Web Analytics Made Easy - Statcounter

تقریبا بیش از سه دهه است که تعیین تکلیف اراضی ۳۳۰ هکتاری عظیمیۀ قزوین انجام نشده و این در حالی است که بیشتر اعضای تعاونی‌ها را کارگران تشکیل می‌دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ موضوع مشکلات اراضی 330 هکتاری عظیمیۀ قزوین از جمله موضوعاتی است که مردم آن منطقه سال‌های متوالی با آن روبه‌رو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقریبا بیش از سه دهه است که تعیین تکلیف اراضی 330 هکتاری عظیمیۀ قزوین انجام نشده و این در حالی است که بیشتر اعضای تعاونی‌ها را کارگران تشکیل می‌دهند.

اجرای تأسیسات زیربنایی شامل خط انتقال مخزن سرویس، شبکۀ توزیع، چاه‌های آب، خط انتقال، تصفیه‌خانه، خطوط انتقال برق و گاز و آماده سازی زیرساخت‌های تأسیساتی در منطقۀ عظیمیه، هزینه‌هایی را دربردارد که عدم توجه به این زیرساخت‌ها، البته امروز گلایه‌هایی را از شهروندان به همراه داشته است.

یکی از اعضای تعاونی نه‌گانۀ اراضی عظیمیۀ قزوین در این خصوص در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین اظهار می‌کند: چندی پیش جلسه‌ای با محمدبیگی نمایندۀ مردم قزوین در مجلس برگزار کردیم و مقرر شد مشکلات منطقۀ عظیمیه با استاندار در میان گذاشته شود.

جلال اکبری به عمدۀ مشکلات منطقۀ عظیمیه اشاره می‌کند و ادامه می‌دهد: عدم توزیع آب و برق از جمله مشکلات اساسی این منطقه است و هیچ گونه زیرساختی در این زمینه وجود ندارد؛ البته این مشکلات برای مسئولان شرکت توزیع برق نیز مطرح شد و عنوان کردند که در صورت اختصاص برق، هزینۀ تمام نیروها باید پرداخت شود و این امر غیرممکن است.

وی عنوان می‌کند: براساس اظهارنظرهای مسئولان شرکت آب، آبی در دسترس نیست که بتوان به منطقۀ عظیمیه اختصاص داده شود و در صورت اختصاص آب از سد طالقان به استان، آب به این منطقه اختصاص داده می‌شود.

این عضو تعاونی یادآور می‌شود: همچنین براساس اظهارنظر مسئولان، طرح انتقال آب در مرحلۀ نخست برای شهرستان آبیک و در مرحلۀ بعد به منطقۀ عظیمیه اختصاص داده می‌شود.

 امکان آبرسانی به منطقه عظیمیه تا چند سال آینده وجود ندارد

عضو دیگر تعاونی نه‌گانۀ اراضی عظیمیۀ قزوین نیز در این خصوص در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین اظهار می‌کند: تنها مشکل موجود در منطقۀ عظیمیه، آب و برق است که خدماتی در آن ارائه نمی‌شود؛ ما برای حل این دغدغه‌ها پیگیری‎‌های لازم را انجام دادیم اما مسئولان عنوان کردند که فعلا آب‌رسانی به منطقه صورت نمی‌گیرد.

وی اضافه می‌کند: مسئولان شرکت آب منطقه‌ای عنوان می‌کنند که فعلا بودجه‌ای برای اختصاص آب به منطقۀ عظیمیه در دسترس نداریم و باید بودجه‎ای اختصاص داده شود که بتوانیم تأسیسات آن را راه‌اندازی کنیم؛ براساس اظهارنظرهای آنها، آب باید از سد طالقان اختصاص داده شود.

صفرعلی کاکاوند یادآور می‌شود: آب شرب برای منطقۀ عظیمیه وجود ندارد درحالی که برای اسماعیل آباد وجود دارد؛ مسئولان این بخش مدعی هستند که پیش‌بینی بودجه برای 530 هکتار آزاد شده است و پیش بینی باید برای این میزان هکتار درنظرگرفته شود.

وی با اشاره به اینکه عمده مشکل ما، نبود زیرساخت آب و برق است، بیان می‌کند: مسئولان شرکت آب منطقه‌ای نیز عنوان می‌کنند که فعلا تا چند سال آینده امکان آبرسانی به منطقه عظیمیه وجود ندارد.

این عضو تعاونی اضافه می‌کند: هرچند تیر برق‌هایی در عظیمیه نصب شده اما برق رسانی صورت نگرفته است، مقرر شده بود تا برق رسانی موقت برای این منطقه صورت بگیرد که این امر هنوز محقق نشده است.

باید در حوزۀ زیرساخت تمام ارگان‌ها همکاری داشته باشند

داراب بیرانوندی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین اظهار می‌کند: هیچ برنامه‌ای برای آب رسانی به منطقۀ عظیمیه به غیر از سد طالقان نداریم؛ از مردم درخواست داریم به صحبت‌های دلالان در این خصوص توجهی نداشته باشند.

وی تصریح می‌کند: کسانی که قصد خرید زمین در منطقۀ عظیمیه را دارند، به این موضوع دقت کنند که فعلا آبی در آن منطقه وجود ندارد چراکه قزوین نیز با کم آبی روبه‌رو است و اختصاص زیرساخت‌های لازم از جمله ایجاد تعاونی مشترک و آب و فاضلاب برای این منطقه هزینه‌هایی را در بردارد.

مدیرعامل شرکت آبفای استان قزوین عنوان می‌کند: برخی افراد در انتشار اخباری مبنی بر اینکه خرید و فروش در اراضی عظیمیه صورت می‌گیرد، بازارگرمی می‌کنند اما هنوز برنامه‌ای برای آب رسانی به این منطقه نداریم و این موضوع را به صورت اطلاعیه هم انعکاس داده‌ایم.

بیرانوندی ادامه می‌دهد: باید در حوزۀ زیرساخت تمام ارگان‌ها همکاری داشته باشند؛ هیچ ریالی تا به امروز برای اختصاص آب به منطقۀ عظیمیه به حساب شرکت آبفای استان واریز نشده است، از سوی دیگر تأمین آبی وجود ندارد که بتوانیم به این منطقه اختصاص دهیم.

وجود مشکلات مختلف در منطقۀ عظیمیه و نبود زیرساخت‌های مورد نیاز در آن باید مورد توجه بیشتری از سوی مسئولان قرار بگیرد. توسعۀ شهرسازی و شهرنشینی در نگاه نخست شاید موضوع خوشایندی باشد اما در توسعۀ این فضاها باید به زیرساخت‌های آن نیز توجه کرد.

عزم جدی مجلس یازدهم برای حل مشکلات مردم را به خوبی می‌توان از همان ابتدای شروع این مجلس مشاهده کرد.

اقدامات لازم برای تعیین تکلیف اراضی عظیمیه هرچه زودتر انجام شود

نمایندۀ مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس در خصوص حل مشکلات اراضی 330 هکتاری عظیمیۀ قزوین می‌گوید: براساس اسناد و مدارکی که در اختیار دارم و به دست رسیده و با وجود پیگیری‌های بسیار اعضا، اما هنوز برخی از مشکلات این اراضی حل نشده است و ارائۀ خدمات به آن با چالش‌های جدی مواجه است.

فاطمه محمدبیگی ضمن گلایه‌هایی از مسئولان بیان می‌کند: درصورتی که مسئولان امکان ارائۀ خدمات شهری و زیربنایی به منطقۀ عظیمیه را نداشتند چرا اراضی را قطعه بندی کردند؟

وی اضافه می‌کند: تسریع در روند رسیدگی توسط مسئولان زیربط می‌تواند گامی در مسیر پاسخگویی به مطالبات اعضای تعاونی‌های این اراضی باشد.

نمایندۀ مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس یادآور می‌شود: تلاش می‌کنیم مشکلات اراضی عظیمیه را با برگزاری جلساتی با مسئولان مقام استانی از جمله استاندار حل کنیم و به صورت ویژه آن را مورد توجه قرار دهیم.

محمدبیگی یادآور می‌شود: برای تعیین تکلیف هرچه سریع‌تر اراضی عظیمیه باید اقدامات لازم صورت بگیرد؛ چراکه حفظ حقوق صاحبان این زمین‌ها ضروری است؛ ما پیگیر مطالبات اعضای تعاونی عظیمیه در سطح ملی و استانی هستیم.

احد چگینی عضو شورای شهر قزوین نیز در این باره گفت: مشکل شهرک عظیمیه  همچنان حل نشده و بیان شده تا ۱۰ سال آینده امکان آبرسانی به آن محل وجود ندارد، این موضوعی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: یادآور می شود اراضی عظیمیه مسئولان شرکت اعضای تعاونی تعیین تکلیف اختصاص داده زیرساخت ها وجود ندارد صبح قزوین آب و برق شرکت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۱۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری

یک فرد پلنگ ایرانی در منطقۀ حفاظت‌شده سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری توسط مأمور یگان حفاظت محیط‌زیست در این منطقه ثبت شد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، ‌سعید یوسف‌پور مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان گفت: مأمور یگان حفاظت محیط‌زیست استان در حین گشت و کنترل در منطقۀ حفاظت‌شدۀ سبزکوه موفق به ثبت تصویر یک قلاده پلنگ ایرانی شد.

وی با اشاره به اینکه پلنگ ایرانی گونه در خطر انقراض جهانی است و از گونه‌های حمایت شده، حفاظت‌شده و همچنین با ارزش به شمار می‌رود افزود: گونه پلنگ در رأس اکولوژیک قرار دارد و حفاظت از آن به معنای حفاظت از کل زیستگاه است.

به گفته وی، در حال حاضر 432 گونه جانوری در مناطق حفاظت شده استان ثبت شده که از این تعداد، 46 گونه از مجموع پستانداران به شمار می‌روند.

یوسف پور اظهار داشت: از مجموع گونه‌های در معرض خطر نیز تاکنون چهارگونه شامل بالابان، کرکس مصری، اردک سر سفید و پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری به ثبت رسیده است.

گفتنی است: منطقه حفاظت‌شدۀ سبزکوه با مساحت بیش از 51 هزار هکتار، زیستگاهی ارزشمند با تنوع زیستی غنی و منحصر به فرد در چهارمحال‌وبختیاری است که در 150 کیلومتری مرکز استان و 30 کیلومتری شهر لردگان و در شهرستان‌های کیار و بروجن قرار گرفته است.

زیست‌بوم ویژه، تنوع گیاهی، وجود دره‌های عمیق و جنگل‌های بلوط و کوه‌های زاگرس، بهترین شرایط را برای زیست گونه‌های جانوری مانند پلنگ، کل و بز وحشی، خرس قهوه‌ای و دیگر جانداران در این محدوده تحت مدیریت حفاظت محیط‌زیست فراهم کرده است.

در چهارمحال‌وبختیاری یک اثر طبیعی ملی، یک پارک ملی، یک پناهگاه حیات‌وحش و 6 منطقه حفاظت‌شده وجود دارد که در مجموع حدود 15 درصد مساحت این استان را در برمی‌گیرند.

این تصاویر توسط محیط‌بان ملک‌آرا خلیل طهماسبی در منطقه حفاظت شده سبزکوه ضبط شده است.

پیش از این نیز، حضور پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری توسط محمدرضا احمدی مسئول منطقه حفاظت شده سبزکوه در سال جاری ثبت شده و پیش‌بینی می‌شود حضور پلنگ در دیگر مناطق حفاظت شده استان نیز به ثبت برسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه
  • ۲۸۱۱ هکتار زمین اشتباهی به نام یک شرکت تعاونی شده است/ سند مالکیت باطل شد
  • رفع مشکلات منطقه ۱۳ در دستور کار کمیته نظارتی شورای شهر اصفهان
  • مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند
  • تکمیل واحد‌های ۲۷ هکتاری تا چند ماه آینده
  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی
  • افتتاح فاز سوم کمربندی نسیم شمال در قزوین
  • تخریب ۵۳ بنای غیرمجاز در استان قزوین
  • اراضی رودخانه‌های استان یزد رفع تصرف شدند