Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@11:05:53 GMT

آموزش‌های حضوری و همنشینی با کرونا

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۳۲۷۳۰

آموزش‌های حضوری و همنشینی با کرونا

به گزارش ایرنا، صحبت کردن از ابعاد انتشار، نحوه شیوع، تعداد مبتلایان و نحوه جلوگیری از ابتلا به کرونا است که در شکار قربانیان چنان مبهم عمل می‌کند که رفتارش به‌سادگی قابل رهگیری نیست.

گرچه وزارت بهداشت برای بازگشایی مدارس دستورالعمل سخت گیرانه‌ای را ارائه کرده است که براساس آن تمام دانش‌آموزان و معلمان باید حتما با ماسک و دستکش در محیط مدارس حاضر شوند

اما آنچه امروز در برخی از مدارس شهر خرم آباد مرکز استان لرستان جلب توجه می‌کند، امکانات متفاوت مدارس برای حضور دانش‌آموزان در سر کلاس های درس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی مدارس غیردولتی با امکانات بسیار خوب از جمله تب سنجی از دانش‌آموزان ، ارائه ماسک به آنها هنگام ورود به مدرسه و امکانات ضدعفونی در ابتدای ورود به مدرسه استقبال می کنند و اما در مقابل مدارسی هم هستند که در مناطق محروم‌تر شهر قرار دارند و طبق گفته مدیران و معلمان، برای تامین موادضدعفونی یا حتی ضدعفونی کردن سطوح با مشکلاتی مواجه هستند.

براساس دستورالعمل وزارت بهداشت، سطوحی که توسط افراد زیادی لمس می‌شوند (نرده‌ها، دستگیره‌های درب و پنجره ، میز و صندلی‌ها، لوازم ورزشی و ابزار کمک آموزشی) باید حداقل روزی دو مرتبه تمیز و بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغ شده گندزدایی شوند و تهویه مناسب در تمام نقاط ساختمان برقرار باشد.

آبخوری و دستشویی‌ها در مدارس روزانه حداقل 2 بار در طول ساعات کار مدرسه و یک بار در انتهای کار مدرسه یا انتهای نوبت بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغ شده گندزدایی باید شوند در حالی که باید دید این دستورالعمل ها بدرستی در مدارس اجرا می شوند.

اکنون با وجود یکه تازی کرونا پذیرفتن آموزش‌های حضوری برای برخی خانواده ها و دانش آموزان بسیار سخت تر از گذشته شده است و بسیاری از خانواده ها ناگزیر به انتخاب بین ۲ مقوله مهم سلامت و آموزش فرزندان خود شدند و چاره ای جز انتخاب سلامت فرزندان خود ندارند.

بسیاری از والدین با پذیرفتن این فرضیه که یک سال ترک تحصیل فرزندان بهتر از عمری داغداری و یا دست و پنجه نرم کردن با عوارض بیماری کووید ۱۹ است مصمم بر ممانعت از حضور فرزندان در مدارس هستند.

از طرفی والدینی نیز هستند که معترض به شرایط پیش آمده بوده و از نظام آموزش و پرورش توقع برگزاری کلاس های مجازی را دارند و معتقدند در حالیکه در سال تحصیلی گذشته به ناچار کلاس های مجازی برگزار شد چگونه اکنون پس از چند ماه تعطیلی و فرصت ، امکان راه اندازی شبکه شاد و آموزش های مجازی وجود ندارد.

در استان لرستان حتی در مناطق قرمز نیز مدارس بصورت حضوری بازگشایی شدند و به والدینی که مخالف حضور دانش آموزان در مدارس هستند اعلام کردند غیر از ساعت کلاس های حضوری هیچگونه آموزش حضوری برگزار نمی شود و والدین مسوول تحصیل دانش آموزان هستند.

یکی از اولیایی که فرزندش را برای همراهی به مدرسه ای در خرم آباد آورده بود، به خبرنگار ایرنا گفت: بازگشایی مدارس با برنامه ریزی های انجام شده ولی علاوه بر مشکلات و تهدیدهای پیش رو برای دانش آموزان زندگی و اشتغال بسیاری از والدین را نیز دچار بی نظمی و نابسامانی کرده است چرا که ساعات کلاس های مدارس ساعت ۸و نیم تا ۱۱  اعلام شده است و بحث رفت و آمد دانش آموزان نیز در این روزها مضاعف بر دیگر دغدغه ها و مشکلات شده است.

لیلا حسنوند افزود: در حالی که انتظار می رود آموزش و پرورش یاری رسان خانواده ها در امر تحصیل و پرورش آنها باشد در روزهای نخستین بازگشایی مدارس جامعه را درگیر دلهره و بی برنامگی کرده است و تمام خانواده های دارای دانش آموز روزهای سخت و پر هراسی را سپری می کنند.

وی اظهار داشت : یکی دیگر از معضلاتی که در روزهای نخستین بازگشایی مدارس دچار سردرگمی کرده است تفویض اختیار به شورای مدارس است که بدون در نظر گرفتن وضعیت شیوع بیماری و شرایط کاری والدین اقدام به تصمیم گیری برای نحوه و زمان آموزش دانش اموزان شده است.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش لرستان در این باره گفت: نحوه برگزاری کلاس های درس بر اساس مصوبات ستاد مقابله با کرونا است و براین اساس اصل بر رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی و آموزش های حضوری است.

 رقیه معتمدی افزود: در تمام مناطق استان منعی برای حضور دانش آموزان در مدارس وجود ندارد و با گروه بندی دانش آموزان آموزش ها بصورت حضوری ارایه می شود.

وی اظهار داشت: در صورت غیبت دانش آموزان در کلاس های درس می توانند آموزش ها را در شبکه آموزش و یا از طریق سی دی های درسی پیگیری کنند.

وی با بیان اینکه تصمیم گیری برای نحوه آموزش و یا ساعت کلاس های مجازی بر عهده شورای مدرسه گذاشته شده است ادامه داد: شرایط آموزش در مناطق مختلف متفاوت است و این تصمیم بر عهده شورای مدرسه قرار دارد.

ممنوعیت حضور دانش آموزان در مدارس حتی در مناطق قرمز حذف شده است

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان نیز گفت: اگرچه تضمین سلامت دانش آموزان و رعایت پروتکل های بهداشتی در فضاهای آموزشی اولویت بازگشایی مدارس و آموزش‌های حضوری در این استان است اما ممنوعیت حضور دانش آموزان در مدارس حتی در مناطق قرمز حذف شده است و دانش آموزان می توانند با رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس حضوریابند.

علیرضا نخعی بیان کرد: آموزش های مجازی جایگزین دقیقی برای آموزش های حضوری نیست و به همین منظور بازگشایی مدارس در مناطقی که وضعیت گستردگی ویروس کرونا کمتر و اطمینان خاطر بیشتری در این راستا وجود دارد بصورت حضوری انجام شد.

وی با بیان اینکه ممنوعیت حضور دانش‌آموزان در مناطق با وضعیت قرمز نیز برداشته شده است، اظهار داشت: برخی خواستار برگزاری کلاس های حضوری هستند که با گروه بندی دانش آموزان به تعداد کمتر با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی کلاس ها بصورت حضوری برگزار می شود.

نخعی با بیان اینکه امسال بازگشایی مدارس بصورت منعطف انجام شد، ادامه داد: در نخستین روز بازگشایی مدارس اکثر مدارس بصورت حضوری بازگشایی شدند گرچه حضور دانش آموزان بصورت حضوری اجباری نیست و دانش آموزانی که بیمار زمینه ای در خانواده دارند می توانند بصورت غیرحضوری آموزش ها را با اطلاع مدرسه ادامه دهند.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با تاکید بر ضرورت تعامل والدین با مدارس عنوان کرد: اصل بر همکاری خانه و مدرسه است و والدین باید با آگاهی و تاکید بر لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی برای دانش اموزان تعامل لازم را با مدارس جهت آموزش دانش آموزان داشته باشند.

افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در لرستان نگران کننده است

 استاندار لرستان در این باره گفت: میزان بستری مبتلایان به کرونا در استان طی هفته گذشته ۳۰ درصد افزایش یافته که این روند نگران کننده است.

سیدموسی خادمی  با اشاره به مصوبات اخیر ستاد ملی مدیریت کرونا افزود: بررسی آخرین وضعیت استان ها در جلسه ویدئوکنفرانس این ستاد نشان می دهد طی یک هفته اخیر، لرستان با رشد ۳۰ درصدی تعداد مبتلایان مواجه بوده است .

وی با اشاره به اینکه لرستان در وضعیت هشدار شیوع کرونا قرار دارد تصریح کرد: افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در استان موضوع نگران کننده ای می باشد چراکه طبق تجربه ممکن است با افزایش مرگ و میر همراه باشد.

استاندار لرستان یادآور شد: از مردم تقاضا می شود چند هفته پیش رو استفاده از ماسک، رعایت نکات بهداشتی و امتناع از حضور در تجمعات را جدی بگیرند و برگزاری هرگونه مراسمی در این مدت به طور کلی حذف شود .

وی همچنین با تاکید بر انجام فرآیند آموزشی مدارس همراه با رعایت نکات بهداشتی اضافه کرد: بررسی بازگشایی مدارس و دانشگاه ها و تاکید بر رعایت نکات بهداشتی محور اصلی جلسه امروز بود.

 خادمی  افزود: با توجه به آمار موجود، به نظر می‌رسد روند بیماری در لرستان تاحدودی با کشور متفاوت است.

وی اظهار داشت: یک هفته گذشته تعداد مبتلایان به کرونا، بیماران بستری و نیازمندان به تخت مراقبت های ویژه افزایش یافته است که شاید مقدمه‌ای برای افزایش سرعت این بیماری باشد.

استاندار لرستان با تاکید بر ضرورت تقویت همکاری و دقت حوزه‌های مختلف برای رعایت شیوه نامه های بهداشتی گفت: آموزش حضوری برخی مدارس استان به شرط رعایت شیوه نامه های بهداشتی برقرار خواهد بود که آموزش و پرورش و علوم پزشکی باید با انجام نظارت های لازم این موارد را پیگیری کنند.

لرستان در وضعیت هشدار شیوع کرونا قرار دارد و در یک هفته گذشته میانگین تعداد مبتلایان شهروندان آن به کرونا ۳۰ درصد افزایش یافته است.

برچسب‌ها مدارس بازگشایی مدارس خرم آباد لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس بازگشایی مدارس خرم آباد لرستان مدارس بازگشایی مدارس خرم آباد لرستان حضور دانش آموزان در مدارس پروتکل های بهداشتی مبتلایان به کرونا آموزش های حضوری بازگشایی مدارس تعداد مبتلایان آموزش و پرورش بصورت حضوری خانواده ها آموزش ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۲۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی گفت: ۸۰ درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه است. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، آذر رشیدی در آیین افتتاح پیش دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی در سه‌شنبه‌های امید که امروز در منطقه رضویه برگزار شد، اظهار داشت: 80 درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش اموزان بانیازهای ویژه است.

وی بیان کرد: پیش‌دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی از این جهت یک مدرسه استثنایی است که دانش‌آموزان آن استعدادهای نهفته استثنا دارند و این استعدادهای نهفته باعث استثنا شدن آن‌ها شده است که اگر این استعدادها به شکوفایی برسد این عزیزان جزو برترین دانش‌آموزان خواهند شد.

رشیدی با اشاره به اینکه همه دانش‌آموزان حق ادامه تحصیل دارند افزود: باید تلاش کنیم دانش‌آموز با نیاز ویژه‌ای به خصوص در مناطق محروم و روستایی از تحصیل باز نماند.

وی گفت: این آموزشگاه، دومین آموزشگاهی است که در منطقه رضویه افتتاح شده و خدا را شاکریم که از مهر سال آینده دانش آموزان بانیازهای ویژه با آموزش های خاص و معلمین متخصص در این منطقه ادامه تحصیل خواهند داد.

مدرسه‌سازی صدقه جاریه است

جواد روحانی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی نیز فعالیت‌های خیرین مدرسه‌ساز را بسیار ارزشمند و قابل ستایش عنوان کرد و اظهار داشت: این باقیات و صالحات افراد خیر است که یادگارهایی معنوی به جای می‌گذارند.

وی با تاکید بر اینکه در میان همه کارهای خیر، مدرسه‌سازی متمایز است، افزود: مدرسه جایگاه ویژه و ممتازی دارد؛ چرا که مدرسه نه تنها یک مکان، بلکه بنایی رفیع با جایگاهی بلند است. از مدرسه آینده یک سرزمین ساخته می‌شود و خیرین به عنوان معماران مهربانی که امروز به پاس تکریم آنها جمع شده‌ایم، به نسل امروز و فردا آموخته‌اند که بخشنده بودن، بیش از آن که تمکن مالی بخواهد قلب بزرگ و دل عاشق می‌طلبد.

روحانی بیان کرد: توسعه فضاهای آموزشی به یقین زمینه‌های رشد و پیشرفت همه جانبه کشور به ویژه در بخش علمی را که زیربنای اصلی توسعه است، فراهم می‌سازد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی، گفت: این آموزشگاه در زمینی به مساحت 800 متر و با زیربنای 250 متر مربع به ارزش بالغ بر 3 میلیارد تومان با مشارکت نیک‌اندیش بانو پروین گرجستانی و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان احداث شد.

گفتنی است، زمین آموزشگاه توسط علی جان مقیمی به اداره آموزش و پرورش استثنایی اهدا شده بود.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد