Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@05:57:01 GMT

بسه بندی و توزیع لاشه فاسد گوشت در کرج

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۳۴۵۴۶

بسه بندی و توزیع لاشه فاسد گوشت در کرج

محمود خدری، رئیس دامپزشکی کرج، امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرج، گفت: بررسی وضعیت بهداشتی فرآورده‌های خام دامی از تولید در مزرعه تا مصرف و تامین  امنیت جمعیت دامی کشور از جمله مهمترین وظایف دامپزشکی است.

وی با تاکید بر لزوم  وجود مهر دامپزشکی بر دام‌های موجود در مراکز عرضه، افزود: لاشه‌های موجود در کشتارگاه‌ها دارای بسته بندی، مهرو برچسب  تاریخ تولید و انقضا هستند و مردم باید توجه داشته باشند که از لاشه‌های دامی قطعه بندی شده موجود در قصابی‌ها خریداری نکنند بلکه ازمتصدی بخواهند تا از  لاشه‌های دارای مهرو برچسب، گوشت مورد نیازشان را تکه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس دامپزشکی شهرستان کرج در خصوص تهیه لاشه طیور نیز به مردم هشدار داد: به هیچ عنوان از لاشه‌های قطعه بندی شده که در مراکز عرضه موجود است؛ خریداری نکنید. چرا که برخی مراکز  لاشه‌های تاریخ مصرف گذشته را قطعه بندی و عرضه می‌کنند.

وی افزود: نگهداری گوشت‌های قطعه بندی شده در قصابی‌ها تخلف است و در صورت مشاهده با متخلف برخورد می‌شود.

خدری با بیان اینکه برخی فروشگاه‌های بزرگ دارای مسؤول فنی و بخش بسته بندی وابسته به مرکز عرضه هستند، بیان کرد: تهیه گوشت‌های قطعه شده بسته بندی در  فروشگاه‌های مجاز با کد دامپزشکی مانعی ندارد. 

وی با اشاره به وجود گوشت کله گاو که اخیرا در برخی مراکز و قصابی‌ها را قیمتی نازل عرضه می‌شود، اظهار کرد: در سال‌های گذشته گوشت کله گاو برای مصارف صنعتی استفاده می‌شد. اما بر اساس دستورالعمل جدید این گوشت به شرط پاکسازی و بسته بندی در کشتارگاه  قابلیت مصرف خانگی دارد و می تواند در سفره خانوارها قرارگیرد.

رئیس دامپزشکی کرج  توضیح داد که به دلیل وجود غدد لنفاوی و احتمال آلودگی در کله گاو که جداسازی آن برای مردم سخت است و حتی قصاب‌ها نهارت کافی برای جداسازی ضایعات آن را ندارند؛ گوشت کله گاو  برای مصرف خانگی استفاده نمی‌شد. اما در کشتارگاه  پاکسازی گوشت کله گاو  زیر نظر دکتر دامپزشک انجام می‌شود و برای مصرف خانگی مشکلی ندارد.

 وی یادآور شد: گوشت کله گاو  به عنوان گوشت درجه ۲ محسوب می‌شود و برای همین قیمت پایین تری دارد اما توصیه می‌کنم که در دمای مناسب به صورت کامل پخته شود و برای غذاهایی مثل کباب که امکان خام ماندن دارد، استفاده نشود.

انتهای پیام/م.ج

منبع: فارس

کلیدواژه: لاشه گوشت فاسد بسته بندی قطعه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۴۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالله واحدی ظهر شنبه در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقات و امور خیریه کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این نمایشگاه ۳۹ شرکت حضور داشته که ۲۰ شرکت دانش بنیان محصولات خود را به منصه ظهور گذاشته‌اند و محصولات مابقی این شرکت‌ها تا یکسال آینده به مرحله تولید می رسند.

وی افزود: در میان این شرکت‌های دانش بنیان، طرح توسعه درنیکا با محوریت پرورش ماهی در قفس با سرمایه‌گذاری موقوفات استان مرکزی در حال فعالیت است.

وی اضافه کرد: این شرکت با ظرفیت ۵۰۰۰ تن ماهی، فعالیت خود را آغاز کرده و در مرحله نخست، ۱۰ قفس تکمیل شده و یک میلیون قطعه بچه ماهی ذخیره شده است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به عرضه اولیه ماهی‌های تولید شده به میزان ۱۰۰ الی ۱۵۰ هزار تومان زیر قیمت بازار گفت: علاوه بر تأمین نیاز مردم استان مرکزی به پروتئین و گوشت سفید، این محصول به سایر استان‌ها و سراسر کشور نیر ارسال خواهد شد و در راستای عرضه و توزیع مستقیم ماهی در استان‌های قم، آذربایجان شرقی و اردبیل شعبه‌هایی ایجاد شده است.

حجت الاسلام واحدی افزود: افزایش سرانه مصرف ماهی و تغییر ذائقه مردم به سمت مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز از جمله اهداف ویژه اجرای این طرح است.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی تصریح کرد: تکمیل زنجیره پرورش ماهی، پرورش بچه ماهی و فرآوری ماهی از دیگر اقدامات ویژه شرکت پرورش ماهی در قفس زبر مجموعه اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در سند چشم انداز ۱۰ ساله پیش بینی شده است.

حجت الاسلام واحدی سرمایه گذاری اولیه در پروژه پرورش ماهی در قفس ۲ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: اکنون ارزش واقعی شرکت بیش از ۴,۷۰۰ میلیارد ریال است که سرمایه هدفگذاری شده در ۲ سال در بازه زمانی یک و نیم ساله بازگشت.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی گسترش صید ماهی در آب‌های عمیق و نیمه عمیق، تولید تجهیزات آبزی پروری و عرضه ماهی با قیمت پایین را از دیگر دستاوردهای این پروژه دانست و گفت تولید سوسیس و کالباس با حدود ۷۰ درصد گوشت خالص ماهی، جلبک تولید شده و کاربرد آن در محصولات آرایشی و غذایی از جمله دستاوردهای این شرکت دانش بنیان است.

وی تاکید کرد: راه اندازی این پروژه در بندر چارک علاوه بر تأمین زنجیره پروتئینی در راه اندازی اکوتوریسم و بازدید گردشگران از این سایت پرورش ماهی، مورد توجه ویژه است.

کد خبر 6090080

دیگر خبرها

  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد
  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین
  • ضرورت خرید تضمینی ۲ میلیون راس دام مازاد از دامداران
  • جلوگیری از توزیع مواد غذایی فاسد در مهریز
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر