Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@10:38:07 GMT

ضرورت مطالبه گری گروه‌های جهادی در البرز

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۳۷۹۴۰

ضرورت مطالبه گری گروه‌های جهادی در البرز

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، اولین نشست هم‌اندیشی گروه‌های جهادی مطالبه گر استان البرز تحت عنوان همایش «مطالبه گری، ولایت مداری و محرومیت‌زدایی» شامگاه روزگذشته (سه‌شنبه) با حضور و سخنرانی آیت‌الله حسینی همدانی در حسینیه دفتر نماینده، ولی فقیه در استان البرز و امام‌جمعه کرج برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت‌الله حسینی همدانی در این جلسه بابیان این که ما مطالبه گری و خواستن را از خدای تبارک‌وتعالی می‌آموزیم، گفت: اولین معلم مطالبه گری خدای تعالی، سپس انبیاء و اولیاء الهی و ائمه اطهار علیهم‌السلام می‌باشند.

او از «قرآن»، «زیارت عاشورا» و «سیره ائمه علیهم‌السلام» به‌عنوان منابع شیوه و روش امربه‌معروف و نهی از منکر نام برد و گفت: امام حسین علیه‌السلام که در ایام سوگواری و شهادت آن حضرت به سر می‌بریم مراحل مختلف امربه‌معروف و نهی از منکر را به ما نشان دادند.

امام‌جمعه کرج در ادامه با اشاره به آیه ۱۰۴ سوره آل‌عمران که می‌فرمایید «وَلْتَکُنْ مِنْکُمْ أُمَّهٌ یَدْعُونَ إِلَى الْخَیْرِ وَیَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَیَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ»، افزود: یکی از مسائل مهم در بحث امربه‌معروف و نهی از منکر ورود امتی و گروهی در این میدان است.

آیت‌الله حسینی همدانی با تأکید بر لزوم شبکه‌سازی برای احیا و اقامه امربه‌معروف و نهی از منکر، گفت: برای این مهم باید رابطه‌ی متصل، قوی و محکم تشکیل شود.

او در بخش دیگری بابیان اینکه کسی که به‌قصد ایجاد رعب و وحشت اقدام به استفاده از سلاح سرد و گرم کند، محارب است، گفت: کسی که به خانه دیگری آتش بی اندازد، باید تمام خسارات را متقبل شده و سپس اعدام شود، اما برخی این حکم شرعی و الهی که احیاکننده جامعه است را به نحو دیگری تلقی می‌کنند.

نماینده، ولی فقیه در استان البرز در ادامه با تطبیق بند‌های زیارت عاشورا با انقلاب اسلامی ایران، گفت: در این دوران چهل‌ساله انقلاب برخی موسسه‌هایی تشکیل دادند و در آن‌ها افرادی را تربیت کردند که ظلم را توسعه دهند و با انجام کار سیاسی و فرهنگی درصدد پایین آوردن جایگاه و مراتب دین بودند.

آیت‌الله حسینی همدانی با تأکید بر این که «حکومت اسلامی» و «نظام ولایت‌فقیه» از طریق زیارت عاشورا نیز قابل‌اثبات است، به تعریف کلمه امت پرداخت و افزود: امت عبارت است از انسان‌هایی که برای یک هدف مشخص، کار معینی را انجام می‌دهند لذا ستاد احیا امربه‌معروف و نهی از منکر نیز باید تبدیل به یک امت شده و یک شبکه متصل و قوی را تشکیل دهد.

او در ادامه به تفاوت دو مبحث «احیا» و «اقامه» امربه‌معروف و نهی از منکر پرداخت و گفت: احیا و ترویج امربه‌معروف و نهی از منکر وظیفه این ستاد است، اما اقامه آن بر عهده گروه‌های جهادی است لذا گروه‌های جهادی باید با طرح و برنامه به اقامه آن پرداخته و ستاد احیا امربه‌معروف و نهی از منکر نیز از آن‌ها حمایت و پشتیبانی کند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز در خطاب به گروه‌های جهادی مطالبه گر، گفت: «روش‌ها را یاد بگیرید» و «میدان عمل خودتان را به‌خوبی بشناسید» و سپس ضمن «اشراف به موضوع موردمطالعه»، آن‌ها را «اولویت‌بندی کنید».

آیت‌الله حسینی با تأکید بر لزوم امر آمایش و رصد در بحث امربه‌معروف و نهی از منکر، گفت: باید متناسب با معضلات مناطق مختلف استان اولویت‌سنجی کرده و سپس اقدام و عمل داشته باشید.

او با اشاره به طرح «مواسات و همدلی و کمک مؤمنانه» گفت: در مناطق محروم و کم برخوردار یکی از معروفات مهم می‌تواند دستگیری فکری و مالی از خانواده‌ها باشد.

رئیس ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر استان البرز در ادامه افزود: دشمن ما سازمان‌دهی شده عمل می‌کند و ضمن سنجش شرایط با جامعه‌شناسی و روان‌شناسی دقیق عمل می‌کند لذا ما نیز لازم است برای اقدامات خود طرح و برنامه داشته باشیم.

آیت‌الله حسینی همدانی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی رهبر معظم انقلاب در موضوعات مختلف، گفت: گروه‌های جهادی مطالبه گر برش استانی سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب را در محدوده جغرافیایی خود پیگیری و مطالبه کنند.

او در بخش دیگری بابیان اینکه ابهامات قانون امربه‌معروف و نهی از منکر باید برطرف شود، گفت: در قانون امربه‌معروف و نهی از منکر باید ابهاماتی، چون «آمر» امربه‌معروف منهی از منکر مشخص شود که منظور دقیقاً چه شخص و گروهی را شامل می‌شود.

رئیس شورای سیاست‌گذاری امور مساجد استان البرز با تأکید بر اینکه آمران امربه‌معروف و نهی از منکر نباید به گروهی خاص محدود شوند، گفت: بدنه‌ی مردم نیز باید در این امر ورود کرده و گروه‌ها به‌صورت تخصصی و مردم به‌صورت عمومی درگیر این موضوع باشند.

آیت‌الله حسینی همدانی با تأکید بر لزوم تسلط کامل آمران امربه‌معروف و نهی از منکر به مباحث مربوطه، گفت: آمران امربه‌معروف و گروه‌های جهادی مطالبه گرد باید مباحث مربوطه را به‌طور تخصصی آموزش ببینند.

او در بخش دیگری به بیان تفاوت میان «موعظه» و «امربه‌معروف و نهی از منکر» پرداخت و گفت: در بحث موعظه واعظ باید به وعظ قائل باشد، اما امربه‌معروف و نهی از منکر یک واجب مستقل است و اگر شخص قائل به آن موضوع نباشد بر او واجب است که به شخص دیگر متذکر شود.

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان البرز در خاتمه با تأکید بر اینکه رواج پیدا کردن امربه‌معروف و نهی از منکر می‌تواند حل‌کننده بسیاری از مشکلات روز جامعه باشد، گفت: بنده تمام‌قد از گروه‌های مطالبه گر و امربه‌معروف و نهی از منکر حمایت می‌کنم و تا انتهای کار مدافع بوده و پشتیبانی می‌کنم.

در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین روح‌الله میرزایی قائم‌مقام ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر و سرپرست معاونت اجتماعی و مطالبه گری این ستاد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حامد ترکاشوند مدیرکل امور استان‌ها و دستگاه‌های اجرایی ستاد امربه‌معروف کشور، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد منتج دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر استان و تعدادی از اعضای گروه‌های جهادی مطالبه گر البرز به بیان گزارش و نکته نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام/د.خ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گروه جهادی مطالبه گر امربه معروف و نهی از منکر آیت الله حسینی همدانی ستاد امربه معروف استان البرز مطالبه گری گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۷۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

6100 نفر در قالب گروه‌های جهادی به مناطق محروم آذربایجان‌غربی اعزام شدند

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، سرهنگ تقی نجمی امروز در جمع خبرنگاران که به مناسبت فرا رسیدن هفته بسیج سازندگی برگزار شد اظهار داشت: در سال گذشته 50 هزار بسته در قالب کمک مومنانه از طریق خیران، پایگاه‌های مقاومت بسیج و سپاه تهیه و بین نیازمندان مناطق محروم توزیع شد.

وی تصریح کرد: علاوه بر آن ضمن اهدای 551 سری جهیزیه در مناطق محروم، 15 باب مسکن مددجویی کمیته امداد افتتاح و 15 پروژه آبررسانی به سرانجام رسید.

جانشین فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی گفت: در سال گذشته احداث و بازسازی پل‌های روستایی، دیوارکشی مناطق محروم، احداث سرویس‌های بهداشتی، احداث خانه‌های عالم و محروم، اعزام گروه‌های جهادی پزشکی سلامت با انواع تخصص به مناطق محروم و ویزیت و تجویز رایگان دارو در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: علاوه بر آن در سال گذشته 32 گروه جهادی به مناسبت‌های مختلف پای کار بودند و در این راستا گروه‌های جهادی و دامپزشکی برای ویزیت دام‌ها به مناطق محروم اعزام و احداث و مرمت 21 باب مسجد و مدرسه نیز انجام شد.

سرهنگ نجمی بیان کرد: در مجموع در طول سال گذشته 6 هزار و 100 نفر در قالب گروه‌های جهادی به مناطق محروم اعزام شدند.

وی از برپایی 32 ایستگاه جمع‌آوری کمک‌های مردمی به مردم مظلوم غزه در سال گذشته خبر داد و گفت: با توجه به اینکه رژیم صهیونیستی از سالیان گذشته غزه را به خاک و خون کشیده و بسیاری را به شهادت رسانده است، این کمکها در راستای کمک به آنها بود.

جانشین فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی برای توانمندسازی گروه‌های جهادی و تجلیل از آنها در سال گذشته تصریح کرد: از سوی دیگر برپایی 17 نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در سطح استان برای عرضه و فروش تولیدات بومی و محلی و افتتاح پروژه آسفالت بین مزارع روستایی به طول 220 کیلومتر در سال گذشته انجام شد.

وی با اشاره به اینکه از 15 تا 21 اردیبهشت ماه هفته بسیج سازندگی است افزود: در این هفته ضمن غبارروبی مزار شهدا، گروه‌های جهادی به مناطق محروم اعزام شده و دیدار با خانواده شهدای جهادگر توسط جهادگران بسیجی انجام می‌شود.

سرهنگ نجمی گفت: برگزاری رزمایش جهادگران فاطمی در کل استان، برپایی میز خدمت در مناطق محروم، اعزام گروه‌های تخصصی پزشکی و دامپزشکی به مناطق محروم، افتتاح آسفالت راه روستایی بین مزارع به طول 15 کیلومتر، برپایی نمایشگاه‌های اقتصاد مقاومتی در کل شهرستان‌ها، آبررسانی به 165 روستای جنوب آذربایجان‌غربی و نیز توزیع ایزوگام رایگان به طول 27 هزار مترمربع در مناطق مرزی پیش‌بینی شده است.

وی خاطرنشان کرد: واگذاری 10 هزار تن قیر رایگان برای آسفالت راه‌های روستایی، افتتاح پنج سالن ورزشی در مناطق محروم و نیز افتتاح 25 واحد خانه بهداشت در مناطق محروم نیز از جمله اقداماتی است که به زودی انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درخشش گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی خوزستان در کشور
  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • اجرای ۲۵ برنامه طی هفته بسیج در شهرستان تربت جام
  • 6100 نفر در قالب گروه‌های جهادی به مناطق محروم آذربایجان‌غربی اعزام شدند
  • زیرآب زنی با نهی از منکر فرق دارد ‍!
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • آیا امر به معروف ونهی از منکر به یک چالش سیاسی تبدیل شده است؟ + فیلم
  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • به صرف لبخند ؛ اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان