Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-29@19:50:37 GMT

نفت در پایین‌ترین قیمت دو ماه اخیر ایستاد

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۲۵۷۳۴

به گزارش اکوفارس به نقل از ایسنا، بهای معاملات نفت بازار لندن پس از سقوط ۱.۵ درصدی در روز دوشنبه، در معاملات سه شنبه نزدیک ۴۲ دلار در هر بشکه معامله شد. از ۱۰ پالایشگاهی که در نظرسنجی بلومبرگ شرکت کردند، تنها چهار پالایشگاه اعلام کردند با کاهش قیمت فروش اکتبر توسط شرکت آرامکو، نفت بیشتری از عربستان سعودی خریداری خواهند کرد زیرا مصرف پایین تر از سطح پیش از شیوع ویروس کرونا مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج این نظرسنجی نشان دهنده کندی تقاضا در آسیا به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت جهان است.

در این بین، دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا اعلام کرد که قصد دارد روابط اقتصادی با چین را محدود کند و تهدید کرد شرکتهای آمریکایی که در خارج اشتغالزایی کنند را مجازات خواهد کرد و کسانی که با چین روابط تجاری دارند را از گرفتن قراردادهای فدرال محروم می کند. وی به زمان اجرای این سیاستها اشاره نکرد اما این اقدامات را در چارچوب برنامه دور دوم ریاست جمهوری خود قرار داد.

احیای ضعیف تقاضای آسیا برای نفت، پایان فصل تعطیلات تابستانی آمریکا و عرضه بیشتر از سوی گروه اوپک پلاس دورنمای کوتاه مدت قیمتهای نفت را تیره تر کرده است. به گفته ویوک دهار، تحلیلگر کالا در بانک کامن ولث استرالیا، کاهش قیمت فروش نفت از سوی سعودیها نشان می دهد که روند احیای تقاضا تا چه حد تضمین نشده است. حمل و نقل همچنان اوضاع بسیار پرچالشی دارد و سوختهای حمل و نقل دو سوم از تقاضا برای نفت را تشکیل می دهند.

بهای نفت برنت برای تحویل در نوامبر ۰.۱ درصد کاهش یافت و به ۴۱ دلار و ۹۵ سنت در هر بشکه رسید. بهای نفت وست تگزاس اینترمدیت برای تحویل در اکتبر ۱.۹ درصد کاهش یافت و به ۳۹ دلار و دو سنت در هر بشکه رسید.

بر اساس گزارش بلومبرگ، چین که نقش بسیار بزرگی در حمایت از قیمتهای نفت در اوایل سال میلادی جاری داشت احتمالا در چند ماه آینده کمک چندانی نخواهد کرد. بزرگترین واردکننده نفت جهان در اوت برای دومین ماه متوالی نفت کمتری خریداری کرد و احتمالا خریدش پایین خواهد ماند زیرا سهمیه واردات پالایشگاههای خصوصی پس از خرید زیادی که اوایل سال داشتند به پایان رسیده است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۵۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد

بانک مرکزی اعلام کرد: تورم سالانه تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی در این مقطع است. همچنین تورم نقطه به نقطه تولیدکننده با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین سال جاری رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در گزارش بانک مرکزی آمده است: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، سیاست بانک مرکزی در سال جاری هدف‌گذاری برنامه‌ریزی شده برای تداوم کاهش تورم و نرخ رشد نقدینگی به همراه هدایت هدفمند اعتبارات بانکی به سمت تولید است. در همین راستا بررسی‌ها نشان می‌دهد سیاست‌ها و اقدامات اتخاذ شده توسط مجموعه اقتصادی دولت و بانک مرکزی در ابتدای سال جدید در راستای بهبود متغیرهای کلان اقتصادی و به خصوص مهار تورم موفقیت‌آمیز بوده است. به طوری که بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده بیانگر ادامه روند کاهشی این شاخص در فروردین سال ۱۴۰۳ می‌باشد. بر اساس آخرین آمار، تورم دوازده‌ماهه شاخص بهای تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ماه سال ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی نرخ تورم شاخص بهای تولیدکننده در این مقطع است.

در همین راستا تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده نیز در ادامه روند کاهشی خود از سال گذشته، با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین‌ماه سال جاری رسیده است. بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده به تفکیک گروه‌های اصلی «کالا» و «خدمت» در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ حاکی از کاهش تورم نقطه به نقطه هر دو گروه اختصاصی «کالا» و «خدمت» به ترتیب از ۴۱.۰ و ۴۰.۰ درصد در فروردین سال ۱۴۰۲ به ۲۰.۶ و ۳۱.۴ درصد در فروردین سال ۱۴۰۳ است.

تورم ماهانه شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ به ۱.۳ درصد رسید. بررسی تورم ماهانه به تفکیک گروه‌های اختصاصی «کالا» و «خدمت» نیز حاکی از تحقق تورم ۲.۱ درصدی گروه کالا (ضریب اهمیت ۶۵.۷ درصد) با سهم از تورم ۱.۴ واحد درصد و تورم ۰.۴- درصدی خدمات (ضریب اهمیت ۳۴.۳ درصد) با سهم از تورم ۰.۱- واحد درصد می‌باشد.

گزارش بانک مرکزی از تورم تولیدکننده در فروردین ۱۴۰۳ را می‌توانید از اینجا دریافت کنید.

کد خبر 748679

دیگر خبرها

  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۰ ارديبهشت
  • قیمت پایین تلویزیون ۴K هواوی خبرساز شد/ عکس
  • بازگشت قریب الوقوع بیت کوین به ۳۰ هزار دلار
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳
  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟
  • جدیدترین قیمت رمزازها در جهان : ۸ ارديبهشت
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد
  • سقوط سودآوری بیت‌کوین