Web Analytics Made Easy - Statcounter

نصرآبادی، خراسان جنوبی را استانی بحرانی به لحاظ گرد و غبار ذکر کرد و گفت: تاکنون ۸۲ میلیارد تومان برای مقابله با بیابانزایی هزینه شده است.

«علیرضا نصرآبادی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهار کرد: پنج میلیون و 400 وسعت بیابانی خراسان جنوبی است که سه میلیون و 400 تحت تاثیر فرسایش بادی است و حدود ۲ میلیون هکتار هم کانون بحرانی بادی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان از وجود 28 کانون بحرانی در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: با توجه به مطالعات اخیر این کانون ها به 35 کانون افزایش یافته است، همچنین یک میلیون 700هکتار مطالعات داشته ایم و یک میلیون و 100 هکتار هم هلالی آبگیر، بذرکاری، نهالکاری، جنگل کاری و مدیریت جنگل های دست کاشت برای بیانزدایی انجام شده است.

 

نصرآبادی شاخص ترین فعالیت منابع طبیعی استان در سال مالی 98 و 99؛ را اجرای 45 هزار هکتار پروژه بیانزدایی با اعتبار 82 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: استان خراسان جنوبی دومین استانی بیابانی کشور و جزو پنج استان بحران و درگیر با گرد و غبار است که برای جلوگیری از بحران های جدی تر در این استان 840 هزار هکتار جنگل های دست کاشت برای مقابله با بیانزایی انجام شده است.

 

وی تصریح کرد: اگر روند کمک های صندوق توسعه ملی افزایش یابد، کانون های بحرانی گرد و غبار افزایش نمی یابد ولی اگر اعتبارات کم شود کانون های نیز افزایش و بحران به وجود خواهد آمد چراکه اقلیم جهان در حال گرم تر شدن هست.

پایان پیام/575

منبع: شبستان

کلیدواژه: مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی بیابانزدایی بیرجند خراسان جنوبی خراسان جنوبی گرد و غبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۰۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ

به گزارش خبرگزاری مهر، شاپور صفری با اعلام خبر آزادسازی ۳۰۰ هکتار از اراضی در معرض تغییر کاربری در حوزه قضائی چهارباغ گفت: این شهرستان با توجه به شرایط آب و هوایی و جغرافیایی که دارد و از آنجایی که تغییر کاربری‌های غیرمجاز، عوائد زیادی برای متخلفان در پی دارد یکی از شهرهای هدف برای این افراد است.

دادستان عمومی و انقلاب چهارباغ بیان کرد: در پی گزارش جهاد کشاورزی در خصوص تغییر کاربری غیرمجاز در «رامجین» و روستاهای «قاسم گرجی» و «رمنده»، دستورات برای اعمال تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی صادر شد.

وی با اشاره به اینکه در عملیات انجام شده ۳۰۰ هکتار به ارزش ۱۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان آزادسازی شده است، افزود: در این اقدام ۱۵۰ مورد دیوارکشی غیرمجاز، ۱۰ مورد بنا و ویلای غیرمجاز در حال ساخت، ۵۰ مورد دپوی مصالح، هشت مورد استخر و ۲۵ مورد محوطه سازی اعمال قانون شد.

کد خبر 6091836

دیگر خبرها

  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • کابینه نتانیاهو هزینه زیادی را به ما تحمیل کرد/ طبقه متوسط در حال نابودی
  • غذا دادن غیراصولی منجر به افزایش سگ‌های پرسه‌زن می‌شود
  • توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد
  • یخبندان و سرما در راه خراسان جنوبی/ صدور هشدار سطح زرد
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ
  • تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد
  • تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد
  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار
  • وضعیت دریاچه ارومیه برخلاف خوش‌بینی‌ها بحرانی است!