۲ ماه می‌رسد

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۲۵۶۸۹

زمان صدور کارت سوخت به ۲ ماه می‌رسد

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با بیان اینکه صدور کارت سوخت بخش خودروهای عمومی گازوئیلی زیر ۲۰ روز صادر و ارسال می‌شود و هیچ تأخیری نیز تاکنون به‌وجود نیامده گفت: درخواست‌های خردادماه برای کارت سوخت در حال تولید و ارسال است و درخواست‌های مربوط به تیرماه حداکثر تا هفته آینده تولید و صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «انرژی امروز» از خبرگزاری صداوسیما، فاطمه کاهی در تشریح وضع نحوه صدور کارت‌های سوخت‌ المثنی افزود: در شرایط کنونی حداکثر زمانی که برای صدور کارت سوخت در نظر گرفته شده حدود سه ماه است.

وی با تأکید بر اینکه تنها در بخش بنزین کارت سوخت صادر نمی‌شود و در بخش گازوئیل نیز کارت سوخت صادر می‌کنیم، تصریح کرد: گازوئیل به دلیل اینکه بیشتر مربوط به خودروهای همگانی است و به‌طور طبیعی در حمل‌ونقل نقش مهمی دارد، از این رو کمترین زمان را برای صدور کارت این نوع خودروها اختصاص می‌دهیم.

زمان صدور کارت سوخت به ۲ ماه می‌رسد

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تأکید کرد: صدور کارت سوخت بخش خودروهای عمومی گازوئیلی زیر ۲۰ روز صادر و ارسال می‌شود و هیچ تأخیری نیز تاکنون به‌وجود نیامده است. در حوزه بنزین نیز اولویت‌بندی صورت‌ گرفته، به‌گونه‌ای که خودروهای عمومی و وانت‌بارها کمتر از یک ماه کارت سوخت خود را دریافت کردند.

کاهی درباره صدور کارت سوخت خودروهای شخصی و موتورسیکلت‌ها گفت: تأخیر به‌وجود آمده در این بخش بوده که دلیل آن نیز شیوع ویروس کروناست. تعهدی که وزارت نفت برای صدور کارت سوخت دارد، حدود دو ماه بوده استو من گمان می‌کنم تا مهرماه به حال عادی بازگردیم و بتوانیم طی دو ماه کارت سوخت متقاضیان را صادر کنیم.

کارت سوخت مفقودی چند روز در جایگاه می‌ماند؟

رئیس روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به کارت‌های سوخت مفقودی و سرنوشت آنها گفت: اگر کارت هوشمند سوخت افراد در جایگاه بماند، سه روز در همان جایگاه می‌ماند و پس از این زمان، به‌مدت یک هفته در نواحی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران نگهداری می‌شود و پس از آن اگر صاحب کارتش را دریافت نکرد، باید درخواست المثنی بدهد.

کاهی با بیان اینکه بیش از ۵۰۰ هزار کارت سوخت در باجه‌های معطله پست است، گفت: علت این موضوع ممکن است تغییر آدرس، یا نقل و انتقال خودرو در ابتدای خرید، یا دلایل دیگر باشد که در این شرایط هموطنان می‌توانند با مراجعه به پست و ارائه مدارک شناسایی و خودرو، کارت را دریافت کنند.

نیازی به تغییر نام کارت سوخت نیست

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا نیاز است دارنده خودرو کارت سوخت را به نام خود کند؟ گفت: اطلاعاتی که در تراشه کارت سوخت درج شده مربوط به خودرو بوده، اما اطلاعاتی که روی کارت نوشته شده مربوط به مالکی است که هنگام صدور کارت مالک خودرو بوده است و نیازی به تغییر نام آن نیست.

برچسب هاشرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران (NIOPDC) فاطمه کاهی کارت سوخت

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران NIOPDC کارت سوخت آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی صدور کارت سوخت کارت سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۵۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارت سوخت این خودرو ها باطل می شود

وزیر اقتصاد در نامه‌ای به وزیر راه و شهرسازی خواستار عدم‌تخصیص سهمیه سوخت به خودروهای بنزینی و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث با جدیت و قوت بیشتر شده است    به گزارش تسنیم؛ بر اساس ماده 48 قانون بیمه شخص ثالث، صدور کارت و سهمیه سوخت وسایل نقلیه بدون بیمه‌نامه شخص ثالث، ممنوع است. برهمین اساس نیز تا کنون مقدمات حذف کارت سوخت تاکسی‌ها و خودروهای گازسوز انجام شده است.   طبق اظهارات جدید رئیس کل بیمه مرکزی، 23 هزار کارت سوخت تاکسی ماه گذشته در تهران به دلیل نداشتن بیمه شخص ثالث باطل شده است؛ او تأکید دارد که طبق قانون بناست خودرو‌های فاقد بیمه شخص ثالث کارت سوختشان متوقف شود.   در تازه‌ترین اقدام، وزارت اقتصاد و بیمه مرکزی نسبت به حذف سهمیه سوخت خودروها و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه شخص ثالث گام برداشته اند؛ برهمین اساس نیز وزیر اقتصاد در نامه‌ای به وزیر راه و شهرسازی خواستار عدم‌تخصیص سهمیه سوخت به خودروهای بنزینی و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث با جدیت و قوت بیشتر شده است.   خاندوزی در نامه به بذرپاش نوشته است:   ضمن تشکر و قدردانی از تلاش مستمر همکاران آن وزارتخانه شاغل در ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت در اجرایی نمودن مفاد ماده 48 قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه و غیرفعال نمودن کارت سوخت خودروهای گازسوز فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث در فاز اول اجرای ماده قانونی یادشده، با توجه به نتایج مثبت حاصله از اجرای این ماده قانونی که منجر به افزایش پوشش بیمه‌ای وسایل نقلیه و همچنین صرفه‌جویی در مصرف روزانه میلیونها لیتر نفت و گاز شده است خواهشمند است دستور فرمایید در گام بعدی اجرای طرح عدم‌تخصیص سهمیه سوخت به خودروهای بنزینی و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث با جدیت و قوت بیشتری در دستور کار قرار گیرد تا در آینده شاهد تداوم اثرات مثبت اجرای این ماده قانونی باشیم.   در پایان خاطرنشان می‌سازد همکاران این وزارت در بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران آماده هرگونه همکاری و مساعدت می‌باشند تا این مرحله از اجرای قانون نیز با شایستگی عملیاتی گردد. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بیمه‌نامه شخص ثالث ندارید، بخوانید نرخ رشد حق بیمه شخص ثالث ۳۵.۵درصد اعلام شد جزئیات سهمیه‌بندی جدید بنزین مشخص شد

دیگر خبرها

  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مسدود شدن ۲۹۰ کارت سوخت در کردستان
  • کارت سوخت این خودرو ها باطل می شود
  • دستگیری قاچاقچی با ۳۲ کارت سوخت در بم
  • دستگیری یک قاچاقچی با ٣٢ کارت سوخت در بم
  • ضربه مهلک قاچاق کالا بر پیکر اقتصاد
  • بازداشت قاچاقچی با ۳۲ کارت سوخت در بم
  • فروش بیش از ۵۲۶ میلیارد و ۹۷۲ میلیون تومان فرآورده‌های نفتی
  • کارت سوخت در بازار سیاه
  • کار از جاره کارت سوخت خودرو گذشت / فروش با قیمت ۳۰ میلیون تومان!