Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان نماینده مردم ملایر در مجلس شوراس اسلامی گفت: در ملاقاتی که با حق‌دوست، معاون آموزشی وزارت بهداشت داشتم، مقرر شد تعداد مورد نیاز پزشک‌ فوق تخصص برای بهبود کیفیت خدمت رسانی در حوزه پزشکی ملایر به این شهرستان اختصاص یابد.

دکتر هادی بیگی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: یکی از دغدغه ها و و مشکلات مردم ملایر و اطراف، مراجعه به فوق تخصص های همدان به علت نداشتن فوق تخصص های لازم است که با پیگیری هایی که داشتم و در دیداری که دو روز پیش با معاونت آموزشی وزارت بهداشت به همراه رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر و مدیر بیمارستان امام حسین(ع) صورت گرفت، مقرر شد فوق تخصص ها به بیمارستان های ملایر اضافه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از اضافه شدن فوق تخصص خون برای شیمی درمانی ها و بیماری های خونی و بدخیمی، فوق تخصص نفرولوژی برای بیمارانی که نارسایی کلیوی دارند و باید به طور ماهانه فوق تخصص مذکور آنها را معاینه کند و دیالیز دارند و افزوده شدن فوق تخصص نوزدان خبر داد و اظهار کرد: بیمارستان مهر بیمارستان تخصصی کودکان و نوزادان است که بخش مراقبت های ویژه نوزادان(ICU) نیازمند داشتن یک فوق تخصص است.

بیگی نژاد ادامه داد: فوق تخصص کلونوسکوپی برای بیماری های گوارشی و کبد و مجاری صفراوی این رشته دارای یک فوق تخصص در ملایر است اما به علت مراجعه زیاد در این زمینه و اهمیت این رشته، نیازمند یک فوق متخصص دیگر نیز بود.

نماینده مردم ملایر در خانه ملت در ادامه خاطرنشان کرد: برای درمان بیماران مبتلا به آسم و مشکلات ریوی و برای بیماران هورمونی و غددی کاربرد، نیازمند فوق تخصص های غدد و ریه در ملایر هستیم.

وی در ادامه به نشست خود با تقوی نژاد، معاون توسعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اشاره و بیان کرد: در این جلسه ۱۳ میلیارد تومان به پروژه اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) و یک میلیارد تومان نیز برای بهبود کیفیت درمان بیماران کرونایی شهرستان ملایر تخصیص یافت.

بیگی نژاد تهیه دو دستگاه آمبولانس مجهز، جذب نیروی انسانی برای اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) و تأمین اعتبار برای تکمیل اورژانس خیّرساز بیمارستان ملایر را از دیگر نتایج این نشست عنوان کرد.

وی ادامه داد: با پیگیری های صورت گرفته و دستور معاون توسعه وزارت بهداشت مقرر شد در راستای بهبود کیفیت خدمات بین بیمارستانی و اعزام های تخصصی بیماران به سایر بیمارستان ها در نقاط دیگر کشور، یک دستگاه آمبولانس مجهز برای بیمارستان مهر و یک دستگاه دیگر برای بیمارستان امام حسین(ع) اختصاص داده شود.

بیگی نژاد افزود: در نظر گرفتن اعتبار مورد نیاز برای توسعه و تکمیل بخش اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) برای استفاده بهینه تر و افزایش رضایتمندی مراجعه کنندگان در این نشست رقم خورد که با این وجود بخش اعظمی از مشکل بیمارستان امام حسین(ع) مرتفع می شود.

نماینده مردم ملایر در مجلس از قول مساعدت برای تأمین اعتبار تکمیل اورژانس خیّرساز بیمارستان مهر خبر داد و گفت: فضای فعلی این اورژانس از نظر فیزیکی کوچک بوده و پاسخگوی مراجعه کنندگان نیست.

وی مطرح کرد: تخصیص مبلغی افزون بر یک میلیارد تومان به منظور تجهیز وسایل تخصصی و حفاظت فردی مانند ماسک و داروهای مربوطه و سایر حوزه های درمانی بیماران کرونایی، ماحصل این نشست بود که این مبلغ به طور قابل ملاحظه ای به رفع مشکلات در این زمینه کمک می کند.

بیگی نژاد یادآور شد: جذب نیروی انسانی لازم برای بخش اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) باعث می شود از حجم زیاد کار کارکنان آن بخش کمی کاسته شود و هم برای عده ای از جوانان این عرصه اشتغال ایجاد می کند.

وی در بخش دیگری به نشست با جمالی نژاد، معاون وزیر کشور در امور شهرداری‌ها و دهیاری‌ها اشاره و خاطرنشان کرد: در جلسه ای که به منظور جذب حمایت و اعتبارات لازم برای مساعدت به دهیاری‌ها و شهرداری های شهرستان ملایر صورت پذیرفت، مسائل مرتبط با موارد فوق مطرح و راه های جذب اعتبار و کمک در این زمینه ها توسط جمالی نژاد تشریح شد و پس از این جلسه موارد مذکور به شهرداری و برخی دهیاری‌ها منعکس و پیگیری در زمینه جذب این اعتبارات در چرخه اداری آغاز شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی بيمارستان پزشک وزارت بهداشت اورژانس بیمارستان امام حسین ع وزارت بهداشت فوق تخصص ها مردم ملایر بیگی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۲۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت

ایسنا/همدان رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: از نظر بهورز در سال گذشته طی یک مرحله ۱۶۰ نفر و در مرحله دیگر ۲۰۰ نفر بهورز در سطح استان همدان جذب شده که سهم شهرستان رزن از این تعداد، در مجموع ۲۸ نفر بوده و امسال و سال آینده این شهرستان ورودی بهورز خوبی خواهد داشت.

دکتر محمدمهدی مجذوبی سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در دیدار با فرماندار رزن، اظهار کرد: در حوزه بهداشت شهرستان رزن دارای مرکز بالای ۳۰ سال و فرسوده بوده که باید این مراکز به عنوان پروژه جدید تعریف شوند.

وی با بیان اینکه در حوزه بهداشت در بحث شاخص‌ها شهرستان رزن رتبه‌های اول و دوم استان را به خود اختصاص داده و این باعث افتخار است، تصریح کرد: در حوزه فوریت‌های پزشکی شهرستان رزن دارای شش مرکز فوریت بوده که میانگین حضور بر بالین بیمار توسط همکاران مراکز فوریت رزن با متوسط استانی برابری می‌کند.

مجذوبی با اشاره به اینکه در حوزه درمان رزن اتفاقات خوبی در سال گذشته داشته‌ایم، افزود: ضریب اشغال تخت بیمارستانی طی یک‌سال اخیر در شهرستان رزن ۲۰ درصد اضافه شده است که این امر نشان از ارائه خدمات خوب حوزه درمان شهرستان رزن به مردم، تنوع خدمات، افزایش امکانات و تجهیزات و تعداد پزشکان متخصص حوزه درمان این شهرستان دارد.

وی ادامه داد: در استان همدان دارای دو پروژه بسیار مهم در حال اجرا شامل بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی شهرستان رزن و  پروژه مرکز جامع سرطان بیمارستان بعثت همدان هستیم که تمام انرژی خود را برای تکمیل این دو طرح گذاشته‌ایم که تا پایان دولت سیزدهم به انجام برسد.

بهره‌برداری پروژه بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی در دهه فجر، اهتمام دانشگاه علوم پزشکی را می‌طلبد

فرماندار شهرستان رزن هم اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی همدان به منظور اتمام پروژه بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی در حال ساخت شهرستان رزن اهتمام و پیگیری‌های لازم را انجام دهد تا در دهه مبارک فجر بتوانیم از این پروژه برای خدمت‌رسانی به مردم بهره‌برداری کنیم.

علی‌اصغر غفاری‌آثار با تأکید بر ضرورت نیاز شهرستان به پزشک متخصص و جراح افزود: در سطح شهرستان تنها دارای یک پزشک به مدت هشت روز از ماه و در بخش رادیولوژی تنها یک پزشک به مدت ۱۵ روز در ماه و یک پزشک بیهوشی در مدت ۱۵ روز از ماه هستیم که در این رابطه حضور پزشک ثابت در این موارد در تمامی روزهای هفته برای شهرستان ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه پزشک متخصص چشم، متخصص گوش، حلق و بینی نداریم و متخصص اورولوژی فقط یک روز در هفته در سطح شهرستان در حال خدمت‌رسانی است، گفت:  تنها یک پزشک عمومی در بیمارستان داریم که خواستار افزایش پزشک عمومی بیمارستان به سه پزشک عمومی هستیم ضمن اینکه بخش آزمایشگاه بیمارستان ولیعصر(عج) شهر رزن نیاز به تأمین دستگاه اتوآنالایزر دارد.

غفاری‌آثار یادآور شد: از ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان درخواست داریم تا به منظور اتمام و تکمیل مراکز جامع سلامت روستاهای چایان و سورتجین تا هفته دولت اقدامات و حمایت‌های لازم را انجام دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شهید مطهری الگوی تعلیم و تربیت است
  • شهید مطهری الگویی تعلیم و تربیت است
  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت
  • ۳۶۰۰ یتیم تحت پوشش معلمان اردبیلی هستند
  • فوت یک پزشک بر اثر مصرف مشروبات الکلی!
  • افزایش ظرفیت صادراتی خراسان شمالی دستاورد نمایشگاه اکسپو است
  • محمدجواد حسین‌ نژاد؛ بازگشت به آزادی با انگیزه انتقام
  • جریمه میلیاردی برای پزشک متخلف در اردبیل صادر شد