Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر نماینده ولی فقیه در استان بوشهر گفت: در فضای مدیریت جهانی اگر دارای یک نظام مهندسی و مدیریت دقیق جهانی نباشیم، بی شک توسط دیگران مدیریت خواهیم شد.

آیت الله صفایی بوشهری در دیدار با دکتر علاءالدین بروجردی، معاون بین الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه استان بوشهر ظرفیت فوق العاده ای دارد که نیازمند فکر و ایده هایی بزرگ و جهادی است، اظهار کرد: کارها در استان بوشهر بر اساس دانش، اخلاق محوری، همدلی و در فضایی علمی و دقیق و بر اساس اندیشه های مقام معظم رهبری در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با حضور دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی در دانشگاه آزاد اسلامی شاهد تحولات مثبتی در این دانشگاه هستیم که ثمرات آن به دانشگاه استان نیز ورود کرده است، اظهار کرد: در فضای مدیریت جهانی اگر دارای یک نظام مهندسی و مدیریت دقیق جهانی نباشیم، بی شک توسط دیگران مدیریت خواهیم شد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با تأکید بر اینکه یکی از ابعاد مهم اقتدار در یک نظام ملی و فراملی، توسعه مدیریت دانش و مدیریت مراکز دانش است، افزود: دانش هم صلابت می آفریند و هم سلامت و یکی از روش های ایجاد گستره ی دانش و اتحاد بین مراکز دانشگاهی، توسعه جفرافیایی و توسعه علمی است که خوشبختانه این امر در استان بوشهر از چند سال قبل با انجام امور اولیه تشکیل دبیرخانه اتحادیه دانشگاه های حوزه خلیج فارس انجام شده است.

صفایی بوشهری دانشگاه ها را مهم ترین مراکز تولید فکر برشمرد و اذعان کرد: اگر میان دانشگاه های حوزه خلیج فارس اتحادی شکل گیرد، به عنوان یک الگو در تولید علم، بیداری و آگاهی اسلامی و بصیرت جهانی دیگر کشورها را نیز ترغیب جهت شرکت در این مسئله خواهد کرد.

امام جمعه بوشهر با اشاره به اینکه ایجاد سامانه های صحیح فکری مانع از ایجاد تنش می شود، افزود: این ارتباط از یک سو هم ایجاد وحدت و از سوی دیگر سبب اشاعه صحیح تفکر اسلام ناب محمدی (ص) خواهد شد.

وی با بیان اینکه با داشتن قریب به ۵ میلیون اصله نخل، بوشهر سومین استان از نظر تولید خرما در کشور است، گفت: با ۷۳ نوع خرما و رطب و ویژگی های ممتاز و منحصر به فرد، تنوع خرما در بوشهر فوق العاده است اما متأسفانه مسائل پایین دستی این محصول از جمله فرآوری، بسته بندی های با استاندارد بین المللی، بازیافت بدنه نخل برای الیاف و مواردی از این قبیل کم است.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اشاره به پیشنهاد ایجاد شهرک بزرگ صنایع تبدیلی خرما در استان بوشهر که در وزارت صمت نیز تأیید شده است، عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی می تواند نقشه علمی سامانه مدیریت، تولید و تبدیل خرمای استان یعنی طبقه بندی، بسته بندی، یافتن بازار حقیقی و مجازی و تجارت الکترونیک خرما و صنایع تبدیلی آن و حتی برنامه های دانش بنیان اصلاح ژنتیک و نحوه آبرسانی علمی آن را برعهده بگیرد تا ضمن جلوگیری از خام فروشی، ارز آوری چشم گیری را نیز نصیب کشور کند.

آیت الله صفایی بوشهری صنعت توریسم را یکی از صنایع مهم و توریسم علمی را نیز از بخش های ویژه این صنعت برشمرد و عنوان کرد: می توان با ایجاد مراکز گردشگری در فضای علمی، جذابیت ایجاد کرد که خوشبختانه در استان بوشهر ۲ گرایش صنایع دریایی و علوم انرژی (هسته ای و فسیلی) هر دو به صورت ممتاز موجود است.

امام جمعه بوشهر با تأکید بر اینکه هر بخشی که توسط مراکز علمی، دانشگاه و مراکز فناوری مدیریت شود، کارها دلسوزانه، پرشتاب، علمی تر و در خدمت نظام و کشور انجام می شود، یادآور شد: برنامه هایی نظیر ایجاد دانشکده هوا و فضا، دانشکده های پزشکی، توریسم پزشکی، تولید چوب و مواردی از این قبیل که توسط دانشگاه آزاد پیگیری می شود امیدآفرین است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خليج فارس وزارت صمت دکتر طهرانچی دانشگاه آزاد اسلامي صنعت توریسم استان بوشهر دانشگاه آزاد یک نظام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۶۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲۰۰۰ پروژه در شهرداری شیراز فعال است

ایسنا/فارس نشست دیدار مدیریت شهری شیراز و هیئت رئیسه سازمان نظام مهندسی فارس امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در ساختمان سپهبد شهید سلیمانی شهرداری شیراز برگزار شد.

شهردار شیراز در این دیدار اظهار کرد: شهر شیراز و استان فارس در ایام نوروز جزو گردشگر پذیرترین شهر و استان کشور بود که خوشبختانه بدون هیچ حادثه‌ای با وجود بارش شدید باران، سپری شد.

محمدحسن اسدی تصریح کرد: موفقیت‌های کسب شده در شهرداری شیراز حاصل تلاش خانواده ۱۳ هزار نفری این مجموعه، تیم همدل و متخصص مدیریت شهری، شورای اسلامی این کلان‌شهر، دستگاه‌های اجرایی، خدمات‌رسان و نظارتی است و وفاق با نظام مهندسی نیز مرهون این همدلی بین مجموعه‌ای است.

وی در بخش دیگر سخنان خود به مسائلی نظیر کاهش مدت زمان و  فرآیند صدور پروانه ساختمانی سخن گفت و سپس افزود: بیش از ۲ هزار پروژه در شهرداری شیراز فعال است و هیچ پروژه تعطیل و نیمه تعطیلی نداریم.

نایب‌رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمندسازی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در بخشی از این نشست با بیان اینکه اکثر مهندسین شهرداری شیراز در بخش‌های مختلف عضو خانواده بزرگ نظام مهندسی هستند، گفت: نظام مهندسی فارس سرآمد نظام مهندسی‌های سراسر کشور است.

محمود صفایی با بیان اینکه شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی نیز سرآمد و موجب افتخار است، افزود: منافع عمومی سرلوحه کار این نهاد قرار دارد.

وی بیان کرد: نظارت بر تخطی کنندگان مسائل فنی از مهمترین موضوعاتی است که باید برای حفظ قداست مجموعه نظام مهندسی در اولویت قرار گیرد.

قائم مقام شهردار شیراز نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: بودجه شهرداری شیراز در سال گذشته و در زمانی که صحبت از تعریف بسته ۵۰ هزار میلیارد تومانی شد، ۲۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود.

آرش فرج‌زاده با تصریح اینکه در واقع دو برابر کار یکسال، پروژه در شهرداری شیراز تعریف شد، گفت: با همکاری شورای اسلامی شهر شیراز، این مهم محقق و در بهمن‌ماه ۱۴۰۲ تقریبا نیمی از پروژه‌ها افتتاح و عملیات اجرایی نیم دیگر پروژه‌ها آغاز شد و عملا شهرداری شیراز سال گذشته با تعامل دستگاه‌های اجرایی بیش از ۸۰ هزار میلیارد تومان پروژه را به سرانجام رساند و یا عملیات اجرایی آن‌ها را آغاز کرد.

وی با بیان اینکه امسال هم این مهم در حال برنامه‌ریزی است و به زودی اعلام خواهد شد، از تعریف و تدوین برنامه عملیاتی و راهبردی در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۴ توسط شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز سخن گفت و افزود: ۴۴ پروژه کلان در این راستا تعریف شد که بسته محرومیت‌زدایی نیز یکی از مهمترین این پروژه‌هاست.

فرج‌زاده همچنین تسهیل پاسخگویی به مراجعین شهرداری را از مهم‌ترین برنامه‌های تعاملی و مشترک شهرداری و نظام مهندسی عنوان کرد.

معاون معماری و شهرسازی شهرداری شیراز نیز در ادامه این نشست تاکید کرد: پروژه‌های شهرداری شیراز به همت مدیریت مطلوب، فعال است.

مهدی قلندری با اشاره به در خصوص برنامه‌هایی که توسط معاونت متبوع در بازه زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تدوین شده، سخن گفت.

وی همچنین از ارائه آموزش‌های لازم به نیروهای متخصص در ۶ ماهه نخست امسال در رابطه با نرم‌افزار جدید نحوه بررسی نقشه‌های ساخت و تاسیسات خبر داد و گفت: در حال حاضر این مهم به صورت سری انجام می‌شود که با استقرار نرم‌افزار جدید، آموزش به نیروهای متخصص هم در دستور کار قرار خواهد گرفت.

رئیس سازمان نظام مهندسی فارس نیز در این جلسه عملکرد شهرداری شیراز در سال گذشته مبنی بر افتتاح و کلنگ‌زنی بیش از ۸۰ هزار میلیارد تومان پروژه را کاری بسیار سخت و تحسین برانگیز عنوان کرد و گفت: این مهم به زبان کاری ساده اما در عمل بسیار سخت است.

ستار خورشیدی به ارجاع پرونده‌های ساختمانی به سامانه ارجاع و سامانه شفافیت‌ اشاره و تصریح کرد: یکی از ارکان سالم‌ سازی، ایجاد شفافیت است.

وی با بیان اینکه در بحث تفکیک نیز نظارت با نرم افزار و ثبت سیستمی انجام می‌شود، اظهار کرد: برای نخستین بار تمام پرونده‌ها در حال اسکن هستند که ۵۰ درصد آن‌ها انجام شده است.

رئیس سازمان نظام مهندسی فارس تصریح کرد: افتخار سازمان نظامی مهندسی فارس این است که با شهرداری به عنوان یکی از ارکان اصلی در ساخت‌وساز و نظارت، راهکار تعاملی را پیش بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آبراه خلیج فارس جای بیگانگان نیست
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • معلم باید برای ارتقای معنوی و علمی خود و دیگران تلاش کند
  • بیش از ۲۰۰۰ پروژه در شهرداری شیراز فعال است
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد