Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان با اشاره به اهمیت صیانت از جنگل و محیط زیست و لزوم هدایت تسهیلات فراگیر یا توسعه اشتغال پایدار روستایی و عشایری به زراعت چوب گفت: برای توجیه اقتصادی فعالیت زراعت چوب باید با بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان نسبت به استفاده از فناوری های روز اهتمام ورزیم.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ دکتر ارسلان زارع صبح امروز (چهارشنبه) در جلسه ستاد زراعت چوب استان، تلاش برای جلوگیری از تخریب جنگل و توسعه آن را یک امر ضروری و مهم ذکر و اظهار کرد: منابع زیست محیطی به عنوان سرمایه‌ ای ارزشمند متعلق به نسل‌های آینده است که باید در حفظ آن کوشا باشیم و در این مسیر زراعت چوب می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی به برگزاری جلسه پیرامون زراعت چوب در نهاد ریاست جمهوری اشاره و همکاری قوای مقننه و قضائیه در این خصوص را یک ظرفیت دانست و افزود: در سال‌جاری به سبب تلاش های صورت گرفته در جهت تدوین شیوه نامه و اقدامات مثبت در این راستا، امیدواریم دستاوردهای خوبی را شاهد باشیم.   نماینده عالی دولت در گیلان بر ضرورت تدوین برنامه جامع زراعت چوب برای سال آتی توسط اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تأکید و تصریح کرد: مردم گیلان و سازمان‌های مردم نهاد در خصوص مسائل  زیست محیطی، پرداختن به طبیعت و حفظ منابع جنگلی زبانزد و در کشور پیشتاز هستند که باید کوشید تا این فرهنگ غنی، ماندگار بماند.    وی صیانت از جنگل و محیط زیست را مهم ارزیابی کرد و در کنار آن آگاهی بخشی در جهت جلوگیری از آسیب های اجتماعی اجرای طرح زراعت چوب را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: در راستای انجام یک فرآیند اطلاع رسانی گسترده در جهت افزایش سطح آگاهی مردم، کمیته ای با حضور دستگاه های متولی و نماینده سازمان های مردم نهاد تشکیل و در این خصوص اقدامات اثرگذاری با همکاری رسانه ها و صدا و سیمای ملی و استانی صورت می گیرد.    استاندار گیلان به وجود اراضی مستعد برای انجام فعالیت های کشاورزی به ویژه زراعت چوب و باغی در عرصه های منابع طبیعی استان اشاره و ضرورت استفاده از این ظرفیت برای ایجاد اشتغال و توسعه تولید را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: ظرفیت‌‌های توسعه‌ای گیلان، احداث کارخانجات تولید مواد سلولزی و پالت در استان با اشتغال بیش از ۲۲ هزار نفر ما را ملزم به حرکت در مسیر زراعت چوب برای تأمین مواد اولیه آن واحدهای تولیدی، حفظ اشتغال پایدار و تحقق شعار جهش تولید می‌کند.    وی به تاکید رئیس جمهوری در خصوص توجه به موضوع زراعت چوب و لزوم هدایت تسهیلات فراگیر و یا توسعه اشتغال پایدار روستایی و عشایری به این مسیر اشاره و خاطرنشان کرد: برای توجیه اقتصادی فعالیت زراعت چوب باید با بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان نسبت به استفاده از فناوری های روز و کشت‌های تلفیقی اهتمام جدی داشته باشیم.    دکتر زارع بر ضرورت تشدید نظارت ها بر اجرای طرح زراعت چوب تأکید کرد و با بیان اینکه قطع درخت های دست کاشت و جایگزینی مجدد آن اقدامی در جهت تأمین مواد اولیه مورد نیاز است، گفت: در این مسیر باید نظارت ها به حدی باشد که از تغییر کاربری تحت عنوان زراعت چوب جلوگیری بعمل آید.    وی با تأکید بر اینکه چوب استحصالی از اجرای طرح زراعت چوب باید در استان مصرف و از خروج آن بدون مجوز ممانعت شود، افزود: باتوجه به ظرفیت موجود زراعت چوب در بالغ بر ۱۷ هزار هکتار از اراضی استان، کاشت درخت در یک‌هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی طی سه سال گذشته، اجرای طرح در سه هزار و ۵۰۰ هکتار در سالجاری و به همین میزان در سال های آتی، به طور قطع فراتر از تعهد شش هزار و ۶۰۰ هکتاری پیش بینی شده در برنامه ششم توسعه گام برداشته می شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رئیس جمهوری استاندار گیلان ارسلان زارع تخریب جنگل و توسعه اشتغال پایدار اجرای طرح زراعت چوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۳۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان

محمدتقی اکبری مدیرعامل و مؤسس یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در تشریح فعالیت و کارکردهای این شرکت اظهار کرد:‌ تولید و فروش مواد شیمیایی، طراحی و ساخت تجهیزات در صنایع شیمیایی ازجمله فعالیت این شرکت بوده است، سال ۱۳۹۳ گواهینامه دانش‌بنیان در زمینه ساخت تجهیزات نوین آزمایشگاهی از معاونت فناوری ریاست جمهوری را کسب کرده و سال ۱۳۹۵موفق به راه‌اندازی خط تولید اسانس‌های طبیعی با استفاده از برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان شدیم.

وی افزود:‌ طراحی و ساخت برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان از دیگر فعالیت‌های این شرکت است. برج‌های تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان (scc) به‌طور پیوسته کار می‌کنند و قادرند ترکیبات فرار را از جریان سوسپانسیون جداسازی کنند. افت فشار پایین، مصرف انرژی کم، بازدهی استخراج بالا، زمان ماند کوتاه، سرعت جداسازی بسیار بالا، جداسازی در دمای پایین، تجزیه شیمیایی پایین، مدیریت عطر و طعم، قابلیت حمل خوراک حاوی ذرات جامد، به‌کارگیری در صنایع فراوری میوه، آبمیوه، چای، قهوه، چاشنی و جایگزینی با برج‌های تقطیر رایج از مزایای این دستگاه است.

اکبری ادامه داد:‌ ساخت این‌گونه از برج‌ها در انحصار شرکت‌های ایتالیایی بود که برای نخستین‌بار طراحی و ساخت آن در ایران توسط این شرکت بومی‌سازی شد. لیمونن ازجمله ترکیبات پرمصرف و وارداتی در صنایع آرایشی و بهداشتی است که در سال ۱۴۰۰ خط تولید لیمونن را برای نخستین‌بار با ظرفیت روزانه ۱۰۰ کیلوگرم در این شرکت راه‌اندازی و تجاری‌سازی کردیم.

مدیرعامل و مؤسس شرکت «بهین اسانس آویژه» مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت:‌ عصاره‌گیری از گیاه خار مریم با سامانه استخراج جامد-مایع پویای سریع Rapid Solid-Liquid Dynamic Extraction (RSLDE) و تولید سیلیمارین برای مصرف در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی از برنامه‌های آینده این شرکت است.

وی مطرح کرد:‌ دانش مواد شیمایی گیاهی که امروزه با عنوان فیتوشیمی به شدت در حال گسترش است به‌طور روزافزون در صنایع دارویی، غذایی، بهداشتی و آرایشی به کار گرفته شده، بسیاری از دارو‌های پیشرفته درمان کبد مانند سیلیمارین و ضد سرطان مانند تاکسول از منابع طبیعی استخراج می‌شوند در همین راستا این شرکت توانسته با تولید محصولات گیاهی بخشی از نیاز‌های مردم و کشور را برطرف کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بینان با بیان اینکه مهم‌ترین مانع در تجاری‌سازی سرمایه ثابت و هزینه‌های تحقیق و توسعه است، عنوان کرد:‌ شرکت از تسهیلات مالی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، حمایت‌های غیرمالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، تسهیلات صندوق پژوهش و نوآوری استان اصفهان، تسهیلات صندوق کارآفرینی امید استان اصفهان، تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت ریاست جمهوری استفاده کرده است.

اکبری بیان کرد:‌ برای رشد و شکوفایی مراکز رشد در دانشگاه‌ها نیازمند همکاری و تعامل مراکز رشد و شهرک‌های صنعتی، واگذاری بازاریابی به افراد متخصص و تنوع‌بخشی به روش‌های تأمین سرمایه مانند مشارکت عام دانشجویان و خانواده‌ آنان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند