Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-06@16:35:11 GMT

تفاوت عمده و قابل‌توجه برند آنر با هواوی چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۳۵۲۰۹

تفاوت عمده و قابل‌توجه برند آنر با هواوی چیست؟

اگر تا به حال قصد خرید گوشی HONOR را داشته‌اید ممکن است این سوال برای شما پیش آمده باشد که فرق کلی این گوشی‌ها با برند هوآوی چیست؟ ۱۹ کالا به عنوان یک مرجع موبایل در ادامه سعی خواهد کرد که به این سوال شما پاسخ دهد.

در واقع شرکت هوآوی برند آنر را مستقل کرد تا هم یک برند جدید ایجاد کرده باشد و در عین حال گوشی‌های ارزان قیمت تولید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی نیز افراد دیگر هوآوی را به عنوان یک برند ارزان و معمولی نخواهند دید. این روزها این شرکت تمرکز عمده خود را بر روی ارتقاء و بکارگیری فنآوری‌های جدید گذاشته است. همان طور که می‌دانید سیاست کلی هوآوی تغییر کرده است و در واقع دیگر قصد ندارد که به عنوان یک برند ارزان قیمت فعالیت کند و تمرکز خود را بر این گذاشته که گوشی‌های قدرتمندی را با قیمت بالاتر به فروش رساند در واقع همان کاری که سامسونگ هم در عرضه پرچمداران خود انجام داد.

همان طور که می‌دانید گوشی‌های آنر از جمله مدل‌هایی هستند که بسیار متنوع بوده و از نظر سخت‌افزار نیز عملکردی بین پایین‌رده و میان‌رده را از خود نشان می‌دهند؛ اما حقیقتاً به نسبت قیمتی که دارند ارزش خرید بالایی دارند. در کل همان طور که گفته شد، هدف هوآوی از مستقل کردن خط تولید آنر این است که دیگر نمی‌خواهد به عنوان یک برند ارزان قیمت چینی فعالیت کند، اما تحت عنوان یک برند جدید که خط مشی و سیاست کلی آن موازی با این شرکت باشد باز هم این شرکت می‌تواند تسلط بی چون چرای خود را بر این بخش بازار حفظ کند.

مزیت گوشی آنر به نسبت دیگر برندهای موجود در بازار موبایل قیمت آنهاست. در واقع این گوشی هر سلیقه‌ای را با هر بودجه‌ای پوشش می‌دهد. برای مثال اگر در زمان خرید گوشی مدل‌های را مد نظر دارید که قیمت زیادی نداشته باشند مدل‌های آنر ۱۰ لایت و یا هوآوی پی اسمارت را می‌توانید انتخاب کنید؛ اما سری آنر ویو مثل آنر ویو ۲۰ هم جزء گوشی‌هایست که امکانات بهتری را در اختیار شما قرار داده و قیمت آن از سری پی اسمارت بالاترست. جالب است بدانید که با قیمت ۲۰۰ دلار شما می‌توانید از نمایشگرهای ۶.۲۱ اینچی برخوردار شوید. در اکثر گوشی‌های آنر شما می‌توانید از قابلیت‌هایی بهرمند شوید که تنها در گوشی‌های گران قیمت بازار وجود دارد. سری پی اسمارت این برند برای اولین بار در سال ۲۰۱۸ به بازار آمد و با مشخصاتی که داشت توانست فروش بسیار خوبی را برای این برند رقم زند.

همان طور که می‌دانید برای کاربران زیادی دوربین در اولویت قرار دارد برند آنر نیز بر این موضوع واقف بوده و گوشی‌های سری آنر ۲۰ و یا آنر ۳۰ خود را برای افرادی تولید کرده و دوست دارند از گوشی‌هایی بهرمند شوند که با حداقل قیمت بتوانند بهترین کیفیت عکاسی را در اختیار آنها قرار دهدآنها. گوشی آنر ۳۰ پرو پلاس از جمله همین گوشی‌ها محسوب می‌شود که از این برند در تاریخ در ۱۵ آوریل ۲۰۲۰ عرضه شده است.  شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید آنر ۳۰ پرو پلاس موفق شد جایگاه دوم بنچمارک دگزومارک که به بررسی دوربین‌های مختلف می‌پردازد را تصاحب کند؛ کسب این جایگاه توسط یک گوشی ۷۰۰ دلاری در بازاری که پرچمداران سامسونگ با قیمت نجومی و ادعای کیفیت دوربین راهی بازار می‌شوند، قابل ستایش است. این گوشی علاوه بر دوربین، مشخصات خوب دیگری نیز دارد، مثل طراحی هول-پانچ دوگانه، نمایشگر و بدنه آن که مختص گوشی‌های آنر طراحی شده است. این گوشی را می‌توان یک گوشی تمام عیار از برند آنر در نظر گرفت.

 همان طور که می‌دانید بازار خبرهای مربوط به شبکه ۵G نیز این روزها داغ است. این برند نیز از سایر شرکت‌های سازنده عقب نمانده و مدل‌هایی را نیز با پشتیبانی از این شبکه روانه بازار کرده است. گوشی آنر ۱۰ ایکس را می‌توان از جمله این مدل‌ها در نظر گرفت. در واقع آنر تجربه‌ی استفاده از ۵G را برای جوانان جویای تکنولوژی با قیمت مناسب‌تری محیا کرده و تا امروز موفق شده توجه جوانان و نوجوانان زیادی را در سرتاسر دنیا به خود جلب کند.

نتیجه‌گیری:

به طور کلی ویژگی کلی گوشی‌های آنر را می‌توان طراحی رضایت بخش، رنگ بندی‌های جذاب و جوان پسند، سخت افزار قدرتمند و در عین حال قیمتی مقرون به صرفه بر شمرد. هدف اصلی این برند عرضه گوشی‌هایی است که بتواند به خوبی به نیاز بخش حساس به قیمت بازار را پاسخ دهد و تا اندازه‌ای نیز موفق عمل کرده است. در مقایسه با برندهای حتی قدیمی‌تر موجود در بازار علاوه که در  سایت ۱۹ کالا به عنوان یک مرجع موبایل مشاهده می‌کنید،   علاوه بر تنوع مدل‌ها و برچسب‌های قیمتی متفاوت، آنر سعی کرده طراحی‌های متنوعی را همگام با ترندهای روز تکنولوژی دنیا ارائه دهد.

۲۱۲۱

کد خبر 1430561

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: عنوان یک برند گوشی های آنر عنوان یک برند آنر گوشی ها مدل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۵۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟

100 شرکت در ایران برای تولید موبایل تسهیلات گرفته‌اند؛ عددی شگفت‌آور که درعین‌حال نگران‌کننده است.

«۱۰۰ شرکت در سال ۱۴۰۲ برای تولید گوشی تلفن همراه درخواست مجوز کرده و با دریافت برخی «حمایت‌ها و تسهیلات»‌ فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.»

به گزارش دیجیاتو، این‌ها صحبت‌های «سیدحسین سادات حسینی»، رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف است؛ همان شخصی که اندکی قبل گفته بود: «واردکننده‌های مونتاژکار خود را به عنوان تولیدکننده معرفی کرده‌اند و به‌دنبال ایجاد انحصار در بازار هستند.»

هر چند ممکن است همه این شرکت‌ها، محصول‌شان را به بازار عرضه نکرده باشند اما ۱۰۰ واحد تولیدکننده موبایل عدد بسیار بالایی است، نه فقط برای کشوری مانند ایران، بلکه برای پیشروترین کشورهای این حوزه.

برای درک بیشتر شگفتی این میزان تولیدکننده داخلی، بد نیست بدانید طبق اعلام مؤسسه تحقیقاتی  Counterpoint، درحال‌حاضر ۲۵۰ برند تولیدکننده موبایل در سراسر جهان فعال هستند، درحالی‌که این رقم در سال ۲۰۱۷ حدود ۷۰۰ برند بوده است. می‌بینیم که نه تنها با گذشت زمان، تولیدکنندگان موبایل رشد نکرده‌اند، بلکه اکثر آن‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که بهتر است درهای کارخانه‌شان را ببندند، حتی شرکت‌های بزرگی مانند ال‌جی، مایکروسافت و زیمنس.

در لیست ۲۵۰ تولیدکننده موبایل، تنها نام‌های GLX، صاایران، ایکس‌ویژن و جی‌پلاس از ایران دیده می‌شود. اگر ۹۶ تولیدکننده دیگر ایرانی را در میان ۲۵۰ برند در سراسر جهان در نظر بگیریم، به این معنی است که ۲۹ درصد تولیدکنندگان موبایل دنیا در ایران هستند.

کره جنوبی تنها یک برند تولیدکننده گوشی دارد

اوضاع از این هم عجیب‌تر است. کره جنوبی درحال‌حاضر تنها یک برند تولیدکننده تلفن همراه دارد: سامسونگ. در ژاپن ۱۲ برند فعالیت می‌کنند و این رقم در آمریکا یازده است. تنها ۴۰ کشور از حدود ۲۰۰ کشور در جهان موبایل تولید می‌کنند.

۱۰۰ تولیدکننده موبایل در ایران بیش از آنکه شگفت‌انگیز باشد، نگران‌کننده است. نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی چندین سال است بر طبل تولید موبایل داخلی می‌کوبند اما این‌بار انگار شرایط متفاوت است و عزمی جزم برای تسلط موبایل ایرانی بر بازار وجود دارد. علاوه بر این‌ها، براساس تکلیف قانونی «طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات» تا سال ۱۴۰۴ باید ۲۰ درصد بازار تلفن همراه در دست گوشی‌های ایرانی با سیستم‌عامل داخلی باشد.

در این شرایط طبیعی است مردم نگران باشند بلای بازار لوازم خانگی و خودرو، این بار موبایل‌هایشان را نشانه بگیرد.

البته گله مردم از خودرو و لوازم خانگی در مورد کیفیت و قیمت است اما زمانی که صحبت از دستگاهی مانند موبایل می‌شود، دغدغه‌های امنیتی، محدودیت و قطعی اینترنت، حریم خصوصی و مانند این‌ها هم مطرح می‌شود.

درست مانند شبکه ملی اطلاعات که بسیاری به آن طرح ملی کردن و بستن اینترنت می‌گویند، مسئولان، از هر طیف و جناح سیاسی تنها تکذیب می‌کنند ولی نمی‌شود مردم را برای این نگرانی‌هایشان سرزنش کرد، چرا که اگر روزی واردات موبایل خارجی محدود شود یا تعرفه‌های سنگین برای واردات وضع کنند، شاید بسیاری از مردم ناراضی باشند اما هیچکس تعجب نخواهد کرد زیرا اولین‌بار نخواهد بود که با چنین ممنوعیت‌هایی مواجه می‌شوند.

در آخر این را هم بگویم که برای نوشتن همین یادداشت کوتاه و ساده، زمان نسبتاً زیادی صرف کردم چون بیشتر وقتم صرف این شد که بفهمم حتی اگر فرض کنیم انتهای این مسیر، ممنوعیت کامل موبایل خارجی در انتظارمان است، باز هم ۱۰۰ تولیدکننده به چه کارمان می‌آید؟

یک فروشنده موبایل در یکی از پاساژهای معروف پایتخت می‌گفت موبایل ایرانی با حاشیه سود چند برابری به فروش می‌رسد. اینکه این حاشیه سود ریشه در رانتی بزرگ دارد یا نه برای من هم سؤال است. هنوز هم به جوابی نرسیده‌ام اما پیگیر خواهم بود تا بفهمم چه شده که همه دلشان هوای تولید موبایل داخلی کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • قیمت حبوبات از خرداد کاهشی می‌شود
  • ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها
  • آواتر 15 ؛ یک شاسی بلند جدید دیگر با زبان طراحی نادر فقیه زاده (+تصاویر)
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • قیمت گوشی امروز 16 اردیبهشت 1403
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • ویدیو/ تفاوت ورزش ۱۵ دقیقه‌ای با ورزش ۳۰ دقیقه‌ای روی بدن
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • تولید کننده جعبه هاردباکس عمده در تهران