Web Analytics Made Easy - Statcounter

امید حسینی‌نژاد در گفت‌وگو با فارس، در خصوص تصاویر منتشر شده مبنی در دپوی زیادی از خودروها در بابل، بیان کرد: این تصاویر برای یک‌ماه پیش است، موضوع اصلا دپوی خودرو نیست، احتکار و دپو اصولا پنهانی صورت می‌گیرد نه در فضای باز!

وی افزود: از اول سال تا به امروز حدود ۱۴ هزار دستگاه خودرو تولید کردیم و تا به امروز هم بیش از ۱۰ هزار و ۵۰۰ دستگاه تحویل مردم دادیم، اگر بخواهیم دپو کنیم باید ۱۴ هزار خودرو انبار شده باشد که نشده، از طرفی روزانه بیش از ۱۴۰ دستگاه در بابل تولید می‌شود که برای تکمیل فرآیند به ۱۵ روز زمان لازم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی‌نژاد تصریح کرد: برای انجام فرآیند تخصیص پلیس راهور پلاک و کارت ماشین تعیین کرده و بعد مدارک ماشین آماده می‌شود، این پروسه به ۱۰ تا ۱۵ روز زمان نیاز دارد که در این مدت حدود ۲ هزار دیگر دستگاه خودرو تولید می‌کنیم از این جهت این خودروها به پارکینگ‌ منتقل می‌شوند و این چرخه ادامه دارد.

مدیرعامل ایران خودرو در مازندران یادآور شد: کل زمین‌های شرکت حدود ۳۰ هکتار است، ۵ هکتار به پارکینگ‌ اختصاص داده شد، برای تسریع در فرآیند تحویل در مورد خودروهایی که آماده بارگیری هستند از مشتریانی که نزدیک هستند می‌خواهیم حضوری خودرو را تحویل بگیرند. 

این مسؤول متذکر شد: حدود یک‌ماه پیش در فضای مجازی مبنی بر اینکه ایران خودرو در زمین مردم خودرو نگهداری می‌کند منتشر شده بود، یک مصاحبه کذب هم وجود داشت که زمین خریداری شده است، این زمین چون در کنار زمین‌های کشاورزی بود شائبه به‌وجود آورد.

وی ادامه داد: از اول شهریورماه تا امروز بیش از هزار و ۵۰۰ خودرو تحویل مردم دادیم، به دلیل ضعیف بودن زیرساخت‌های استان، مشکل حمل خودروها را به‌خصوص در ایام تعطیل و محدودیت‌ها داریم، سال‌ها است که در خواست راه‌اندازی خطوط ریلی در جاده فیروزکوه را داشتیم ولی اقدامی صورت نگرفت.

حسینی‌نژاد اعلام کرد: در یک هکتار زمین خیلی هنر کنیم ۶۰۰ ماشین جای بدهیم  که عکس منتشر شده در پارکینگ‌های مختلف شرکت است ما نهایت بتوانیم از ۵ هکتار زمین استفاده کنیم، از اول شهریورماه حدود ۲ هزار دستگاه تولید شد، در همین تعطیلات اخیر می‌توانستیم ۴۰۰ خودرو ارسال کنیم که نشد، اگر محدودیت باشد حجم زیادی از خودرو باقی می‌ماند موضوع این است که چرخه ادامه دارد.

مدیرعامل ایران خودرو در مازندران تاکید کرد: ما کیک و کلوچه تولید نمی‌کنیم که در یک کارتن جای بگیرد و حمل شود، باید منتظر انجام پروسه پلاک‌بندی باشیم، در این مدت وقفه خودرو در پارکینگ انبار می‌شود، ما در مدت مشابه سال قبل ۶ هزار دستگاه ناقص در کارخانه‌ها داشتیم اکنون ۲ هزار خودرو ناقص در حال تکمیل قطعات داریم.

منبع: الف

کلیدواژه: ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۵۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند

مدیرعامل سازمان آب وبرق خوزستان با اشاره به پرشدن ۸۱ درصدی مخازن سد‌های خوزستان در پی بارندگی‌های اخیر گفت: ۱۰۰ درصد مخزن سد دز پر شد.

به گزارش ایرنا، عباس صدریان‌فر بیان کرد: شاهد ۲ موج قوی بارشی در روز‌های ۱۳ و ۱۴ اردیبشهت‌ماه در خوزستان بودیم که حوضه‌های آبریز منتهی به استان خوزستان را تحت تاثیر قرار داد.

وی با بیان اینکه سامانه‌های بارشی از ۱۰ روز گذشته مورد رصد کارشناسان سازمان آب وبرق خوزستان قرار گرفت، افزود: بررسی سامانه‌های بارشی به دلیل نوسانات زیاد دشوار بود که با مدیریت خوب و ایجاد ظرفیت در سد توانستیم سیلاب اخیر را به درستی مدیریت کنیم.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان، نقطه بحرانی بارندگی اخیر را سد دز دانست و گفت: ورودی سد دز حدود ۲هزار متر مکعب بر ثانیه بود لذا خروجی سد را از روز‌های قبل به حدود ۵۰۰ مترمکعب بر ثانیه رساندیم تا بتوانیم ظرفیتی حدود ۶۵ میلیون مترمکعب ایجاد کنیم.

صدریان‌فر تصریح کرد: اگر خروجی سد افزایش نمی‌یافت مجبور بودیم آب ورودی به سد دز را خارج کنیم.

وی با تاکید بر اینکه با این ظرفیت توانستیم از سیل پایین دست جلوگیری کنیم، افزود: همزمان با این بارش، در پایین‌دست سد دز، حوضه‌های میانی از جمله سیلاب‌ها، مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی دبی حدود ۹۰۰ متر مکعب بر ثانیه تولید کردند که اگر مقاومت ما برای خروجی سد نبود همپوشانی این ۲ خروجی می‌توانست برای مردم مشکلاتی ایجاد کند.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان بیان کرد: وضعیت مدیریت شده و حوضه‌های پایین‌دست در حال فروکش کردن هستند و احتمال دارد خروجی سد دز را در ساعت‌های آتی بیشتر کنیم.

وی از مردم تقاضا کرد در پایین‌دست مراقبت کنند و فرمانداران مربوطه نیز اطلاع‌رسانی لازم را انجام دهند.

۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان پر شد

صدریان‌فر درخصوص آبگیری انجام شده نیز گفت: حدود ۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان آبگیری شده است؛ میزان آبگیری سد کارون به ۹۱ درصد و سد دز به ۱۰۰ درصد رسیده است.

بارش بیش از ۱۷۵ میلیمتر باران طی روز‌های پنجشنبه و جمعه باعث آبگرفتگی معابر و وارد آمدن خسارت به زیرساخت‌های عمرانی و کشاورزی شهرستان دزفول شد.

دیگر خبرها

  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • انحراف از جاده یک دستگاه خودرو پراید در محور مهاباد-سردشت
  • یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند
  • شهردار تهران: تخصیص ارز واردات ۲ هزار خودرو برقی توسط بانک مرکزی صورت می گیرد
  • سد بزرگ ایران پر شد | هشدار مهم : از رودخانه فاصله بگیرید
  • معمای بنزین در ایران
  • اولین صحبت‌های مدیرعاملی که به صورت مربی تهرانی سیلی زد | این مربی حدود ۳۰ دقیقه مقاومت می‌کرد و حاضر به خروج از زمین نبود!
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • نصب حدود ۴ هزار علمک جدید گاز در چهارمحال و بختیاری
  • چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود /کارتن خواب‌ها چهره شهر را نا زیبا می‌کنند