Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی شفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در زمان بروز بیماری‌های واگیر با شناسایی و قطع زنجیره انتقال می‌توان مانع از طغیان و همه گیری آنها شد و این اصل در زمینه بیماری کووید ۱۹ نیز صدق می‌کند.

وی ادامه داد: بیماری کووید ۱۹ از دی و بهمن سال گذشته در دنیا بروز یافت و در کشورهای مختلف به علت ترددها و رفت و آمدهای بین المللی گسترش پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شفیعی قدرت واگیری بالای ویروس کرونا را مورد اشاره قرار داد و افزود: گام اول برای کنترل این بیماری اعمال شرایط محدودسازی و قرنطینه به منظور کنترل زنجیره انتقال ویروس کرونا است که این شرایط در اسفند و فروردین در کشور اعمال شد.

مدیر گروه بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد: با شناسایی اولین کانون‌های بیماری در کشور سعی شد با اعمال محدودیت‌های ترافیکی و تجمعات و تعطیلی صنوف ارتباطاعات مردم کاهش یابد تا مانع از گسترش گردش ویروس در جامعه شویم.

تمامی پروتکل‌های بهداشتی تا پایان اپیدمی باید ادامه پیدا کند

شفیعی دوره کمون کووید ۱۹ را ۱۰ تا ۱۴ روز عنوان کرد و ادامه داد: بر اساس منابع علمی شرایط قرنطینه باید به اندازه دو دوره کمون ادامه پیدا کند تا زنجیره انتقال بیماری کاملاً محدود شود.

وی با اشاره به اینکه دوره محدودسازی به مدت حدود ۴۰ روز در کشور اجرا شد، افزود: بر اثر اعمال این شرایط موارد در فروردین و اردیبهشت بسیار جزئی بود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به پیشگام بودن این استان در بحث تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و صنوف و خودداری از پذیرش مسافر از سایر استان‌ها گفت: اعمال این شرایط باعث کنترل بیماری در استان کرمان شد، اما بعد از این مدت ناگزیر به از سرگیری روابط اجتماعی و فعالیت صنوف هستیم.

پیک دوم کرونا در کرمان شدید بود

وی با تاکید بر اینکه تمامی پروتکل‌های بهداشتی تا پایان اپیدمی باید ادامه پیدا کند، افزود: متأسفانه در برهه‌ای پروتکل‌های بهداشتی توسط برخی مردم و مسئولان سخت گیرانه اجرا نشد و در نتیجه زنجیره انتقال مجدداً در استان برقرار شد و پیک دوم تقریباً شدیدی را تجربه کردیم.

شفیعی با اشاره به اینکه در پیک دوم موارد زیادی در استان کرمان درگیر ویروس کرونا شدند، بیان کرد: در این زمان برگشت به شرایط محدودسازی تأثیرگذار نیست چرا که ویروس در جامعه در گردش است و استقرار پیدا کرده است و تقریباً در همه جای جامعه حتی در منازل آلودگی وجود دارد.

مدیر گروه بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: در چنین شرایطی باید شیوه نامه‌ها و پروتکل‌های بهداشتی و بهداشت فردی به شدت مورد توجه قرار گیرد و رعایت شود.

وی ادامه داد: طبق توصیه‌های سازمان جهانی بهداشت استفاده از ماسک به عنوان یک ابزار مهم و کاربردی است و ۱۰۰ درصد مردم در فضاهای عمومی و خارج از منزل باید از ماسک استفاده کنند.

شفیعی رعایت نظافت دست‌ها و فاصله گذاری اجتماعی را مورد تاکید قرار داد و افزود: رعایت این سه نکته تا پایان اپیدمی باید رعایت شود.

وی گفت: حتی اگر به وضعیت سفید در بیاییم و زنجیره انتقال بسیار محدود شود باز هم بی توجهی به پروتکل‌های بهداشتی و سه نکته کلیدی استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و شست و شو و ضدعفونی دست‌ها می‌تواند باعث بازگشت موج بعدی بیماری شود.

کد خبر 5019636

منبع: مهر

کلیدواژه: مهدی شفیعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان ویروس کرونا محرم 99 ویروس کرونا شیراز مراسم عزاداری بازگشایی مدارس آمار کرونا بوشهر عاشورا گرگان ماه محرم مجلس شورای اسلامی کرمانشاه شیوع کرونا آغاز سال تحصیلی پروتکل های بهداشتی زنجیره انتقال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۳۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند

آفتاب‌‌نیوز :

عوامل خطری که ابتلا به مولتیپل اسکلروزیس را افزایش می‌دهند عبارتند از: 

سن. این بیماری ممکن است در هر سنی اتفاق بیفتد، اما اغلب در افراد بین ۱۵ تا ۶۰ ساله رخ می‌دهد.

جنسیت: زنان در حدود دو برابر احتمال ابتلا به MS را دارند.

سابقه خانوادگی: اگر یکی از والدین یا خواهر و برادر شما MS داشته باشد، شما در معرض خطر ابتلا به بیماری هستید.

برخی از عفونت‌ها ویروس‌ها، از جمله اپشتاین بار، ویروس که مننوکلوئیس عفونی را ایجاد می‌کند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهند.

آب و هوا: MS در کشور‌های دارای آب و هوای معتدل، از جمله کانادا، شمال ایالات متحده، نیوزیلند، جنوب شرقی استرالیا و اروپا، بسیار رایج است.

سیگار کشیدن: افراد سیگاری خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری را دارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • تصادف پراید منجر به فوت عابر پیاده در رشت شد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند