Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ پروژه لاستیک‌سازی خرم‌آباد از مصوبات سفر سال ۹۳ هیئت دولت به لرستان است که بنا شد با ظرفیت تولید ۲۰۰ هزار حلقه لاستیک وایجاد بیش از ۱۰۰۰ فرصت شغلی در ۳سال به بهره‌‌برداری برسد ولی پس از گذشت ۷ سال تنها یک زمین خاکی با حصاری بتنی است! - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، یکی از چالش‌های مهم در هر استان وجود پروژه‌های نیمه‌کاره و رها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان سناریوی پروژه‌های نیمه تمام استان لرستان  نیز با توجیه عدم وجود اعتبارات، کمبود نقدینگی  و نداشتن سرمایه‌گذار پای کار همچنان ادامه دارد، پروژه‌هایی که تنها کلنگ آنها بر زمین زده می‌شود تا مردم استان را امیدوارانه چشم انتظار نگه دارد.

عمر دولت تدبیر و امید با تمام وعده‌های خود به سال آخر رسیده، دولتی که با شعار قفل‌های بسته را با کلید تدبیر باز خواهیم کرد روی کار آمد تا بارقه امیدی در دل مردم روشن شود اما قفل پروژه‌های استان لرستان بهره‌ای از تدبیر این کلید نبردند، پروژه‌هایی که توسعه استان را تحت شعاع قرار داده و علی‌رغم اهمیت آن‌ها متاسفانه مسئولان کشوری و  استانی نتواسته‌اند اقدام موثری برای به سرانجام رساندن آن ها انجام بدهند و قفل‌ها همچنان بر ورودی این پروژه‌ها خودنمایی می‌کنند.

وزیر راه و شهرسازی: موانع پروژه کارخانه لاستیک‌سازی خرم‌آباد برطرف می‌شود کلنگ‌زنی 3 پروژه بزرگ در خرم‌آباد؛ 400 میلیارد تومان برای احداث لاستیک‌سازی نیاز است

 

مصوبه سفر هیئت دولت به لرستان

پروژه لاستیک سازی خرم‌آباد یکی از مهمترین پروژه‌های نیمه تمام  استان لرستان است که کلید تدبیر دولت یازدهم و دوازدهم  تاکنون نتوانسته قفلی را که خود دولت بر آن زده باز کند. این پروژه  سال 93 طی سفر ریاست جمهور و هیئت دولت به استان مصوب شد.

حسن روحانی رئیس جمهور در 28 خردادماه سال 93 در سفر خود به لرستان در جمع مردم استان در ورزشگاه تختی اظهار داشت: برای اجرای دو طرح، وزارت صنعت، معدن و تجارت قول داده‌اند که در این استان کار را آغاز کنند و دولت نیز با همه وجود حمایت خواهد کرد؛ کارخانه لاستیک خودرو و کارخانه سنگ‌‌بری مدرن این دو طرح است که هر دو را این وزارتخانه متقبل شده است.

رؤیای بر باد رفته لاستیک سازی

هوشنگ بازوند استاندار وقت لرستان نیز  سه روز پس از پایان سفر هیئت دولت به استان لرستان اعلام کرد: احداث کارخانه لاستیک سازی با ظرفیت 200 هزار حلقه از مصوبات سفر هیئت دولت به استان لرستان است.  یک سال بعد از سفر هیئت دولت به لرستان، محمد شریعتمداری معاون اجرایی وقت رئیس جمهور به استان سفر کرد و کلنگ این مصوبه به عنوان بزرگترین پروژه صنعتی استان با وعده‌ ایجاد بیش از 1100 شغل  و بهره‌برداری  36ماهه را به زمین زد و  دنیایی از امید را در جوانان و جویندگان کار به وجود آورد.

 اما با گذشت  6 سال از سفر هیئت دولت به استان و پنچر شدن چرخ‌های لاستیک سازی دیگر کسی منتظر جان گرفتن روند عمرانی آن نیست و این پروژه همچنان به صورت یک زمین با دیواری بتنی در اطراف آن، رها شده است.

برای مشاهده آخرین وضعیت بزرگترین پروژه صنعتی لرستان  و صحبت‌های مسئولان استان، ویدوئو زیر ببینید:

گزارش از پگاه دالوند

انتهای پیام/645/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: لاستیک سازی خرم آباد هیئت دولت به استان سفر هیئت دولت کارخانه لاستیک استان لرستان پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۹۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند

به گزارش خبرنگار مهر، محمود رادمنش ظهر یکشنبه در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: بخش زیادی از این روستاها برای اولین بار از نعمت اینترنت پرسرعت بهره مند شدند و بخشی از آنها دارای پوشش جامع و بهینه‌تر شدند.

وی بیان داشت: پروژه فیبر نوری روستایی در استان اجرا و در این مدت بیش از ۴۰۰ کیلومتر مسیر روستایی تحت پوشش فیبر نوری قرارگرفته است.

رادمنش اظهار داشت: در فاز دوم این پروژه، ۱۵۰۰ کیلومتر فیبر نوری طراحی و برنامه ریزی شده است.

وی افزود: اجرای فیبر نوری منازل و کسب و کارها در شهرهای استان از دیگر پروژه‌های راهبردی و زیرساختی استان است که این پروژه در سه شهر دهدشت، چرام و گچساران در حال اتمام است و بزودی در دیگر شهرهای استان نیز اجرا خواهد شد.

رادمنش با بیان اینکه استفاده از شبکه ثابت مبتنی بر فیبر نوری نیازمند فرهنگ سازی است، گفت: سرعت اینترنت ثابت بر بستر فیبر نوری افزایش ۱۰۰ برابری داشته و با اجرای این پروژه مردم استان طعم شیرین فناوری را با کیفیت و سرعت بالا خواهند چشید.

وی افزود: توسعه و بهبود خدمات ارتباطی و اینترنتی در شهرهای و روستاهای مختلف استان بر روی بستر شبکه فیبر نوری ضروری است و رسانه‌ها در راستای فرهنگ سازی و آگاهی بخشی مردم نسبت به استفاده از این فناوری ایمن، پیشرفته و قابل اتکا همکاری کنند.

رادمنش تصریح کرد: باید ذائقه و نگرش مردم را نسبت به این مهم تغییر داد و نقش رسانه‌ها در این راستا بسیار تعیین کننده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با بیان اینکه در ۳۰ ماه عمر دولت سیزدهم، ما شاهد رشد کم نظیر زیرساخت‌های ارتباطی در سطح استان کهگیلویه وبویراحمد بودیم، گفت: دولت سیزدهم همواره با نگاه ویژه به مناطق کمتر توسعه یافته تلاش کرده است که در راستای برقراری عدالت ارتباطی قدم بردارد.

کد خبر 6091162

دیگر خبرها

  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • رفع چاله‌های بزرگ مسکن مهر در دولت سیزدهم
  • کارنامه دولت در مازندران/ بازگشت کارخانه های ورشکسته به تولید
  • ۱۰۰ هزار خانواده فاقد مسکن در لرستان شناسایی شده است
  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • ‌بیمارستان نیایش خرم‌آباد کی به بهره‌بردا‌ری می‌رسد؟ + فیلم
  • پول هست زمین نیست!
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • تیراندازی در دولت آباد برای زمین گیر کردن سارقان
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند