Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ پاشایی گفت: اگر از هر شخصی بدون اجازه عکس گرفته شود و بدون اجازه آن عکس منتشر و نسبت به شخص پیش داوری کرده و شائبه سازی کنند به استناد ماده 18 قانون جرائم رایانه ای، فرد مرتکب جرم شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ چند روز پیش انتشار تصاویر یکی از بازیگران سرشناس به همراه یک خواننده سبب شد تا شائبه های زیادی در فضای مجازی ایجاد شود و به دنبال آن اتهاماتی به خانم بازیگر زده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقدامی که با واکنش این خانم بازیگر همراه شد و عنوان کرد که فردی با قصد اخاذی فیلمی در مسیر از ما گرفته است و طلب مبلغی برای انتشار ندادن این فیلم کرد و ما نیز از طریق قانونی پیگیر این قضیه خواهیم شد .

سرهنگ رامین پاشایی، معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا در این خصوص به خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری برنا گفت: خانم ریحانه پارسا تا این لحظه شکایتی مبنی بر شایعه سازی و انتشار تصاویر ارائه نکرده و پلیس فتا چنین شکایتی دریافت نکرده است.

او افزود: یکی از ماهیت های فضای مجازی امروزه مقوله شایعه سازی است که گریبان برخی را می گیرد. این اتفاق نیز برای این بازیگر افتاده است. طبق قانون هر شخصی توسط وسایل ارتباطی و شبکه های اجتماعی وارد حریم خصوصی دیگران شود و تصاویر خصوصی دیگران را بدون اجازه منتشر کند و یا تهمت و افترا زند جرم تلقی می شود.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: بر اساس ماده ۱۸ قانون جرایم رایانه‌ای، نشر اکاذیب در فضای مجازی و با استفاده از داده‌های رایانه‌ای جرم تلقی شده و قابل تعقیب و مجازات است.

معاون اجتماعی پلیس فتا گفت: در این ماده قانونی آمده است که هر کس به‌ قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی به‌وسیله سیستم رایانه یا مخابراتی اکاذیبی را منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد جرم محسوب شده و مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.

سرهنگ پاشایی با اشاره به اینکه افراد سرشناس باید مراقب رفتار حرفه ای خود باشند اذعان کرد: اگر یک شخص معروف به شخصه رفتار حرفه ای را رعایت نکند و در معابر عمومی به شکلی لباس بپوشد و یا تردد کند که توجه دیگران را جلب می کند شامل قانون حریم خصوصی نمی شود اما از سوی دیگر اگر از شخصی بدون اجازه عکس گرفته شود و بدون اجازه آن عکس منتشر شود و نسبت به شخص پیش داوری کرده و شائبه سازی کنند به استناد ماده 18 قانون جرائم رایانه ای جرم است.

این مقام انتظامی در پایان گفت: اگر ریحانه پارسا نیز در این زمینه شکایتی تنظیم کند، دادسرای ناحیه 31 و پلیس فتا قطعا رسیدگی می کند و اگر هر شخصی را در این زمینه به عنوان مظنون معرفی کند قطعا احضار خواهد شد و شخص باید پاسخگوی فعل مجرمانه خود باشد. قانون گذار این اقدام را جرم تعریف و برای آن مجازات و جریمه نقدی تعریف کرده است و برای شخصی که به این وسیله فضای خصوصی افراد را خدشه دار کرده است اعمال خواهد شد.

//انتهای پیام: 3.5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پلیس فتا سرهنگ پاشایی روزبه بمانی ریحانه پارسا بدون اجازه رایانه ای پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۹۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ۱۰ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان از بررسی ۱۰ هزار پرونده شکایت کارگران در حوزه‌های مختلف در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، فرزاد پیشکاری پیش‌ازظهر امروز در مراسم جهانی روز کارگر که در مجتمع فجر این شهر برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی به ویژه 14 هزار شهید جامعه کارگری اظهار داشت: جامعه شریف کارگران از ابتدای انقلای اسلامی تاکنون در همه عرصه‌های انقلاب حضور چشم‌گیر، تعیین‌کننده و تاثیرگذار داشته‌اند.

وی گفت: کارگران و کارفرمایان با شرافت و کرامت علاوه بر حضور درردوران دفاع مقدس، بعد از آن نیز با دست‌های پولادین و اندیشه والا و تفکر و خلاقیت خرابه‌های بعد از جنگ را بازسازی کردند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان با اشاره به فرموده رهبر معظم انقلاب؛ از کارگران به‌عنوان ستون فقرات اصلی کشور و پیش قراول و سربازان جنگ نام برد و تصریح کرد: اگر شاهد شکوه و فعالیت در همه عرصه‌ها هستیم ناشی از زحمات جامعه کارگری است.

وی افزود: در دو سال اخیر با همراهی مسئولان و تشکلات و جامعه کارگری در حوزه روابط کار از 19 هزار و 284 واحد صنعتی و تولیدی سطح استان، بازرسی‌های مختلف صورت گرفت.

پیشکاری ایمنی و حفاظت از کارگران را یکی از راهبردهای وزارت کار عنوان و بیان کرد: در حوزه روابط کار در سال گذشته 10 هزار پرونده در حوزه‌های مختلف از جمله مشاغل سخت و زیان‌آور در هیئت‌های تشخیص و حل اختلاف برای احقاق حق کارگران مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به برخورداری 224 هزار نفر کارگر کردستانی از مزایای سازمان بیمه تامین اجتماعی  اظهار کرد: 700 هزار نفر زیرپوشش جامعه هدف هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان خاطر نشان کرد: در حوزه فرهنگی و اجتماعی و تحقق فصل هشتم جامعه کارگری؛ 92 کارگاه آموزشی برای ارتقای دانش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برگزار شده است.

به گفته پیشکاری، 2040 تعاونی و 150 هزار نفر کردستانی در این حوزه فعالیت‌ می‌کنند. امیدواریم همواره بتوانیم خدمتگزار جامعه کارگری بمانیم.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • واکنش تهیه‌کننده «نون خ» به اعتراض یک خواننده درباره استفاده بی‌اجازه از آثارش +فیلم
  • شکایت خواننده معروف به پلیس فتا | گرداننده صفحه اینستاگرام دستگیر شد
  • بررسی ۱۰ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان
  • اطلاعات املاک واگذار شده شهرداری تهران منتشر شود
  • شکایت رسمی علیه سعید آقاخانی و سریال نون خ
  • مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • صداوسیما بازهم حقوق هنرمندان را نقض کرد/ اعتراض خواننده سرشناس کُرد به استفاده غیرقانونی از آثارش در «نون.خ»
  • آشنایی با قانون مدنی؛ مقدمه
  • کیهان: فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف! /جمهوری اسلامی: روحانیت خودش پیشقدم شود/از پرواز با بال استعداد‌ها تا پرواز با جت شخصی