Web Analytics Made Easy - Statcounter

بخش‌های مهمی از اقتصاد، فناوری و صنعت ایالات متحده بر سرانگشت مهاجران بین‌المللی می‌چرخد اما رویکرد امریکا به آنها گاهی اوقات با نابرابری‌هایی همراه بوده و چند سال اخیر نیز شدت بیشتری یافته است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، از زمان اعلام نام «کاملا هریس» به عنوان یکی از گزینه‌های معاونت رئیس جمهوری جو بایدن در صورت انتخاب، درباره ماجرای مهاجرت خانواده وی بحث‌های زیادی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

والدین هریس دانشجویانی از هند و جامائیکا بودند که در دهه 1960 در قلب جنبش حقوق مدنی به آمریکا آمدند. آنها هیچ دارایی به نام خود نداشتند و فقط با چمدانی پر از رویا برای زندگی بهتر به آمریکا آمدند. آن‌ها به عنوان دانشجویان بین‌المللی به آمریکا آمده بودند. متأسفانه ، نگرش نسبت به جایگاه، ارزش‌ها و ویژگی‌های مرسوم مهاجران و مقوله مهاجرت در سال‌های اخیر به طرز چشمگیری تغییر کرده است.

از سال 2017، سخنان ضد مهاجرتی دولت ترامپ ابرهای خاکستری بلاتکلیفی را در زندگی نزدیک به یک میلیون دانشجوی خارجی ساکن ایالات متحده ایجاد کرده است. ابتدا این ممنوعیت مسلمانان  را شامل شد که به طور موقت از ورود اتباع خاورمیانه به ایالات متحده جلوگیری می‌کرد. سیاست ICE در ژوئیه 2020 مطرح شد که می‌توانست هزاران دانشجوی بین‌المللی را در کشور ثبت نام شده در دانشگاه‌هایی که قصد دارند ترم را با دوره‌های کاملاً آنلاین باز کنند، اخراج کند.
 

در حالی که سیاست اخیر به لطف تلاش‌های تهاجمی و تلاش‌ها توسط افراد، گروه‌های مردم نهاد، گروه‌های مذهبی و شرکت‌ها لغو شد، یک نقطه مشترک توسط رسانه‌ها برجسته شد. آن‌ها اغلب بر این نکته تأکید داشتند که دانشجویان بین‌المللی 44.7 میلیارد دلار به اقتصاد ایالات متحده یاری رسانده‌اند. همچنین میلیون‌ها دلار درآمد از سوی دانشجویان بین‌المللی برای برنامه‌های دانشگاهی که نیاز به بودجه دارند، آورده شده و به تأمین یارانه کمک هزینه تحصیلی شهروندان آمریکایی کمک می‌کنند.

گرچه همه اینها درست است  اما این تصور غلط را به وجود می‌آورد که دانشجویان بین‌المللی ثروتمند هستند و می‌توانند به راحتی راه خود را برای تحصیل پیش بگیرند و بدون هیچ مشکل مالی اموراتشان را می‌گذرانند، در آپارتمان‌های شیک زندگی می‌کنند و پول می‌دهند تا واحدهای درسی‌شان را بگذرانند اما واقعیت این است که نیروی انسانی دانشجوی مهاجر خیلی بیشتر از این‌ها است و موهبت‌های بسیاری را برای آمریکا به ارمغان آورده است.

بسیاری از دانشجویان بین‌المللی، از ریشه‌های خود جدا شده‌اند و هزاران کیلومتر دور از خانواده‌هایشان مشکلات و چالش‌های بسیاری را به جان خریده‌اند تا با دریافت آموزش، بتوانند به عنوان یک نیروی انسانی مفید اثرمند و کارآمد باشند. دانشجویان مهاجر از آغاز شیوع کووید-19 مشکلات بسیار زیادی را تجربه می‌کنند؛ آن‌ها درد تنهایی را در آپارتمان های خود احساس می‌کنند ضمن این‌که فشارهای برجسته‌ای چون تبعیض و نابرابری را در تحصیل تحمل می‌کنند زیرا والدین به جای پس انداز برای بازنشستگی، تمام سرمایه خود را خرج تحصیل فرزندانشان در آمریکا صرف می‌کنند.

 اکنون با سیاست‌های جدید مهاجرتی و رویکرد دولت آمریکا، دانشجویان پس از فارغ التحصیلی وقتی برای یک کار درخواست می‌دهند، نگرانی‌های بسیار زیادی دارند، پذیرش این نیروی انسانی برای اشتغال از یک سو و نزدیک شدن هر روز به خرید بلیط یک طرفه به خانه، هزینه بسیار زیاد و ترک فرصت‌های کارآفرینی بخشی از دغدغه‌های دانشجویان در روزهای اخیر است.
 

دانشجویان مهاجر آمریکایی بیش از هرچیز درخواست دارند با شروع ترم پاییز، با این جامعه عظیم دانشجویی بین‌المللی به عنوان چیزی بیش از آن‌چه که تا کنون نگریسته می‌شد رفتار کند. آنان تقاضا دارند که با جامعه دانشجویی، به‌عنوان اعضای فعال جامعه برخورد شود؛ دانشجویانی که آرزو دارند محصول بعدی زیست‌بوم کارآفرینی باشند و به چشم افرادی نگریسته شوند که قرار است پای در جای پای کارآفرینانی مانند مدیر عامل تسلا، ایلان ماسک و مدیر عامل گوگل ساندرا پیچای، یا دانشمندان برجسته بگذارند.

نیروی انسانی جوان و دانشجوی غیر مقیم آمریکایی می‌بایست به مثابه افرادی مقاوم ، سخت‌کوش و عاشق تنوع و ارزش‌های این کشور و مردم آن شناخته شوند، نه به عنوان جاسوسان خارجی یا خیرین ثروتمند.

در این پاییز ، مهم است که مدیران دانشگاه‌ها، دولت‌های محلی کارهایی فراتر از سخن راندن برای جامعه دانشجوی مهاجر انجام دهند. شاید این به معنای برگزاری تامین کمک هزینه برای افراد نیازمند به مسکن و غذا، اعطای کرسی به دانشجویان بین‌المللی در نهادهای دانشجویی یا داشتن نماینده در جلسات سطح ارشد باشد. این پذیرش نقش دانشجویان بین‌المللی می‌تواند به بازتاب خواست‌ها، توانمندی‌ها و نقش آنان در رسانه‌ها و ایجاد راه حل کمک کند و با همکاری دولت‌های محلی دانش‌آموزان و دانشجویان مستعد مشتاق به تعقیب رویاهای خود، فرصت کارآفرینی داشته باشد.

انتهای پیام/4021/

منبع: آنا

کلیدواژه: نخبه مهاجرت دانشجویان بین المللی دانشجویان بین المللی نیروی انسانی ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۷۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویان معترض ساختمان دانشگاه کلمبیا را تسخیر کردند

دانشجویان معترض حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا، یکی از ساختمان‌های این دانشگاه را تسخیر کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دانشجویان معترض حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا، ساختمان خوابگاه همیلتون در این دانشگاه را تسخیر کردند.

در همین حال، ساعاتی قبل مقامات دانشگاه در یک اطلاعیه هشداردهنده از کارکنان و دانشجویانی که در این خوابگاه اقامت دارند، خواسته بودند تا از هر گونه تردد خودداری کنند.

در این اطلاعیه آمده است: محدودیت دسترسی و منع تردد در این مکان تا زمانی که شرایط بهتر شود، برقرار است. امنیت هر یک از ساکنان این خوابگاه حایز اهمیت است. از صبر و شکیبایی، همکاری و درک شما سپاسگزاریم.

شبکه خبری سی‌ان‌ان با انتشار تصاویر ویدئویی گزارش داد که معترضانی که خوابگاه همیلتون را تسخیر کرده‌اند، بنرهایی را از پنجره های ساختمان بیرون قرار داده‌اند که بر روی آنها «انتفاضه» نوشته شده است.

این در حالی است که صبح امروز مقامات دانشگاه کلمبیا اعلام کردند تعلیق دانشجویان معترض حامی فلسطین را که کمپ های اعتراضی خود در محوطه دانشگاه را ترک نکنند، آغاز خواهند کرد.

این تصمیم پس از آن اعلام شد که آیوی لیگ که معروف ترین گروه دانشجویان خصوصی کشور آمریکاست، از بن بست در مذاکرات با معترضان برای پایان دادن به این تظاهرات خبر داد.

این دانشگاه طی نامه‌ای به دانشجویان معترض هشدار داد که آن دسته از دانشجویانی که تا ساعت 2 بعدازظهر امروز به وقت محلی کمپ های اعتراضی را ترک نکرده و تعهدنامه‌ای مبنی بر تخطی نکردن از سیاست های دانشگاه را امضا نکنند، با تعلیق مواجه شده و فاقد شرایط لازم برای تکمیل کردن ترم تحصیلی جاری خواهند بود. علاوه بر این، این دسته از دانشجویان حق ورود به دانشگاه و استفاده از فضاهای آموزشی دانشگاه را ندارند.

تصمیم برای آغاز تعلیق دانشجویان معترض دانشگاه کلمبیا در حال اتخاذ شد که در محوطه دانشگاه آستین در ایالت تگزاس نیز دهها دانشجوی معترض با نیروهای پلیس درگیر شده و پلیس برای متفرق کردن آنها از اسپری فلفل استفاده کرد. همچنین شماری از دانشجویان پس از مقاومت در برابر خروج از محوطه دانشگاه بازداشت شدند.

همچنین معترضان به جنگ غزه در محوطه دانشگاه منهتن تاکید کردند تا زمانی که معترضان دانشگاه کلمبیا به سه خواسته خود نرسند، آنها نیز کمپ های خود را ترک نمی کنند. خواسته های دانشجویان معترض دانشگاه کلمبیا بدین شرح است: عدم سرمایه گذاری، شفافیت در امور مالی دانشگاه و بخشش دانشجویان و اساتید با انضباط به دلیل حضور در اعتراض ها.

براساس گزارش رویترز، در محوطه 20 دانشگاه در 16 ایالت سراسر آمریکا، دانشجویان حامی فلسطین تجمعات اعتراضی برگزار کرده اند.

در حالی که هیچ نشانه‌ای از کاهش شدت اعتراضات در دانشگاه‌های سراسر آمریکا نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌گناه غزه دیده نمی‌شود، روزنامه واشنگتن پست در گزارشی اعلام کرد که بر اساس آمارهای این روزنامه آمریکایی، حداقل 900 نفر طی 10 روز گذشته در اعتراضات دانشگاه‌های آمریکا توسط نیروهای امنیتی دستگیر شده‌اند.

همچنین بنا بر گزارش‌ها، حامیان فلسطین با طرفداران رژیم اسرائیل در دانشگاه یوسی‌ال‌ای درگیر شدند.

امروز نیز منابع خبری از تظاهرات گسترده در دانشگاه تگزاس آمریکا، در همبستگی با ملت فلسطین در غزه و در مخالفت با واشنگتن در حمایت از رژیم صهیونیستی خبر دادند.

خبرنگار الجزیره گزارش داد که دانشجویان کالیفرنیا ارواین و کالیفرنیا ریورساید تحصن‌های «باز و فراگیر» خود را علیه جنگ در غزه آغاز کردند.

اساتید دانشگاه کلمبیا در نیویورک نیز برای محافظت از دانشجویان معترض حامی ملت فلسطین در غزه زنجیره انسانی تشکیل دادند.

همچنین گزارش‌ها حاکی است که پلیس آمریکا تعدادی از فعالان و دانشجویان را که در حال سازماندهی تظاهرات در حمایت از فلسطین در مقابل دانشگاه تولین در نیواورلئان آمریکا بودند، سرکوب و بازداشت کرد.

دانشگاه فلوریدا هم اعلام کرد که 9 نفر در محوطه دانشگاه به دلیل آنچه نقض قوانین در جریان اعتراضات خوانده شد، بازداشت شدند.

موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در دانشگاه کلمبیا گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است.

اعتراضات از دانشگاه کلمبیا در نیویورک از 17 آوریل آغاز شد و دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته های مشابهی دارند.

تعلیق دانشجویان معترض دانشگاه کلمبیا

انتهای پیام/  

دیگر خبرها

  • لشکرکشی پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا/ دانشجویان بازداشت شدند
  • دانشجویان معترض ساختمان دانشگاه کلمبیا را تسخیر کردند
  • طرح کنگره آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی
  • کنگره آمريکا دیوان بین‌المللی کیفری را تهدید کرد
  • احتمال صدور مخفیانه حکم بازداشت مقامات اسرائیل
  • طنین دانشجویان بین المللی کیش در محکومیت سرکوب دانشجویان در آمریکا
  • دیوان بین‌المللی کیفری بدون حمایت آمریکا نمی‌تواند علیه اسرائیل اقدام کند
  • فصل بیداری
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد
  • برگزاری تجمع دانشجویی «تا مسجدالاقصی» در قزوین