Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-تحلیلگران بانک آمریکا سکیوریتیز اعلام کردند اگر تا پایان ۲۰۲۱ واکسن کرونا تایید شود، سفرهای هوایی در ۲۰۲۲ تا ۷۵ درصد سطح قبل از کرونا افزایش می‌یابد و این رقم در ۲۰۲۳ به ۹۰ درصد می‌رسد.

بانک آمریکا سکیوریتیز اعلام کرد با توجه به اینکه مصرف سوخت هواپیما همچنان بسیار کمتر از سال گذشته است، سه سال طول می‌کشد تا تقاضای جهانی نفت به سطح قبل از بحران کرونا بازگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این بانک در گزارش هفتگی خود در مورد انرژی اعلام کرد در شرایطی که تقاضا برای سوخت خودرو تقریباً به سطح قبل از بحران کرونا بازگشته، تقاضا برای سوخت هوایی همچنان پایین است چون سفرهای هوایی کاهش چشمگیری نسبت به قبل از همه گیری ویروس کرونا داشته است.

 تحلیلگران این بانک آمریکایی عقیده دارند تا زمانی که یک واکسن موثر یا درمان برای بیماری کووید 19 پیدا نشود سفرهای هوایی رونق نمی‌گیرند. تا رسیدن به این واکسن موثر هم 12 تا 18 ماه فاصله است.

 اطلاعات سرویس ردیابی سفرهای جهانی «فلایت تریدر 24» در هفته گذشته نشان داد تعداد پروازها در جهان در ماه اوت 45.2 درصد کمتر از همین ماه در 2019 بوده و رشد آهسته تری نسبت به ماههای ژوئن و جولای داشته است.

 اگر تا پایان 2021 واکسن کرونا تایید شود، سفرهای هوایی در 2022 تا 75 درصد سطح قبل از کرونا افزایش می‌یابد و در 2023 به 90 درصد می‌رسد.

 این بانک سرمایه‌گذاری اعلام کرد تقاضای جهانی برای نفت در بلندمدت در 2030 تا 105 میلیون بشکه در روز بالا می‌رود و سهم خودروهای برقی هم افزایش خواهد داشت. طبق بهترین سناریوی این بانک، خودروهای برقی 34 درصد از سهم فروش خودرو های سبک را تا 2030 به خود اختصاص می‌دهند و این رقم تا 2050 به 95 درصد می‌رسد.

 خودروهای هیدروژنی هم جایگزین بخشی از تقاضای نفت برای حمل و نقل خواهند شد مخصوصاً اگر قیمت آنها کاهش یابد.

 آژانس بین المللی انرژی در همین هفته اعلام کرد روند رشد تقاضا برای نفت در کوتاه مدت به خاطر حاشیه های پایین سود پالایشگاهی، عدم بهبود تقاضا برای سوخت هواپیما و بی‌ثباتی در مورد رشد اقتصاد جهان، متوقف خواهد شد، مخصوصاً در چین به عنوان بزرگترین وارد کننده نفت جهان.

منبع: تسنیم

منبع: ساعت24

کلیدواژه: سفرهای هوایی سطح قبل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۴۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند

امتداد - مجموع سود ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ بانکهای بالا که به ترتیب از بیشترین سود تا کمترین درج شده اند بالغ بر ۵۵ هزارمیلیاردتومان (همت) است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، در این گزارش به توصیف و تحلیل سود و زیان ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ مرتبط با هفت بانک بورسی ملت، پاسارگاد، اقتصاد نوین، تجارت،سامان،صادرات و پارسیان می پردازیم.

مجموع سود ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ بانکهای بالا که به ترتیب از بیشترین سود تا کمترین درج شده اند بالغ بر ۵۵ هزارمیلیاردتومان (همت) است.

بانک ملت با ۲۷ همت سود ۹ ماهه حدود ۴۹ درصد از سود مجموع هفت بانک را به خود اختصاص داده است.

پاسارگاد با ۱۷ همت ،اقتصادنوین ۹ همت ، تجارت ۶ همت ، سامان ۴ همت ، صادرات ۲ همت سود و پارسیان با هشت همت زیان که تنها بانک زیانده در بازه ۹ ماهه است در رتبه های بعدی از حیث قدرمطلق سود و زیان هستند.

نرخ بازده درآمدها که نشان می دهد به ازای هر ۱۰۰ واحد از مجموع درآمدها چه میزان سود خالص ایجاد می شود در بانک پاسارگاد ۵۸ درصد ، سامان ۴۹ درصد ، اقتصاد نوین ۴۷ درصد ، ملت ۴۳ درصد ، تجارت ۲۱ درصد و صادرات ۱ درصد می باشد بانک سامان به دلیل زیان ۹ ماهه بازدهی از درآمد ندارد.

در بانکهای ملت و پاسارگاد حدود ۸۶ درصد از درآمدها ناشی از درآمد تسهیلات است سهم درآمد تسهیلات از کل درآمدها در بانک اقتصاد نوین ۶۳ درصد ، صادرات ۵۰ ، سامان ۴۸ درصد و تجارت ۴۵ درصد است.

 

بنابراین ترکیب منابع دو بانک ملت و پاسارگاد از حیث منابع وکالتی و مالکیتی در وضعیت بهینه قرار دارد.

کم خرج ترین بانک ها

تجزیه هزینه های هفت بانک نشان می دهد سهم هزینه های اداری و تشکیلاتی از کل هزینه ها در بانک پاسارگاد ۳۹ درصد و از این حیث کم خرج ترین بانک در بین هفت بانک از نظر هزینه های اداری ، پرسنلی و تشکیلاتی است این شاخص در:

بانک اقتصاد نوین ۴۲ درصد پارسیان ۶۴ درصد ملت ۷۵ درصد صادرات ۷۷ درصد تجارت ۷۹ درصد و سامان ۸۱ درصد است.

اینکه سامان با توجه به تعداد شعب و تجهیزات و پرسنل اصلا در حد ملت و صادرات و تجارت نبوده اما بیشترین وزن هزینه اش ، اداری و پرسنلی است محل تامل است.

ضمنا میانگین سهم هزینه تامین مالی در هفت بانک از کل هزینه ها معادل ۹ درصد است در بانک پارسیان سهم هزینه تامین مالی از کل هزینه ها ۲۲ درصد و بسیار بیشتر از میانگین هفت بانک و بانک سامان با سهم زیر یک درصدی از این حیث مطلوبترین حالت را دارد.

طبق گزارش اخباربانک، میانگین سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها در مجموع هغت بانک معادل ۱۳ درصد می باشد.

در بانک ملت سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها چهار درصد و در بانک اقتصاد نوین سهم هزینه مطالبات از کل هزینه ها ۳۱ درصد به ترتیب کمترین و بیشترین سهم را دارند این شاخص در:

بانک تجارت ۱۱ درصد پارسیان ۱۲ درصد صادرات ۱۳ درصد سامان ۱۶ درصد و پاسارگاد ۲۲ درصد است.

البته باید گفت ممکن است کم بودن سهم این هزینه در برهی بانکها بدلیل عدم ثبت کافی هزینه مطالبات باشد که گزارش حسابرسان نیز معمولا موید این نکته است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • پیام وزیر بهداشت به‌مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای
  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • ارتباط بیماری‌های کارگران با تغییرات آب و هوایی
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • پای نفت برای صعود قیمت بسته می‌شود
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • ریزش شدید دلار در راه است | پیش‌بینی تکنیکالیست‌ها از قیمت دلار در روزهای آینده
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵۱ درصد رسید + جدول
  • ‏عربستان اسپانسر اصلی فیفا شد!‏