Web Analytics Made Easy - Statcounter

افزایش قیمت کودهای شیمیایی و در کنار آن افزایش قیمت اقلام و تجهیزات کشاورزی باعث شده تا کشاورزان با مشکلات متعددی روبرو باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; این روزها کشاورزان زنجانی در شوک افزایش قیمت کودهایی شیمیایی هستند به طوریکه به گفته برخی مسئولان قیمت یک کیسه کود فسفات از 85 هزار تومان سال گذشته به 450 هزار تومان رسیده است، باید دید امسال با این وضعیت افزایش قیمت کودها کشاورزان زنجانی برای کشت محصولات خود چه تصمیمی اتخاذ خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از دلایلی که این روزها بحث افزایش قیمت کودهای شیمیایی شده حذف ارز 4200 تومانی از واردات کود وتبدیل آن به ارز نیمایی است که باعث افزایش های چند برابری شده است.

در کنار افزایش قیمت کود قیمت سموم نیز افزایش بیش از چهار برابری داشته است که گفته می‌شود دلیل آن نیز حذف ارز ترجیحی 4200 تومانی است، همچنین قیمت تراکتور با اینکه افزایش چند ده درصدی داشته اما کشاورزان در تامین آن نیز دچار مشکل هستند.

عبدالحسین ادیبان مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا با اشاره به موضوع افزایش قیمت کود‌های شیمیایی در استان زنجان اظهار کرد: به طور میانگین قیمت کودهای شیمیایی امسال نسبت به سال گذشته 300 درصد افزایش یافته است.

وی تصریح کرد: به طور مثال در حال حاضر یک کیسه 50 کیلویی کود فسفات که سال گذشته 85 هزار تومان بود امسال به 450 هزار تومان رسیده است.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان زنجان ابراز کرد: افزایش قیمت بیشتر مربوط به کودهای شیمیایی وارداتی است و این افزایش قیمت براساس تصمیم دولت اتفاق اتفاده است.

وی با تاکید براینکه تا به امروز با مشکل کمبود مواجه نیستیم عنوان کرد: مشکل تنها افزایش چندین برابری قیمت‌ها است که از توان کشاورزان خارج است.

ادیبان با اشاره به اینکه کاهش مصرف کود بر عملکرد حوزه کشاورزی می‌تواد جزئی باشد تاکید کرد: با این حال کشاورزان می‌توانند از کودهای جایگزین تولید داخلی استفاده کنند چرا که این کودها هم تاثیر گذارترند و هم خاک را کمتر تخریب می‌کند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر مواردی که بیشتر در شبکه‌های اجتماعی در خصوص کاهش تولید با افزایش قیمت کود مطرح است بیشتر شائبه است ابراز کرد: کودهای ارگانیک و داخلی می‌تواند جایگزین کودهای وارداتی باشد.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان زنجان تاکید کرد: بیشتر کودهای وارداتی در خاک استفاده می‌شود و این موضوع از طرفی هم به مرور زمان می‌تواند سبب تخریب خاک شود که کشاورزان می‌توانند برای جلوگیری از تخریب خاک و همچنین حل مشکل بالا بودن قیمت کودهای وارداتی از تولید کودهای داخلی و ارگانیک استفاده کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: قیمت کودهای شیمیایی افزایش قیمت کود استان زنجان هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۷۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از فایننشال تایمز، بانک های اروپایی گزارش داده اند که طی سال گذشته ۸۰۰ میلیون یورو به دولت روسیه مالیات داده اند که نسبت به پیش از آغاز درگیری مسکو و کی یف ۴ برابر شده است.

دلیل افزایش پرداخت مالیات از سوی بانک های اروپایی در روسیه بالا رفتن درآمد آنها در این کشور اعلام شده است.

فقط ۷ بانک اروپایی از جمله دویچه بانک، ای ان جی و کومرتس بانک اعلام کرده اند که از حضور در بازار روسیه ۳ میلیارد یورو درآمد داشته اند.

درآمد این بانک ها در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۲۱ معادل ۳ برابر رشد کرده است.

مالیات پرداخت شده از سوی بانک های اروپایی به دولت روسیه معادل ۰.۴ درصد کل مالیاتی بوده که کرملین انتظار داشت از فعالیت های غیر نفتی و گازی در این کشور دریافت کند.

افزایش نرخ بهره بانکی و تحریم های اعمال شده علیه روسیه از جمله عوامل موثر بر افزایش درآمد بانک های خارجی در این کشور بوده است.

فقط نیمی از مالیات پرداختی از سوی بانک‌های اروپایی به دولت روسیه از سوی بانک رایفایزن اتریش پرداخت شده چرا که این بانک بیشترین حضور و فعالیت را نسبت به دیگر بانک‌های دیگر اروپایی در روسیه دارد.

کد خبر 6092784 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • (ویدئو) گوسفند غول‌پیکری که در تاجیکستان مثل طلا باارزش است
  • افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه
  • افزایش یک و نیم برابری کشت دانه روغنی در پارس آباد
  • کشاورزان هم پاداش می‌گیرند هم برق رایگان
  • کشاورزان هم پاداش می گیرند هم برق رایگان
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید