Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان امور مالیاتی کشور بایستی با یک سازوکار فنی مشخص روایی و اعتبار ورود اطلاعات مودیان در سامانه معاملات فصلی را مشخص کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سامانه ارسال صورت معاملات (169) و گزارش خرید و فروش الکترونیکی در راستای ارائه خدمات الکترونیکی دستورالعمل اجرایی موضوع ماده 169 ق.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

م.م ایجاد گردیده و توسط آن، مودیان  مالیاتی می‌توانند نسبت به ثبت و ارسال اطلاعات خرید و فروش و همچنین پرداخت و دریافت بابت قراردادها، صادرات، واردات، حق العمکاری و مدیریت پیمان، بیمه، اجاره اقدام نمایند.  دوره ارسال اطلاعات سه ماهه (فصلی) بوده و می‌بایست تا چهل و پنج روز (45 روز) پس از پایان هر فصل نسبت به ارسال آن اقدام نمود.
دو روش برای ثبت و ارسال اطلاعات معاملات در سامانه پیش بینی شده است.

 روش برخط (online): این روش برای آن دسته از مودیانی می باشد که در سامانه الکترونیکی ثبت نام مودیان ، حداقل مرحله پیش ثبت نام و اعتبار سنجی مربوطه را پشت سر گذاشته و کد کاربری و کلمه عبور مرحله دوم را از طریق پاکات پستی مخصوص مربوطه دریافت نموده اند. برای این دسته از مودیان گرامی با ورود به سامانه، امکان ثبت هر یک از فرمهای  ثبت گزارش خرید- ثبت گزارش فروش- ثبت گزارش اطلاعات پیمانکار در پیمانهای بلند مدت- ثبت گزارش اطلاعات کارفرما در پیمانهای بلند مدت  - ثبت گزارش امتناع برای پیش از سال1395  - ثبت گزارش عرضه به مصرف کننده نهایی برای سال 1395 - ثبت گزارش واردات - ثبت گزارش صادرات- ثبت گزارش حق العملکاری و مدیریت پیمان- ثبت گزارش اجاره- ثبت گزارش پیش فروش برحسب نوع اطلاعات فراهم می‌باشد.

روش غیر برخط(offline) : مودیانی که از سیستم های رایانه ای خرید و فروش استفاده می‌نمایند، می‌توانند در سامانه اینترنتی سازمان امور مالیاتی قالب مورد نظر این سازمان را با هماهنگی متخصصین مربوطه به ویژه تولید کنندگان این گونه نرم افزارها به طور مستقیم از سیستم کامپیوتری خود دریافت و در قالب مذکور وارد (Import ) نمایند و با استفاده از نرم افزار کنترلی و ارسال اطلاعات با اتصال به شبکه اینترنت مبادرت به ارسال اطلاعات به طور یکجا نموده و رسید دریافت نمایند.

به گزارش تسنیم،  سازمان مالیاتی یکی از مبانی  وصول مالیات  عملکرد مودیان، حتی در سنوات گذشته  را بر اساس اطلاعات این سامانه قرار داده است؛ 

پیگیری برخی مودیان نشان می‌دهد، ظاهرا  در این سامانه شرکتی که در طرف فروشنده کعامله قرار دارد می‌تواند به صورت آزادانه اقدام به ثبت اطلاعات (کد اقتصادی و...) شرکتهای غیر که ارتباطی با معامله نداشته‌اند، نماید.
بر همین اساس با توجه به پیگیری بدون نتیجه مشخص مودیان که در این رابطه دچار چالش شده‌اند  لازم است سازمان امور مالیاتی شفاف سازی لازم را انجام دهد.

در  ادامه بر اساس جزئیات مالیات بر درآمد یکی از شرکتها، یک واحد مرغداری در یکی از شهرستانهای دور افتاده اقدام به ثبت اطلاعات یک موسسه ثبت شده دیگر در تهران به عنوان خریدار کرده است که به هیچ عنوان ارتباط کاری با یک دیگر نداشته‌اند.

لازم به ذکر اصلاح این موارد تنها باید از طریق مودی اول انجام شود که ظاهرا فرایندی دشوار است؛ از سوی دیگر به نظر می‌رسد سازمان امور مالیاتی کشور بایستی با یک  سازوکار فنی مشخص روایی و اعتبار  ورود  اطلاعات مودیان را مشخص کند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مالیات مالیات سازمان امور مالیاتی ارسال اطلاعات ثبت گزارش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۴۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقساط مالیاتی اصناف بلندمدت‌تر می‌شود

 سید هادی سبحانیان رئیس سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه در راستای خدمت رسانی به اصناف و کسبه و بازاریان در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱، ۱۰ برابر میز‌های خدمت ما افزایش یافته است گفت:  مسئله اصلی ما  استفاده از ظرفیت تبصره ماده ۱۰۰ برای انجام تکالیف و رویکرد در امور وصول مالیات از اصناف بوده که تمام سعی خود را انجام داده ایم که عدالت مالیاتی در بین اصناف برقرار شود و به سادگی و سهولت و سرعت تکالیف مربوط به اخذ مالیات صورت گیرد.

وی افزود: با توجه به این رویکرد موفق شدیم احکام خوبی نسبت به گسترش ظرفیت تبصره ۱۰۰ اخذ کنیم به طوری که  سقف فروش در تبصره ماده ۱۰۰ را تا سقف ۱۸ میلیارد تومان رساندیم، بیش از ۳ برابر نسبت به سال گذشته  افزایش پیدا کرده است.

سبحانیان بیان کرد:  در راستای توسعه مشوق‌ها  تقسیط‌های بلند مدت  برای کسبه و فعالین اقتصادی که از تبصره ماده ۱۰۰ استفاده می‌کنند  در نظر گرفته شده که این از موضوعات اصلی مطرح شده در جلسه با اصناف بوده و مقرر شده بخش نامه‌های تبصره ماده ۱۰۰ با نظر و مشارکت اصناف ارائه شود.

معاون وزیر اقتصاد و دارایی گفت: با توجه رویکرد‌های جدید مالیات ستانی به سمت سیستمی شدن مالیات در حرکت هستیم و در مراحل دادرسی به سمت استفاده از ضرایب کاهشی رفته ایم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • اقساط مالیاتی اصناف بلندمدت‌تر می‌شود
  • ۵۷۰ هزار اخطار مالیاتی به مالکان خانه‌های خالی ارسال شده است
  • نفوذ سامانه بارشی از جمعه در اردبیل
  • چرا طلافروشان تهرانی اعتصاب کردند؟
  • پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان
  • مهلت ۲ روزه برای اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۲
  • تمدید ارائه اظهار نامه مالیاتی در لرستان
  • سازمان مالیاتی موظف به ارسال درآمدهای اشخاص غیرتجاری به وزارت تعاون شد
  • سازمان امور مالیاتی موظف به ارسال درآمد اشخاص غیرتجاری شد