Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: دولت برای سال ۹۹، مبلغ ۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای مترو به شهرداری های سراسر کشور اختصاص داده است.

«محمدباقر نوبخت» در مراسم کلنگ زنی خط ۱۰ مترو تهران با اشاره به دلیل حضور خود در این آیین گفت: تکمیل توسعه خط هفت مترو و آغاز خط ۱۰ با طول ۴۳ کیلومتری، می ارزید که از سوی دولت برای تشکر از اینکه به مردم خوب و بزرگ تهران خدمت ارایه می شود، کسی حضور داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حضور من به عنوان عامل مشارکت در فعالیت قطار شهری تهران و مترو هست.

نوبخت افزود: دولت خود را موظف می داند برای رفاه حال مردم شهرها به ویژه در حمل و نقل برون شهری از طریق ریل و خطوط مترو مشارکت داشته باشد.

وی گفت: خاطرم هست که سال گذشته درخواست این بود که ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ میلیارد تومان از سوی دولت از  طریق اوراق مشارکت، تسهیل صورت گیرد که با همه مشکلاتی که دولت از نظر مالی داشت به تعهد خود عمل کرده ایم.

وی افزود: اعلام کردیم که از محل تبصره ۱۸ هم آمادگی داریم که شهرداری تهران برخوردار شود، سهم خود را عمل کردیم وباز هم آمادگی داریم.

نوبخت با بیان اینکه دلسوزی و دغدغه رییس شورا را برای خدمت بیشتر مردم تحسین می کنم، گفت: با استعاره از مولانا باید بگویم، «چون که گل رفت و گلستان شد خراب بوی گل را از که جوییم از گلاب».

وی خطاب به محسن هاشمی ادامه داد: هر چند نماد سازندگی کشور حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی از جمع ما رفتند اما آرمان، اراده و نگاه بلند وی، به توسعه کشور هست و خوشحالم که شما این مسیر را ادامه می دهید و ما باید این مسیر را دنبال کنیم.

نوبخت در ادامه سخنان خود با بیان اینکه وظیفه دولت فقط تهران به عنوان مرکز تردد نیست، اظهارداشت: در شهرهای دیگر مثل تبریز، مشهد، شیراز و اصفهان و البرز هم مشارکت را ادامه می دهیم و تا آخرین ریال تعهد خود را تا کنون انجام دادیم و باز هم انجام می دهیم.

معاون رییس جمهوری افزود: برای سال ۹۹ مبلغ ۸۵۰۰ میلیارد تومان دولت برای مترو به شهرداری ها اختصاص داده و سهم تهران متناسب با برنامه ای است که شهرداری خواهد آورد.

نوبخت در ادامه با اشاره به بازدید از مترو تبریز گفت: وقتی تبریز را بازدید می کردم، احساس می کردم شهری دیگری زیر تبریز قرار دارد و سایر استانها هم به همین وضع است.

وی افزود: دولت آقای روحانی به عنوان دولت ریل نامیده شد، این نامی نیست که دولت انتخاب کرده باشد بلکه این می تواند صفتی باشد برای دولت.

نوبخت در ادامه تاکید کرد: باید بگویم دولت مرکز استان همدان، و کرمانشاه، مرکز آذربایجان غربی و سپس رشت  را به شبکه سراسری وصل کرد.

وی در ادامه با اشاره به اقدامات دولت در حوزه حمل و نقل ریلی  گفت:  بین میانه تا بستان آباد ۱۳۲ کیلومتر دوخطه شد و اکنون بستان آباد به تبریز و قزوین به زنجان و امسال کردستان هم به شبکه سراسری وصل می شود.

نوبخت افزود: مثلث کردشگری اصفهان، شیراز و یزد، هم از مسیر خط اقلید به یزد کامل می شود.

وی با بیان اینکه ۷۰۰ کیلومتر را  تا پایان دولت اجرا می شود، افزود: با ریل گذاری از چابهار به خاش، چابهار به عنوان بندر اقیانوسی غیر تحریمی به زاهدان وصل می شود.

وی گفت: این اقدامات گوشه ای از دولت ریلی است و حداقل ۱۹۰۰ کیلومتر انجام شده که فقط ۲۰ درصد حمل و نقل ریلی را امسال تحویل می دهیم.

نوبخت افزود: افتخار خود را خدمتگزاری به مردم می دانیم،   همه نیک می دانید که در عرصه تحریم هستیم اما تحریم را به تمسخر گرفته ایم و امیدوارم به سمت سازندگی پیش رویم.
وی ادامه داد: برای اعتبار در خط هفت و ده اعلام کنید تا از ۸۵۰۰ میلیارد تومان، با اولویت دو پروژه شما تخصیص می دهیم.
نوبخت درباره فعالیت کارخانه واگن سازی هم افزود: برای واگن سازی هم اگر سفارشی باید بدهیم آمادگی داریم که در راستای جهش تولید، از همه ظرفیت دولت استفاده کنیم.

عملیات ساخت خط ۱۰ مترو و توسعه شمالی خط ٧ مترو پایتخت عصر امروز سه شنبه با حضور محمدباقر نوبخت معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه، پیروز حناچی شهردار و محسن هاشمی رئیس شورای اسلامی شهر تهران آغاز شد.

 احداث خط ۱۰ مترو به ۳ فاز تقسیم بندی می‌شود که فاز یک آن با پیمانکاری قرارگاه خاتم الانبیاء اجرایی خواهد شد.
براساس این گزارش، خط ۱۰ مترو بطول ۴۳ کیلومتر و ۳۵ ایستگاه در شرقی‌ترین نقطه از مترو تهران (قنات کوثر) آغاز شده و در مسیر غربی‌ترین نقطه از پایتخت (وردآورد) امتداد خواهد داشت و فاز نخست این خط از نمایشگاه بین‌المللی آغاز خواهد شد.
همچنین آغاز پروژه توسعه شمالی خط ۷ متروی تهران از میدان کتاب به سمت جنت آباد می رود و این مسیر شامل ۵ کیلومتر و ۳ ایستگاه با نام‌های اشرفی اصفهانی، دانشگاه آزاد و جنت‌آباد شمالی خواهد داشت و در انتهای آن نیز پارکینگ شمالی خط ۷ قرار گرفته است./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: میلیارد تومان خط ۱۰ مترو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۷۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب ادعای ارزپاشی از محل ذخایر ارزی

بانک مرکزی ادعای مدیر محترم مرکز پژوهش‌های مجلس مبنی بر ارزپاشی از محل ذخایر ارزی و منابع صندوق توسعه ملی را تکذیب کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بانک مرکزی، اخیرا مدیر گروه پولی و مالی مرکز پژوهش‌های مجلس در گفتگویی مدعی کسری در تأمین ارز 28500 برای واردات کالا‌های اساسی شده و از افزایش نیافتن سقف نرخ ارز در مرکز مبادله انتقاد کرده است.

این در حالی است که در قانون بودجه سال 1402 اشاره‌ای به ارز حمایتی با نرخ 28.500 تومانی نشده و صرفاً در تصویب نامه شماره 33107 مورخ 11/06/1402 هیئت محترم وزیران سقف مصارف ارز حمایتی 18.5 میلیارد دلار منظور تعیین شده است.

برخلاف ادعای طرح شده از سوی مدیر محترم گروه پولی و مالی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، عملکرد مصارف ارز حمایتی در سال 1402 کمتر از سقف تعیین شده در تصویب‌نامه هیئت محترم وزیران بوده است. کل تأمین ارز انجام شده با احتساب مبلغ اختصاص یافته برای گندم حدود 6/17 میلیارد دلار بوده که در این راستا معادل 1/16 میلیارد دلار پرداخت شده است. لازم به ذکر است، از این مبلغ حدود 5/1 میلیارد دلار به واردات گندم برای تأمین ذخایر استراتژیک اختصاص یافته که دارای مجوز خاص از مراجع قانونی بوده است.

در ارتباط با منابع ارز حمایتی، عملکرد محقق شده حاکی از آن است که کل مصارف انجام شده از محل سهم دولت و 20 درصد سهم صندوق توسعه ملی از عایدات ارزی نفت‌خام، میعانات گازی و خالص صادرات گاز طبیعی تأمین ارز شده و با مدیریت انجام شده در این حوزه خوشبختانه هیچ کسری ایجاد نشده است؛ لذا اطلاعات ذکر شده در این ارتباط صحیح نیست و با عملکرد تفاوت فاحش دارد. لازم به ذکر است، استفاده از 20 درصد سهم صندوق توسعه ملی با اخذ مجوز از مراجع ذی‌صلاح قانونی انجام شده و مبلغ تأمین شده از این محل به عنوان بدهی ارزی دولت به صندوق توسعه ملی منظور شده است.

در ضمن، اختصاص ارز ترجیحی برای تأمین کالا‌های اساسی، دارو و تجهیزات پزشکی با هدف حمایت از معیشت مردم و در سقف منابع آن انجام شده و این سیاست از سوی مجلس شورای اسلامی با اختصاص حدود 6/13 میلیارد یورو در قانون بودجه سال 1403 مورد تأیید قرار گرفته‌است.

گفتنی است اختصاص ارز حمایتی و حذف آن، همانند سایر سیاست‌های اقتصادی دولت واجد آثار و پیامد‌های مثبت و منفی متعددی است؛ لذا تاکید بر جنبه‌های منفی سیاست مزبور و ایجاد نگرانی در این زمینه بویژه در زمانی که وفق قانون بودجه سال 1403 از سوی مجلس شورای اسلامی مورد تأیید قرار گرفته است صحیح به نظر نمی‌رسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت ایستگاه مترو بازارک رباط کریم
  • عدم رعایت نظافت عمومی سبب اختلال خط ۵ مترو شد
  • عدم رعایت نظافت عمومی مسافران سبب اختلال خط ۵ مترو شد
  • تکذیب ادعای ارزپاشی از محل ذخایر ارزی
  • کندی سرویس‌دهی در خط ۵ مترو تهران
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟ 
  • جشن تکمیل خطوط یک تا هفت پایان سال برگزار می‌شود
  • جشن تکمیل خطوط هفت‌گانه مترو تا پایان سال جاری
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران