Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@14:03:28 GMT

۶ اثر تاریخی شیروان نیاز به مرمت دارد

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۲۶۶۸۵

۶ اثر تاریخی شیروان نیاز به مرمت دارد

میثم زارع روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این آثار تاریخی شامل مرمت غارهای هنامه، قلعه تیموری، ارگ دوین، ارگ نادری، خانه هاشمی و خانه پرهیزکار در بخش مرکزی و شهر زیارت است.

وی با بیان اینکه هنوز اعتبارات مرمت آثار تاریخی شهرستان مشخص نشده است گفت: براساس نظر کارشناسان برای مرمت آثار تاریخی مزبور، ۲ میلیارد ریال اعتبار لازم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زارع با اشاره به اینکه سال گذشته سه میلیارد اعتبار برای مرمت بناهای تایخی این شهرستان تخصیص یافت افزود: اینک مرمت حمام خزینه پیرشهید واقع در بخش مرکزی شهرستان آغاز شده که روند اجرایی خوبی دارد و تا ۴۰ روز آینده به اتمام خواهد رسید.

سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شیروان گفت: برای این اثر تاریخی ۲.۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی تخصیص داده شده که محوطه سازی آن را دهیاری روستا قصد دارد انجام دهد.

زارع با اشاره به اهمیت و حفاظت آثار تاریخی شهرستان افزود: هر سال تمام آثاری که مرمت می شوند به صورت کاربری در اختیار دهیاران قرار می دهیم تا تخریب نشوند و قصد داریم در محل چهارتاقی تیموری واقع در امام زاده حمزه رضا(ع) شیروان مکانی برای فروش فعالیت های فرهنگی انجام شود و کاربری فرهنگی داشته باشد.

وی گفت: چنانچه کسی برای کاربری فرهنگی در این‌گونه مکان های تاریخی اقدام کند برای حفاظت از این آثار ارزشمند، از آن استقبال خواهیم کرد و اجاره بامیزان محدودی انجام می شود.

در چهار دهه گذشته، ۶۵  اثر تاریخی این شهرستان خراسان شمالی در فهرست آثار ملی ثبت شده است.

برچسب‌ها مرمت میراث فرهنگی شیروان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مرمت میراث فرهنگی شیروان مرمت میراث فرهنگی شیروان آثار تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۶۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد

حسن عباسی فرماندار ویژه مهاباد امروز در نخستین جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، گفت: صنعت گردشگری یکی از شاخص‌های توسعه‌ای شهرستان مسافرپذیر مهاباد بوده که توسعه زیرساخت و تقویت این بخش در دستور کار قرار دارد.

وی بر حفظ و نگهداری از اماکن تاریخی تاکید کرد و ادامه داد: مکان‌های باستانی در مناطق مختلف نیز باید با استفاده از تابلو و علائم صیانت شوند.

واحد جولایی رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مهاباد هم اظهار کرد: پارسال برای ۱۰ اثر فاخر شهرستان با هدف ثبت ملی تشکیل پرونده شده که امسال نسبت به لوح رسمی ثبت‌ملی آنها اقدام خواهد شد.

وی بیان کرد: همچنین پارسال ۵ کارگاه آموزشی در حوزه صنایع‌دستی با حضور اساتید برجسته برگزار شد و مورد استقبال شهروندان نیز قرار گرفت.

وی یادآورشد: بازسازی مساجد تاریخی، مرمت موزه، توسعه روستا‌های هدف گردشگری، سکوسازی اماکن تاریخی و ساماندهی زیرساخت‌های گردشگری از دیگر اقدامات پارسال بود.

بابک رستم‌پور شهردار مهاباد هم در این جلسه بیان کرد: ۲۳ میلیارد ریال برای مرمت، بازسازی و حفظ اماکن تاریخی سطح شهر در بودجه امسال پیش‌بینی شده است.

وی بیان کرد: محوطه‌سازی، حفظ بافت‌های تاریخی، کمک به اجرای طرح‌های گردشگری از دیگر برنامه‌های شهرداری در حوزه گردشگری شهرستان است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • به جای واکنش احساسی، چهره واقعی اسلام را به دنیا نشان دهیم
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • مرمت پل خاتون کرج آغاز شد
  • نیاز ۱۰۰ میلیارد تومانی اجرای طرح‌های آبرسانی شیروان
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • عمارت «شجاع‌السلطنه» بهار در دو قدمی تخریب
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • آثار عیلامی در خطر تعرض است؟