Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی تیم ملی هاکی سالنی ایران می‌گوید که مطابق با برآورد فدراسیون هزینه اعزام تیم ملی ایران به جام جهانی این رشته حدود یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان است.

به گزارش ایسنا، تیم ملی هاکی سالنی ایران، بهمن‌ماه سال جاری، جام جهانی را پیش رو دارد اما تاکنون به دلیل شیوع کرونا امکان برگزاری اردو نداشته و قرار است هفته آینده کار خود را برای آماده‌سازی جهت شرکت در این مسابقات شروع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ابوالفضل یوسفی، سرمربی تیم ملی در مورد برنامه‌های تیم ملی به ایسنا گفت: تکلیف برگزاری مسابقات به طور قطعی مشخص نیست و احتمال لغو آن وجود دارد اما ۱۰ مهرماه جلسه‌ای در بلژیک برگزار و وضعیت نهایی مسابقات مشخص می‌شود. با این حال اولین اردوی‌مان را سه‌شنبه، ۲۵ شهریور در تهران برگزار می‌کنیم.

او افزود: ۴۵ بازیکن را به تیم ملی دعوت می‌کنیم که در دو گروه قرار می‌گیرند تا از نظر پروتکل‌های بهداشتی به مشکل برنخوریم و از آن‌ها تست کرونا می‌گیریم. در نهایت هر بازیکنی که از نظر فنی بهتر بود به اردوی بعدی دعوت می‌شود. همه بازیکنانی که داعیه پوشیدن پیراهن تیم ملی را دارند، به اردو دعوت می‌شوند و فرصت نشان دادن خود را دارند.

یوسفی در مورد فرصت آمادگی تیم ملی گفت: بازیکنان ما از نظر بدنی ۵۰ درصد آماده هستند اما چون ساکن شهرهایی هستند که از نظر شیوع ویروس کرونا وضعیت قرمزی دارند، تمرین نکرده‌اند و از نظر فنی آماده نیستند. با این حال ۴ ماه وقت داریم و در صورت فراهم بودن شرایط به اوج آمادگی می‌رسیم.

او در مورد تیم‌های حاضر در جام جهانی گفت: ایران، قزاقستان، هلند، آلمان، اتریش، بلژیک، آفریقای جنوبی چک، لهستان،استرالیا و دو تیم دیگر در این دوره از رقابت‌ها حضور دارند اما بلژیک (میزبان)، آلمان، اتریش و هلند رقیبان اصلی ما هستند.

سرمربی تیم ملی هاکی به هزینه اعزام به جام جهانی اشاره و بیان کرد: طبق برآوردی که فدراسیون انجام داده‌، هزینه اعزام‌مان یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان می‌شود، در حالی که بودجه فدراسیون در سال ۹۹ نصف این مبلغ است. از طرفی پیش‌بینی کرده‌ایم که قبل از جام جهانی در مسابقات اتریش و جام جهانی کوچک روسیه شرکت کنیم که تورنمنت‌های تدارکاتی خوبی محسوب می‌شوند؛ اما ایم موضوع در صورتی امکان‌پذیر است که وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک کمک کنند و فدراسیون اسپانسر بگیرد. اگر این برنامه‌ها اجرا شوند، یکی از شانس‌های اصلی کسب مدال حتی مدال طلا هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تیم ملی هاکی سالنی جام جهانی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۳۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکتشافات جهانی نفت و گاز سقوط کرد

اکتشافات جهانی نفت و گاز در سال میلادی گذشته، به معادل ۵ میلیارد بشکه نفت کاهش و همزمان، هزینه‌های اکتشاف نزدیک به دو برابر افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، گزارش مجمع کشورهای صادرکننده گاز (GECF) که توسط خبرگزاری آنادولو نقل شده است، نشان می‌دهد ۶۰ درصد از پنج میلیارد بشکه، اکتشاف نفتی جدید و مابقی آن، اکتشافات گازی بوده است.

این پنج میلیارد بشکه در مقایسه با معادل ۱۰.۵ میلیارد بشکه نفت اکتشاف شده در سال ۲۰۲۲، کاهش نشان می‌دهد و استدلال‌های اوپک را تائید می‌کند که با وجود رشد تقاضا، صنعت نفت و گاز به میزان کافی در تولید، سرمایه گذاری نمی‌کند. اوپک، علت این روند را دلسردی سرمایه‌گذاری از مواضع آژانس‌های پیش‌بینی‌کننده و دولت‌های حامی گذار انرژی، می‌داند.

مشکل هزینه هم احتمالا در کاهش نرخ سرمایه گذاری موثر بوده است. مجمع کشورهای صادرکننده گاز گزارش کرد هزینه اکتشاف معادل هر بشکه نفت در سال ۲۰۲۳ برای گاز طبیعی، به ۵.۳۰ دلار در مقایسه با ۲.۶۰ دلار در سال ۲۰۲۲، افزایش یافت.

طبق گزارش  این گروه، هزینه‌های اکتشاف برای نفت هم به طور قابل توجهی افزایش یافته و از ۳.۵۰ دلار معادل هر بشکه نفت در سال ۲۰۲۲، به ۸.۸۰ دلار معادل هر بشکه نفت صعود کرده است که می‌تواند به دلیل انجام بیشتر اکتشافات جدید در بلوک‌های فراساحلی در آب‌های عمیق باشد.

اطلاعات مجمع کشورهای صادرکننده گاز نشان می‌دهد ۴۱ درصد از اکتشافات جدید در سال میلادی گذشته، در آب‌های فوق عمیق و ۳۰ درصد دیگر در قسمت آب‌های عمیق انجام شده است.

از نظر توزیع جغرافیایی اکتشافات جدید، بزرگترین بخش از اکتشافات جدید در سال ۲۰۲۳، در آسیا با ۳۲ درصد انجام شد و پس از آن آمریکای لاتین (۲۱ درصد) در جایگاه دوم و اروپا و آفریقا هر کدام با ۱۱ درصد، مشترکا در رتبه سوم قرار گرفتند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، افزایش هزینه‌های اکتشاف و چالش‌های موجود در یافتن منابع جدید نفت و گاز، ممکن است باعث کاهش رشد سرمایه‌گذاری در این بخش شود و نگرانی‌هایی را که اکنون به طور منظم توسط اوپک از کسری ساختاری در حال ظهور در بازارهای نفت ابراز می‌شود، تشدید کند، در حالی که تقاضا برای نفت همچنان در مسیر رشد قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اکتشافات جهانی نفت و گاز سقوط کرد
  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد
  • اصولی: از فردا به فکر جام جهانی هستیم
  • اعزام کاروان زائران مازندران و گلستان به سفر حج
  • رئیس فدراسیون ورزش کارگری: فعالیت خانم‌ها و آقایان یکسان می‌شود/ امسال لیگ کارگری هم خواهیم داشت
  • رئیس فدراسیون ورزش کارگری: فعالیت خانم ها و آقایان یکسان می‌شود/ امسا لیگ کارگری هم خواهیم داشت
  • ریزش میلیونی قیمت‌ها در بازار طلا و سکه/ پیش‌بینی قیمت‌های فردا
  • هزینه ۴۳ میلیارد تومانی پروژه ایمن سازی کندرو شرقی آزادگان
  • انتقاد ملی‌پوش بوکس از«تبعیض فدراسیون» و«رفتار عجیب فونتانا»
  • ابهام در اعزام الناز رکابی به مسابقات گزینشی المپیک