Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین ، آنچه در ادامه می آید مروری خلاصه بر اخبار مربوط به کرونا در سراسر جهان است.

*در انگلستان تعداد تست های مثبت مردم از 40 درصد به زیر 4 درصد رسیده است. وزیر امور خارجه در امور بهداشت و مراقبت های اجتماعی بریتانیا روز گذشته تاکید کرد وضعیت کرونایی حاکم بر این کشور دیگر «غیرقابل کنترل» نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این کشور شیوع کرونا بین افراد 20 تا 29 ساله بسیار بالاست.

*اسکاتلند با شرایط ویژه ای روبرو شده است. این کشور حوزه قلمرو بریتانیا اما وضعیت مناسبی ندارد و شیوع مجدد در این کشور باعث شده تا به زودی نیمی از مشاغل تعطیل شود. اقتصاد این کشور به شدت تحت تاثیر قرار گرفته است و به رکودی بی سابقه نزدیک می شود.

*خطر شیوع همزمان کرونا و آنفولانزا بالاست. موج زمستانی خطرناک تر و وسیع تر از موج پاییزی قلمداد می شود. بر اساس پیش بینی ها بیش از 80 درصد ظرفیت های بیمارستان ها در این دو فصل در اشغال بیماران کرونایی و آنفولانزایی خواهد بود.

*اخبار مربوط به واکسن کرونا هر روز تغییر می کند.گفته می شد که واکسن دانشگاه آکسفورد اکتبر به بازار می آید اما آخرین اخبار حاکی از این است که در اوایل سال 2021 این واکسن در نخستین فاز به تعداد 30 میلیون دوز در اختیار مردم بریتانیا قرار خواهد گرفت.

*با وجود اینکه مدام از حمله موج کرونایی در فصل زمستان گفته می شود اما بر اساس تحقیقات دانشگاه ریدینگ انگلیس موج بعدی و خطرناک تر کرونا در فصل بهار 2021 خواهد بود چرا که اولا با توجه به هشدارهای متعدد در رابطه با موج خطرناک کرونا در زمستان مردم بیشتر رعایت خواهند کرد و ثانیا برودت و سردی هوا خود به خود همیشه  باعث در خانه ماندن مردم می شود. اما در بهار اوضاع به گونه ای دیگر است. بسیاری از مردم به گمان اینکه کرونا بالاخره راه خود را از بشر جدا کرده پروتکل های بهداشتی را رعایت نمی کنند و دیگر در خانه نمی مانند.

*آخرین گمانه زنی های پزشکی در رابطه با ماندگاری ویروس کرونا در جهان این است که این ویروس تا سال 2023 یعنی حدودا دو سال و چند ماه دیگر ناپدید نخواهد شد.

*170 تیم مجزا در سراسر جهان که عمده آنها در آمریکا، انگلیس، چین و روسیه هستند تلاش های متعددی برای ساخت واکسن کرونا دارند. با وجود سیل اخبار مربوط به آزمایشات متعدد موفقیت آمیز این واکسن ها هنوز هیچ کدام از این موارد به مرحله نهایی یعنی عرضه به بازار جهانی نرسیده اند.

*برخی از بیماران کرونایی حتی بعد از بهبودی همچنان علائمی را از خود نشان می دهند که در ابتدای بیماری نشان می دادند؛ علائمی همچون سرفه و گرفتگی نفس. بر اساس گزارش سایت گاردین برخی از موارد ابتلا به کرونا حتی تا شش ماه بعد از بهبودی علائم این بیماری را دارند.

*تست کرونای کیلیان امپابه ستاره تیم ملی فوتبال فرانسه و گران ترین بازیکن تاریخ فوتبال جهان مثبت اعلام شده است. او در تیم پاری سن ژرمن بازی می کند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا ویروس جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۰۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مفقود شدن بیش از ۵۰ هزار پناهنده خردسال در اروپا

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد که در عرض حدود سه سال بیش از ۵۰هزار پناهنده بدون همراه زیر سن قانونی در اتحادیه اروپا به دلیل سیاست‌های پناهندگی معیوب این منطقه مفقود شده‌اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتوگ"، در سراسر اروپا، بیش از 50000 پناهجوی خردسال زیر سن قانونی بدون همراه که بین سال‌های 2021 تا 2023 وارد اروپا شده‌اند و سپس در ابتدا تحت مراقبت دولتی بودند ناپدید شده‌اند. این را شبکه بین المللی روزنامه نگاری "گمشده در اروپا" گزارش کرده است. بنابراین گزارش مقامات مسئول هیچ اطلاعی از محل نگهداری این گم شدگان ندارند. تعداد این مفقود شدگان از سال 2021 بیش از دو برابر شده است.

در این گزارش از 27 کشور اتحادیه اروپا و همچنین مولداوی، نروژ، انگلیس و سوئیس سؤال شد، اما تنها 20 کشور پاسخ دادند و تنها 13 کشور داده‌ها را ارائه کردند. بنابراین اعداد ارائه شده ناقص در نظر گرفته می شوند.

از میان کشورهایی که داده‌ها را ارسال کردند، ایتالیا با 22899 و اتریش با 20077 کودک پناهنده مفقود شده برجسته هستند. در آلمان آمار مفقود شده ها در این سن با 2005 نفر به میزان قابل توجهی کمتر است.

یلوا یوهانسون، کمیسر اتحادیه اروپا در امور داخلی، که مسئول مهاجرت است، در مصاحبه با Rundfunk Berlin-Brandenburg از "سیستم مهاجرت معیوب و خراب در اروپا شکایت کرد. وی هشدار داد که کودکان آسیب دیده ممکن است قربانی قاچاقچیان انسان شوند.

این طور فرض می شود که اکثر افراد ناپدید شده بدون اطلاع مقامات به شهر یا کشور دیگری نقل مکان کرده‌اند.

اصلاحات سیستم مشترک پناهندگی اروپا قرار است در ماه مه به تصویب برسد، که شامل پیشنهادهای قانونی برای ثبت بهتر پناهندگان خردسال بدون همراه و الزامات سراسر اروپا برای استقرار مراقبین است.

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده خردسالان بدون همراه از رویه های سریع تصمیم گرفته شده در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا برای پناهجویان با چشم انداز کمی برای محافظت حذف می شوند. در آینده، آنها همچنان می توانند بدون تشریفات مرزی وارد کشور شوند و روند عادی پناهندگی را آغاز کنند، مگر اینکه تهدیدی برای امنیت باشند. با این حال، هیچ استثنایی برای روش های سریع برای افراد زیر سن قانونی که والدین آن ها همراه شان است وجود ندارد.

گروه "گمشده در اروپا" به مدت سه سال تحقیقاتی را در این زمینه انجام داده و به نتایج غم انگیزی دست یافته است. بر این اساس روزانه 50 کودک از مراکز پذیرش مهاجران ناپدید می شوند. در این راستا ایتالیا در رتبه اول و پس از آن اتریش قرار دارد.

کارلا گارلاتی، رئیس آژانس حمایت از کودکان ایتالیایی ضامن دوران کودکی، به خبرگزاری ایتالیایی ANSA گفت: خردسالان خارجی که ناپدید می شوند اغلب قربانیان دنیای زیرین جنایتکار یا استثمارگران هستند. گارلاتی توضیح داد: در یک مرکز برای دختران زیر سن قانونی، به ما گفته شد که هر شب یک یا دو دختر جوان ناپدید می‌شوند و اغلب ماشین‌هایی بیرون وجود دارد که افرادی به دختران پیشنهاد کار می‌دهند.

"فرانچسکا توسکانو" از سازمان نجات کودکان ایتالیا هم شکایت کرد: دولت‌های ملی و اتحادیه اروپا بارها توانایی افراد زیر سن قانونی را برای درخواست پناهندگی محدود کرده‌اند و از دسترسی آنها به اقدامات اجتماعی و حمایتی جلوگیری کرده اند که این گونه اقدامات اغلب برای جلوگیری از آمدن دیگران به اروپا انجام شده است.

در این شرایط اتحادیه اروپا سیاست های خود در قبال پناهجویان را مرتبا تشدید می کند و تلاش می کند بدون ایجاد راه های قانونی و با سختگیری های بیشتر جلوی هجوم مهاجران به این منطقه را بگیرد.

بیش از 6 هزار پناهنده در سال 2023 در مسیر دریایی به اسپانیا جان باختندانتقاد یونیسف از شرایط نامناسب اسکان کودکان پناهنده در آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • مفقود شدن بیش از ۵۰ هزار پناهنده خردسال در اروپا
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟