Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: بیماران زمینه‌ای، کودکان زیر 5 سال و کادر بهداشت و درمان که با بیماران سرو کار دارند در اولویت دریافت واکسن آنفولانزا هستند.

مهتاب شاهماری گفتگو با برنا اظهار داشت: سال گذشته 250 هزار دوز واکسن انفولانزا وارد کشور شد، ودر سال جاری این تعداد به 2 میلیون و 500 هزار دوز واکسن افزایش یافته که بعد از فیمت گذاری هفته آینده در سطح کشور توزیع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او افزود: علاوه  بر این تعداد هشت میلیون و 500 دوز واکسن دیگر نیز برای واکسیناسیون عموم مردم وارد کشور می‌شود، تا پایان سالجاری مجوز تولید واکسن داخلی صادر و  وارد بازار می‌شود.

 معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان  تصریح کرد: در شرایط کنونی اگر استفاده از ماسک،  فاصله گذاری اجتماعی و  شستشوی دست‌ها رعایت شود زمینه آلودگی به بیماری آنفولانزا کمتر است و این بیماری نسبت به ویروس کرونا شیوع چندانی ندارد.

 شاهماری با بیان اینکه واکسن آنفولانزا بر اساس اولویت توزیع می‌شود، تصریح کرد: پس از شناسایی بیماران خاص و زمینه‌ای این واکسن همراه با سایر داروها در سطح داروخانه هلال احمر و داروخانه شیمی درمانی بیمارستان شهید مصطفی شهر ایلام توزیع و در اختیار این افراد نیازمند قرار خواهد گرفت. 

اوخاطر نشان ساخت: مصرف این واکسن از اواسط شهریور ماه  تا اواخر مهرماه و  در هر زمانی که امکان تعریف واکسن وجود داشت، توصیه می‌شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایلام واکسن آنفلوآنزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۹۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی

به گزارش «تابناک» به نقل از نامه نیوز، مجلس یازدهم در حوزه اقتصادی آنچنان که ادعا می‌کرد توانست عمل کند؟ و حالا که مشکلات اقتصادی در کشور به عنوان یک امر واقع وجود دارد باید بررسی کرد که وظیفه مجلس بعد برای رفع مشکلات موجود چیست؟

مهرداد لاهوتی، فعال سیاسی، درباره این موضوع به «نامه‌نیوز» گفت: «مجلس یک وظیفه قانون‌گذاری دارد و یک وظیفه نظارتی. مجلس یازدهم اولویت‌های اقتصادی و مشخصا رفع مشکلات اقتصادی را در قانون‌گذاری‌اش قرار نداد و طرح‌ها و لوایحی را بررسی کرد که خیلی از آنها ضرورتی نداشت. در واقع مجلس یازدهم در اولویت‌بندی مسائل مهم کشور ضعیف عمل کرد و حالا مجلس دوازدهم باید در حوزه اولویت‌بندی مسائل به بهترین شکل عمل کند. در حوزه نظارتی هم مجلس کنونی نتوانست از اختیارات خود به بهترین شکل استفاده کند».

او ادامه داد: «تمرکز مجلس آینده باید بر موضوع اقتصاد و اصلاح‌ ساختارهای اقتصادی باشد. اکنون مشکلاتی در کشور وجود دارد که اگر به آنها توجه نشود، از حالت چالش به ابرچالش تبدیل می‌شوند مثلا موضوع ناترازی‌هایی که در بانک‌ها داریم یکی از آنهاست و اگر به این موضوع توجه نکنیم تبدیل به بحران می‌شود».

این منتخب مجلس دوازهم همچنین بیان کرد: «واقعیت این است که باید ناترازی‌های بانک‌ها حل شود. ما در حوزه انرژی هم ناترازی‌های زیادی داریم. افزایش قیمت بنزین راهکار رفع ناترازی نیست بلکه باید خودروهای فرسوده را با خودروهای جدید جایگزین کنیم، باید سوخت مدیریت شود و... در صندوق‌های بازنشستگی هم ناترازی هست. در مجموع من تصور می‌کنم مهم‌ترین اولویت مجلس آینده باید رفع ناترازی‌ها باشد».

لاهوتی در پایان گفت: «نکته آخر هم این است که مجلس آینده باید فکری به حال موضوع فرونشست هم بکند زیرا ما دومین کشوری هستیم که دچار بحران فرونشست هستیم به این دلیل بخش زیادی از منابع زیرزمینی آب را استفاده کرده‌ایم».

دیگر خبرها

  • راهنمای دیدنی‌های تایلند: نقاطی که در سفر به این کشور حتماً ببینید
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟