Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@06:16:20 GMT

ظرفیت بسیج بوشهر در خدمت نهضت «جهش تولید»

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۲۸۹۳۰

ظرفیت بسیج بوشهر در خدمت نهضت «جهش تولید»

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، سردار علی رزمجو در نشست قرارگاه صنعت و معدن نهضت جهش تولید استان بوشهر با حضور اعضای این قرارگاه اظهار داشت: امروز ما در یک شرایط پیچیده اقتصادی هستیم به طوری که علاوه بر تحریم، ویروس کرونا نیز بر مسائل اقتصادی اثر گذاشته و این مسئله سبب شده است تا معیشت مردم دچار مشکل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر با اشاره به ضرورت انجام جهش تولید در کشور گفت: هندسه جهش تولید هندسه بسیار مفصلی است چرا که این موضوع بر روی معیشت قشرهای مختلف مردم اثرگذار است که به همین دلیل لازم است همه ما توجه خاصی به کارآفرینی، مؤلفه‌های تولید و پس از آن جهش تولید داشته باشیم.

وی استان بوشهر را استانی با ظرفیت‌های زیاد صنعتی عنوان و اظهار کرد: استان بوشهر دارای منابع و ذخایر سرشار از مسائل اقتصادی، صنایع، علوم، فنون و هندسه اقتصادی است که این ویژگی‌ها سبب می‌شود ما از بستر کارآفرینی، تولید قدرت اقتصادی و مؤلفه‌های جهش تولید به خوبی برخوردار بوده و دارای توان خوبی در این زمینه باشیم اما آن‌چه در این زمینه مهم است این است که بتوانیم این توان را در خدمت جهش تولید به کار بگیریم.

سردار رزمجو تأکید کرد: راه‌اندازی بانک اطلاعات صنایع استان و احصاء مسائل و مشکلات آن‌ها به تفکیک هر واحد صنعتی، راه‌اندازی کارگروه ویژه حل مشکلات واحدهای صنعتی و سازماندهی اقشار مختلف بسیج و بکارگیری نخبگان و اساتید مثبت و استفاده از نظرات آن‌ها در جهت حل مشکلات واحدهای صنعتی از جمله مهم‌ترین اقداماتی است که لازم است قرارگاه صنعت و معدن استان بوشهر با هدف تحقق جهش تولید در سطح استان انجام دهد.

مسؤول سازمان بسیج مهندسین صنعت استان بوشهر نیز در این نشست گفت: سازمان بسیج مستضعفین در راستای تحقق شعار امسال یعنی جهش تولید، اقدام به راه اندازی قرارگاهی با عنوان جهش تولید در سراسر کشور کرده است که در همین راستا قرارگاه صنعت و معدن در سطح استان تشکیل شده و قرار است به بررسی و حل مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی و معدنی استان بپردازد.

استفاده از ظرفیت بسیج برای حل مشکلات صنایع استان
محسن مشتاقی اظهار کرد: واحدهای صنعتی مختلفی در استان بوشهر وجود دارند که بروز مشکلاتی در زمینه‌های گوناگون مانند مشکلات حقوقی، فنی، زیرساختی، مالی، بیمه‌ای، فناوری اطلاعات و موارد زیست محیطی باعث شده است تا جلوی تولید آن‌ها گرفته شده و یا روند تولید محصولات آن‌ها با کندی مواجه شود که برای حل مشکلات این واحدها می‌توان از ظرفیت گسترده بسیج استفاده کرد.

وی تصریح کرد: قرارگاه صنعت و معدن استان بوشهر با استفاده از ظرفیت اقشار مختلف بسیج و با کمک دستگاه‌های اجرایی مرتبط با بحث صنعت و معدن تلاش می‌کند تا با عارضه‌یابی و دادن مشاوره در زمینه‌های مختلف به واحدهای صنعتی در جهت رفع مشکلات این واحدها، گام‌هایی جدی و اثربخش بردارد.

معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر هم در این نشست گفت: 600 پروانه بهره‌برداری صنعتی در استان بوشهر داریم که از این تعداد، 152 واحد راکد بوده و فعالیتی ندارند و 448 واحد فعال و مشغول به فعالیت هستند که در مجموع در این بخش حدود 20 هزار نفر به فعالیت می‌پردازند.

حسن بحرینی اظهار کرد: استان بوشهر در بخش معدن تا پایان سال 98 دارای 257 معدن می‌باشد که از این تعداد، 194 واحد فعال و 83 واحد غیرفعال هستند که در این بخش نیز هزار و 500 نفر مشغول به فعالیت هستند.

وی ضمن تشکر از مجموعه بسیج و سپاه استان بوشهر برای مشارکت و پیگیری رفع مشکلات واحدهای صنعتی استان تصریح کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با تشکیل کارگروه‌هایی به صورت ویژه مشغول بررسی مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی استان است که در این زمینه از پیشنهادات سپاه، بسیج و یا هر نهاد دیگری در این زمینه استقبال می‌کند.

در این نشست، اعضای قرارگاه صنعت و معدن نهضت جهش تولید استان بوشهر به بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی و معدنی این استان و بررسی راهکارهای تحقق جهش تولید در استان بوشهر پرداختند.
انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بوشهر تولید جهش بسیج مشکلات واحدهای صنعتی قرارگاه صنعت و معدن استان بوشهر مسائل و مشکلات جهش تولید حل مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۸۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه اساتید و دانشجویان شرکت کننده در اردوی راهیان پیشرفت در همراهی سرلشکر رحیم صفوی با استاندار هرمزگان دیدار کردند.

مهدی دوستی استاندار هرمزگان در این نشست؛ ساخت پالایشگاه نفت ستاره خلیج‌فارس را جزو افتخارات مهندسی ایران دانست و گفت: برای احداث این پالایشگاه بیش از ۱۵ هزار کیلومتر کابل کشی و ۶.۵ میلیون اینچ جوشکاری انجام شده که در نوع خود بی‌نظیر است.

وی با اشاره به ویژگی‌های بندر شهید رجایی به عنوان بزرگترین بندر تجاری ایران گفت: بندر شهید رجایی ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار TEU ظرفیت کانتینری دارد که یک میلیون و ۱۰۰ هزار TEU از آن توسط دولت سیزدهم ایجاد شده است ضمن اینکه عملیات توسعه بندر و اضافه‌کردن ۲ هزار ۴۰۰ هکتار دیگر به پس‌کرانه آن نیز آغاز شده است.

دوستی با اشاره به تولید ۴.۵ میلیون تن فولاد در استان هرمزگان از آغاز احداث واحدهای جدید به ظرفیت ۱۰ میلیون تن در استان هرمزگان خبر داد و عنوان‌کرد: میانگین پیشرفت این واحدها که در دولت سیزدهم آغاز شده‌اند ۳۰ درصد است.

وی ادامه داد: در واحدهای جدید فولادسازی تلاش کرده‌ایم تولیدات منطبق با نیاز صنایع پیشران استان همچون کشتی‌سازی باشد.

استاندار هرمزگان ظرفیت پالایش را دیگر مزیت نسبی استان دانست و عنوان‌کرد: در حال حاضر یک میلیون بشکه ظرفیت پالایشی داریم و یک میلیون بشکه نیز ظرفیت جدید در دست احداث است.

دوستی با اشاره به ورود استان به زنجیره ترکیبی شیمی و معدن را جزو اولویت‌های اصلی هرمزگان برشمرد و گفت: در این زنجیره تلاش می‌کنیم تا کشور را از واردات کودهای فسفاته بی‌نیاز کنیم.

وی در گریزی به مزیت‌های شیلاتی استان نیز گفت: ظرفیت پرورش ماهی در قفس استان هرمزگان از ۵ هزار تن در ابتدای دولت به ۱۶ هزار تن رسیده است و ۱۱ هزار تن ظرفیت جدید ایجاد شده است‌.

کد خبر 6088087

دیگر خبرها

  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • مشکلات مردم شهرستان عسلویه بررسی و پیگری شد
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن
  • مدیریت ارشد استان بوشهر برای رفع مشکلات مردم پای کار است
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن